Προς το περιεχόμενο

djuan1988

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.544
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

857 Excellent

Σχετικά με djuan1988

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Απασχόληση
  �α�μακο�οι��

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.528 προβολές προφίλ
 1. Κανένας δεν μπορεί πότε έδωσες δείγμα αν δεν το γράφει το τεστ. Αν το τεστ αναφέρει μόνο την Τετάρτη και το αποτέλεσμα, δε θα έχεις θέμα. EDIT Ρώτα στο εργαστήριο τι γράφει το χαρτί που σου δίνουν.
 2. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχει την ημερομηνία που βγήκε το αποτέλεσμα.
 3. Ο έλεγχος της ημερομηνίας γίνεται στο χαρτί των αποτελεσμάτων.
 4. Προφανώς υπάρχουν πολλοί λόγοι που η Microsoft δεν προχωρά το project, αλλά τα χρήματα δεν είναι ένας από αυτούς. Με ένα γρήγορο Google search μπορείς να δεις ότι έχει διαθέσιμα σε μετρητά 125 δις $. Σε μετρητά! Απλά επειδή δεν ελέγχει όλη την αλυσίδα παραγωγής όπως η Apple, δεν μπορεί να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο και αναγκαστικά μένει πίσω. Edit Για να το γράψω καλύτερα, το θέμα δεν αφορά την αλυσίδα παραγωγής, αλλά το R&D των προϊόντων, το οποίο δε γίνεται in house, μόνο από αυτήν.
 5. Από Ταϊβάν στέλνουν, το γράφει ξεκάθαρα *Orders placed on EU.EVGA.com & DE.EVGA.com & FR.EVGA.com are shipped from our Taiwan warehouse Απλά διαβάζω στο reddit και στο forum τους ότι το παραστατικό που συνοδεύει την αποστολή γράφει DDP - Delivered Duty Paid. Σε πολλούς όμως η DHL ζητούσε χρήματα. EDIT Βέβαια αν βάλεις το ΦΠΑ πάλι είναι προσφορά, αλλά όχι τρομερή ώστε να τρέξεις, τουλάχιστον στα hydro coolers που είδα.
 6. Το θέμα είναι το τελωνείο. Αν δεν έχει είναι εξαιρετική προσφορά.
 7. djuan1988

  FRITZ!Box 7590 Review

  Δεν έβαλαν έστω μια 2,5 G πόρτα, κρίμα.
 8. Ότι έκαναν πάντα, marketing μηδέν και καμία πρόβλεψη για τις κινήσεις της Intel, που και η κουτσή Μαρία ήξερε από πριν τι θα κάνει για να την πετάξει από την αγορά. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ως δικαιολογία είναι να μην έχει πραγματικά τη δύναμη και τα χρήματα για να μπει σε αυτόν τον πόλεμο. Ειδικά το πρώτο που αναφέρεις είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος της. Σε μια περίοδο που κανένας δεν μπορεί να αγοράσει κάρτα γραφικών, βγάζει APUs και τις δίνει μόνο σε OEMs. Ε, δε της φταίει κανένας.
 9. Με αυτά που διαβάζω και βλέπω πρέπει να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και δυστυχώς η απάντηση της Qnap είναι απλά τραγική.
 10. Στο site τους τα έχει όλα. Είναι όλα σε μειωμένη επίσημη τιμή, διότι έρχεται το νέο. Δεν υπάρχει καν συζήτηση για το ποιο είναι καλύτερο laptop replacement, αλλά νομίζω δε παίζει ρόλο αυτό, αλλά το λειτουργικό. Το iPadOS δεν είναι MacOS και από ότι φαίνεται η Apple δε θέλει να το κάνει κιόλας. Μακάρι να δούμε πράγματα προς αυτή τη κατεύθυνση τον Ιούνιο βέβαια.
 11. Λογικά πρέπει να μπαίνουν αν πληρώσεις. Και το ipad pro 2020 έχει τρομερή τιμή πάντως με το 20%. 615€ βγαίνει το μικρότερο.
 12. Όχι, δε θα έχεις. Στο site γράφει ότι υποστηρίζει NVME δίσκους κανονικά.
 13. djuan1988

  FRITZ!Box 7590 Review

  Αν θυμάμαι καλά από κάποια έκδοση λογισμικού και επάνω δεν έχει σημασία η έκδοση του hardware. Μπορεί με software να γίνει international. Επειδή όμως δεν το έχω, ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει κάνει. EDIT https://en.avm.de/press/press-releases/2020/07/fritzos-720-more-performance-convenience-security/ Multi-language user interface and network storage 19. Users can now select language and country in the FRITZ!Box user interface. Up to seven languages (German, English, French, Italian, Polish, Dutch, Spanish) and more than 40 countries can be selected. Από
 14. djuan1988

  Αιμοδοσία

  Ναι, θα φύγει, μην ανησυχείς.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.