Προς το περιεχόμενο

iriasu

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  37
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

8 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ iriasu

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 12/03/1985
 1. Βασικά τα νούμερα μου φαίνονται αληθινά εμένα. Λόγο δουλειάς μένω στο εξωτερικό και ταξιδεύω συχνά. Η προσωπική μου εμπειρία δείχνει ότι πάρα πολύ κόσμος στο εξωτερικό έχει Whatsapp. Ένα παράδειγμα είναι η Ισπανία. εκεί η εφαρμογή έχει βρει χώρο σε όλα τα smartphone.
 2. Ο χώρος είναι αρκετός και για τους 2. Πολύ απλά στον χώρο του mobile βρίσκεις από παππούδες μέχρι hardcore gamers. Αυτό ανεβάζει τα κέρδη εφόσον εκεί έχει εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες. Το θέμα είναι ότι το mobile gaming δεν μπορεί να συγκρίνεται με το handheld. Ο λόγος είναι πολύ απλός, άλλη ποιότητα τα παιχνίδια με κόστος ένα σακουλάκι δρακουλινια και άλλη ποιότητα από 3ds psvita τίτλους. Όσο η πλειοψηφία των smartphone χρηστών δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει κάτι παραπάνω από 1 ευρώ, δεν θα δούμε αξιόλογους τίτλους σε μεγάλες ποσότητες. Αυτό και μόνο για εμένα δίνει χώρο και για τους 2 να πορεύονται ταυτόχρονα.
 3. Θα κάνει μια πολύ ωραία τρύπα στο κενό. Με αυτή την λογική θα πρέπει να αρχίζει να βάζει φίλτρα και στις αναζητήσεις τύπου "πως μπορώ να απενεργοποιήσω το φίλτρο ταδε". Γενικά ποιος θα καθορίζει τι είναι και τι δεν είναι κατάλληλο; Όταν πλέον θα έχουμε συνηθίσει στα φίλτρα ποιος μου λέει ότι δεν θα θελήσουν να μπλοκάρουν μπλογκς και ιστοσελίδες που κάνουν "κακό". Προτιμώ το σχολείο και τους γονείς να είναι ενημερωμένοι για τους κινδύνους του Διαδικτύου. Οχι να μας/τους συμπεριφέρονται σαν παιδάκια που θέλουν προστασία. Τέλος όπως είπαν και άλλοι, τα 15χρονα ξεκωλα και τα πρότυπα που πλασάρουν δεν τους πειράζουν;;
 4. Προφανώς και η επόμενη ονομασία θα είναι KALAMAKI. Ο λόγος είναι προφανής, κάθε ονομασία ακολουθεί το αλφάβητο. C,D,E,F,G,H,I,J, K.
 5. Activex Καλησπέρα. Μπορείς να μας πεις εάν σου έχει δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα η ταμπλέτα; Ενδιαφέρομαι να προχωρήσω στην αγορά. Οπότε οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη. Σε βίντεο 1080p πως τα πάει; Παιχνίδια δοκίμασες να βάλεις; Γενικά με "βαριές" εφαρμογές πως το κρίνεις; Εσύ θα το πρότεινες για αγορά;
 6. Ως pc Gamer Χαίρομαι για τα Specs της κονσόλας. Πρώτον επιτέλους τα γραφικά στα παιχνίδια θα αναβαθμιστούν σημαντικά, οπότε αυτό βοηθά και εμάς με PC. Δεύτερον με PC 2ετιας (ATI5890) θα μπορώ να παίζω ακόμα και τα καινούργια παιχνίδια(ελπίζω). Τώρα εάν στην πορεία είναι χειρότερο από το αναμενόμενο, με το Xbox στα ίδια επίπεδα, καλυτέρα για τους pc gamers. Διότι μάλλον θα δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα προς τα εκεί.
 7. Αναμενόμενο!!! Όταν περιμένουμε Steambox ,Ouya και διάφορα άλλα και υπάρχει ήδη το Wii U στην αγορά. Δεν έχουν άλλα περιθώρια.
 8. Πρόσφατα Διάβασα ένα άρθρο για την πειρατεία. Όποιος θέλει το διαβάζει είναι αρκετά ενδιαφέρων. http://falkvinge.net/2013/01/07/is-the-copyright-industry-really-shooting-itself-in-the-foot/ Σε γενικές γραμμές ξεκινά και λέει ότι δεν μπορεί όλες αυτές οι πολυεθνικές να μην έχουν υπολογίσει το κόστος της πειρατείας και τι έσοδα τους επιφέρει. Ξέρουμε και ξέρουν ότι στην παρούσα φάση δωρεάν διαφήμιση είναι. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές έρευνες που υποστηρίζουν ότι οι πειρατές, είναι αυτοί που αγοράζουν περισσότερο τα προϊόντα τους. Το 2012 είχαν ρεκόρ στα έσοδα τους. Οπότε γιατί όλο αυτό το κυνήγι στην ‘’πειρατεία’’. Η απάντηση σύμφωνα με τον αρθρογράφο είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει που μεγάλες ταινίες είναι σε torrent. Τους ενδιαφέρει ότι μπορείς εσύ και εγώ να βάλουμε το δικό μας βίντεο. Με την δυνατότητα στο μέλλον να μπορείς να κάνεις την δικια σου διανομή εκεί. Δεν τους ενδιαφέρει που το κάθε νέο παιχνίδι είναι σε torrent, τους ενδιαφέρει ότι μέσω του kickstarter μπορείς να ξεκινήσεις εσύ όποιο project σε ενδιαφέρει. Τους “Καίει” ότι ένα μικρό γκρουπ από φίλους η ένας τελείως άγνωστος κορεάτης να κάνουν την μεγαλύτερη επιτυχία στο ιντερνέτ χωρίς αυτοί να έχουν λόγο εκεί. Οπότε ο λόγος που προσπαθούν να καταστρέψουν όλα αυτά τα μέσα μεταφοράς ψηφιακού υλικού, δεν είναι γιατί βρίσκεις τα (υπό) προϊόντα τους εκεί. Είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι ότι στο παρόν και στο μέλλον θα μπορείς να βάλεις εκεί τα δικά σου προϊόντα , χωρίς να έχουν λόγο αυτές οι μεγάλες εταιρείες.
 9. Ωραία... Είχα σκοπό να το αγοράσω. Πλέον για κανένα απολύτως λόγο. Δίνω 60 ευρώ και νοικιάζω το παιχνίδι απο την εταιρεία, δεν το αγοράζω στην πραγματικότητα. Επίσης Θα έχω Lag σε Single player παιχνίδι, πρέπει να μου κάνουν πλάκα... Το starcraft ναι μεν ήταν online αλλά δεν ήταν scripted στους servers της blizzard. Σκέφτομαι Κυριακή μεσημέρι, πόσο Lag θα έχω. Το μόνο που θα μου προκαλέσει είναι προβλήματα.
 10. Όπως έχει αναφερθεί στο Adslgr δεν το έχουν καταλάβει. Η έρευνα έχει γίνει από ανεξάρτητο φορέα, οπότε μόνο να ελπίζουμε μπορούμε. Γενικά η μουσική βιομηχανία έχει σχεδόν χάσει το παιχνίδι διότι δεν θέλει να προσαρμοστεί στα νεα δεδομένα. Δείτε και αυτό το ενδιαφέρον βίντεο Matt Mason on The Pirate's Dilemma
 11. Το Galileo ναι μεν για το κοινό έχει την διαφορά στην μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος που προσπαθούν να το ολοκληρώσουν. Ο κατά κύριος λόγος είναι στρατιωτικός. Όπως πολύ σωστά είπε ο nzeppos κάποια χώρα το χρειάζεται περισσότερο από κάποια άλλη. Η Γαλλία λόγου χάρη εάν θέλει να κάνει χρήση του πυρηνικού οπλοστασίου και γενικά των πυραυλικών συστημάτων της, μόνο με την άδεια των ΗΠΑ μπορεί εάν θέλει ακρίβεια. Με το Galileo μπορεί να απειλεί οποιονδήποτε θέλει. Αντίστοιχα η Κίνα είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει χρήση του Galileo. Η αντιδραση των ΗΠΑ ειναι ότι σε τέτοια περίπτωση θα καταρρίψουν τους δορυφόρους εαν χρειαστεί.Με απλά λόγια αυτό το σύστημα εάν θέλεις να έχεις στρατιωτική υπεροχή μόνο ηλίθιο δεν είναι.
 12. Λοιπόν προσπαθήστε να μπείτε εδώ και δείτε τι μας περιμένει. torrentfreak και μετα εδω torrent finder. Ότι γίνεται εκεί μας έρχεται και εδώ.
 13. Το πρόβλημα δεν είναι η παιδική πορνογραφία κτλ που αναφέρθηκαν πιο πριν. Αυτές οι Ιστοσελίδες μόλις βρεθούν κλείνουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και εάν δεν κλείνουν αμέσως είναι για να βρεθούν οι διαχειριστές τους. Το γεγονός ότι η αστυνομία πλέον θα μπορεί χωρίς να δίνει λόγο σε κανένα να κλείνει ιστοσελίδες με παράνομο υλικό, είναι μια πολύ λεπτή υπόθεση. Ποιος θα ορίζει τι είναι παράνομο υλικό και τι όχι; Το πιο απλό παράδειγμα είναι η Κίνα, εκεί πρέπει να φτάσουμε δηλαδή; Όπως πολύ σωστά είπε ο Benjamin Franklin Οποιαδήποτε κοινωνία παραδώσει κάποιες ελευθερίες για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν τις αξίζει τίποτα από τα δυο και θα χάσει και τα δύο.
 14. Σε γενικές γραμμές ναι το γνωρίζω ότι με περισσότερους πυρήνες έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Στο παιχνίδι μπαίνουν και οι νέες οθόνες νέα κυκλώματα νέες Gpu για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Όλα αυτά καλά και ωραία είναι. Τι να το κάνω όμως όταν το κινητό μου αντέχει μόλις 2 μέρες, με πολύ μέτρια χρήση. Αυτό συμβαίνει διότι πλέον τα κινητά είναι 10 συσκευές σε μια. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, ο απλός χρήστης με Android/Iphone/blackberry θέλει πάει για ένα καφέ με την όμορφη κοπέλα που γνώρισε χθες. Στο τραίνο θα βάλει μουσική, ταυτόχρονα θα ψάξει που είναι ο δρόμος (Gps) και ενώ τα κάνει όλα αυτά, μάλλον θα διαβάσει και ένα άρθρο στο insomnia για να περάσει η ώρα. Εύκολα μπορείς να καταλάβεις ότι και να κάνουν, καταλήγουμε στο ότι η μπαταρία είναι ένας πολύ σοβαρός παράγοντας. Αυτά με την παρούσα τεχνολογία. Για βαλε στα νέα κινητά που παίζουν Hd games η 1080p βίντεο. Η μπαταρία σε χρόνο μηδέν θα έχει αδειάσει. Οπότε όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος digekas εάν οι εταιρείες δεν αποφασίσουν αλλαγή της πολιτικής τους, δεν θα δούμε σοβαρές αλλαγές.
 15. Καλή είναι η υπολογιστική ισχύς αλλά τι να το κάνεις όταν η μπαταρίες είναι κολλημένες στην τεχνολογία του 70 ακόμα..... Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα χτυπήσουν τοίχο όσον αφορά την ανάπτυξη κινητών. Διότι μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύς->μεγαλύτερη κατανάλωση
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.