Προς το περιεχόμενο

phanispal

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  29.117
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  2

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

7.925 Excellent

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με phanispal

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 27/10/1984

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

39.567 προβολές προφίλ
 1. phanispal

  Peugeot 106 Gti (2001-2003)

  Ρε συ, τσάμπα ξοδεύεις το ψηφιακό σου σάλιο, ο συγκεκριμένος και 2-3 άλλα γνωστά trolls πάσχουν σε κριτική ικανότητα και κάθε φορά που γίνεται κουβέντα για όχημα >5 ετών μπαίνουν και γράφουν για πρέσες και αποσύρσεις. Τι κάθεσαι και του βάζεις στην εξίσωση μέσους όρους διανυθέντων χιλιομέτρων ανά έτος, χρήση κ.λπ.; Αφού δε μπορούν να τη λύσουν.
 2. phanispal

  Αντηλιακές μεμβράνες

  Πολύ τεκμηριωμένη άποψη πες του.
 3. Μια συνάδελφος νοικιάζει ένα σπίτι στο οποίο υπήρχε από πριν κλιματιστικό, και χάλασε το remote. Απ' όσο μπορώ να δω (γιατί έχει μισοσβηστεί), ο κωδικός του είναι ARH-403, και googlάροντας βλέπω ότι όντως φαίνεται ίδιο με αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες. Στο skroutz όμως δε μπορώ να βρω ακριβώς αυτόν τον κωδικό, αλλά τον ARC-410, που φαίνεται κι αυτό ίδιο: https://www.skroutz.gr/s/19524819/ARC-410.html Πώς μπορώ να ξέρω αν είναι συμβατό; Επίσης, υπάρχει άλλη επιλογή; Π.χ. υπάρχουν one for all όπως για τις TV;
 4. phanispal

  Peugeot 106 Gti (2001-2003)

  Αλεξίσφαιρο 4E-FE. Και αναρωτιούνται μετά πώς κυκλοφορεί ακόμα ο περίγελος του φοβερού αυτού forum με τους τρομερούς γνώστες, το Starlet.
 5. Τέλος πάντων, είπαμε ότι δε θα ασχοληθούμε άλλο με τα boxάκια, καλώδιο υπάρχει για να κάνει τη δουλειά της;
 6. phanispal

  Επιλογή Android TV Box

  Θα δω αυτές τις μέρες πώς θα συμπεριφερθεί χωρίς τον USB to Ethernet αντάπτορα πάνω, και βλέπουμε. Το box το χρησιμοποιώ μόνο για το Cosmote TV, οπότε δεν ξέρω αν κρασάρουν άλλες εφαρμογές. Πάντως κάποιοι εδώ λένε ότι έχουν πρόβλημα μόνο με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά και τι να γίνει δηλαδή; Εν τω μεταξύ η εφαρμογή σε άλλες συσκευές δεν έχει πρόβλημα afaik.
 7. Ναι, της πήρα το Mi TV stick και δεν πιάνει με τίποτα το Wi-Fi του από πάνω, ενώ με το Samsung πιάνει κανονικά. Και επειδή έχω κι εγώ το Mi Box S, έχει κι αυτό σοβαρό πρόβλημα με το Wi-Fi, οπότε δεν ασχολούμαστε άλλο με τέτοιες λύσεις. Και τα 30€ που έδωσε για το Stick, χαμένα πάνε. Οπότε πάμε για καλώδιο.
 8. Καλημέρα, μια συνάδελφος έχει ένα A20 και θέλει να το συνδέσει με LCD τηλεόραση που δεν είναι smart (μέσω HDMI) για να βλέπει Netflix. Τι θα χρειαστεί;
 9. phanispal

  Επιλογή Android TV Box

  Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα υπερθέρμανσης. Κάτι μου λέει ότι φταίει το USB to Ethernet που του έβαλα. Θα προσπαθήσω να το δω χωρίς αυτό, και λέω θα προσπαθήσω γιατί με το Wi-Fi έχει σοβαρό θέμα, το Powerline είναι στο ένα μέτρο και οι απώλειες είναι μεγάλες, εκεί που έχω 50-60 Mbps με Ethernet, με Wi-Fi έχω κάτω από 15, μπορεί και κάτω από 5 Mbps, με αποτέλεσμα να αλλάζει όλη την ώρα την ανάλυση και να έχω κολλήματα (κολλήματα που δεν έχω με άλλες συσκευές σε Wi-Fi, μόνο με το Mi Box).
 10. phanispal

  πρωινό ξυπνημα

  Δεν πίνω καφέ και δε χρειάζομαι ξυπνητήρι για να ξυπνήσω στην ώρα μου. Το ντους που προαναφέρθηκε είναι ίσως ό,τι καλύτερο για τα ζόμπι που θέλουν καφέ για να λειτουργήσουν.
 11. phanispal

  Επιλογή Android TV Box

  Σε HD κανάλια, σε άκυρες φάσεις. Θέμα με αερισμό δεν υπάρχει, δεν το έχω κρυμμένο. Απλά να πω ότι έχω ρυθμίσει την ανάλυση του box σε 4Κ 50Hz, γιατί στα 30Hz μου φαίνεται ότι κάνει σπασίματα.
 12. phanispal

  Επιλογή Android TV Box

  Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι πέρσι το φθινόπωρο που το πήρα αν φορούσε Oreo ή Pie. Αλλά όχι, δε θυμάμαι κρασαρίσματα. Το σπαστικό με την ταυτόχρονη προβολή το θυμάμαι, αλλά κι αυτό εξακολουθεί να το πετάει, αν και πιο αραιά. Ε και πώς κάνουμε downgrade; Επίσης δεν παίζει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να μην παίζει η εφαρμογή της Cosmote με το Oreo; Μη δεν παίζει και τώρα δηλαδή.
 13. phanispal

  Επιλογή Android TV Box

  Μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν άλλαξε τίποτα, παραμένουν τα κρασαρίσματα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.