Προς το περιεχόμενο

Alfamoto

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  30
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Alfamoto

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/01/2000
 1. Ναι κ κάτι άλλο, το word στο mobile office έχει xml; Δεν έχω ιδέα αλλά αν όχι δεν τρέχει μια!
 2. Είμαι απόγονος αυτού που έφτιαξε το πρώτο pc!!!! Σταματήστε αυτή τη στιγμή να δουλεύεται τους υπολογιστές σας γιατί κάθε bit σας μου ανήκει! Χιχι... Πολύ τρέλα αυτά τα πνευματικά δικαιώματα....
 3. ΑΑΑΑΑ ναι ρε παιδιά μπορεί να διπλασιάζει τις τιμές του επακ αλλά θα δώσει δωρεάν πρόσβαση στο conne-x tv όταν μπαίνουν με dialup να έχουν να βλέπουν τουλάχιστον καμιά ταινία!
 4. Ε καλά απλά η vodafone απλά θα εκμεταλλευτεί την οπτική τις Hol να βγάζει πακέτα ανταγωνιστικά και ολοκληρωμένα... Πάντως τρέχει η τεχνολογία με φοβερούς ρυθμούς! Ποιος να μου 'λεγε τότε που έβαλα για πρώτη φορά μοντεμ κ είχα δεν είχα 7 - 8 kb ότι σήμερα θα συζητούσαμε για 100 mbit...
 5. Κακάκια κ σκ@τούλες μετά συγχωρήσεως και με το συμπάθιο δλδ... Κάτι παίζει κάτω απ' το τραπέζι κ μιας κ είναι ακόμα πάνω, να προλάβουν ότι μπορούν! U know!!! πόσοι κ πόσοι τραβάνε τα μαλλιά τους γιατί δεν έχουν καθόλου ή σωστό adsl ακόμα και σε κεντρικές περιοχές κ θα βάλουν ίνες... Ίνες θα βάλουν αλλά όχι οπτικές αυτές θα είναι ακουστικές... απ' αυτές που δεν φαίνονται κ δεν θέλουν εγκατάσταση ξέρετε τώρα... άσε που για να βάλεις οπτική γλιστράει με το λάδι κ δε λέει... Μα δεν πάμε καθόλου καλά... Εδώ έχουμε τόσο σοβαρά προβλήματα κ θα δώσουμε τόσο euromaroul για ίνες...
 6. Alfamoto

  Windows 7 Desktop screenshots

  Με γειά τα mac παίδες.. πρώτη φορά βλέπω 7άρια.... Δε μου λέτε υπάρχει windows classic theme;
 7. Δεν έχω διαβάσει όρου κλπ αλλά αν είναι τα πνευματικά δικαιώματα όπως ήταν κάποτε στο Hotmail άστα να πάνε! Ότι κάνεις εκεί μέσα θα έχεις μέτοχο και την Microsoft!
 8. Μμμμ κατάλαβα... Gooble Earth + Google Moon + Google Ocean + Google Mars + .... +.... = Google Universe για να μην πω Google --- Goo --- God!!! Τι να πει κι ο Άρης που είναι και χρωματιστός!!!! Σαν amita motion είναι!!!
 9. Peace man, don't worry δεν το παίρνω προσωπικά.... Κοίτα, τώρα που μιλάμε αρχίζω να ανησυχώ γιατί βλέπω ήδη δυο από σας προετοιμασμένους για κάτι τέτοιο! Δεν ξέρω αν είναι πολλοί από εδώ μέσα ή και άλλα τεχνολογικά sites που θα το δεχόντουσαν έτσι απλά και ίσως ήταν καλό να κάναμε και ένα poll να το δούμε! Όπως είπα όμως και παραπάνω όλοι όσοι χρησιμοποιούν το Internet για τα social media προφανώς θα το δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες αλλά τι γίνεται με τις πνευματικές ιδιοκτησίες κλπ... Μπορεί η τεχνολογία να αλλάζει ραγδαία και να κάνει άλματα επί αλμάτων αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα μυαλά και τη νοοτροπία των χρηστών. Είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των χρηστών που ακόμα και σήμερα δεν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για αγορές φοβούμενοι (να 'ναι καλά τα media) στην ιδέα να μην τους κλέψουν και τους εξαπατήσουν! Δεν νομίζω σε 5 χρόνια να αλλάξουν σκέψη! Η Microsoft επίσης από τη στιγμή που έχει το μεγάλο κομμάτι της πίτας αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι της αρέσει το σενάριο αυτό γιατί η Google θα είναι ο μεγάλος παίχτης! Γεροί να 'μαστε εδώ και να το συζητήσουμε σε 5 χρόνια πάλι!
 10. Ωραία μια και εγώ δε νομίζω να μίλησα καθόλου ειρωνικά στο post μου κάτσε να το πάμε βήμα βήμα... Για εξήγησε μου που ακριβώς διαφωνείς και μου παραθέτεις το link για το cloud os στο wiki; Να σε βοηθήσω λίγο: 1) Στο ότι η Microsoft χάνει μεγάλο μερίδιο αγοράς; 2) Χρονολογικά στο ότι σε 5 χρόνια θα είμαστε όλοι σε cloud; 3) Στο ότι αν όντως γίνει δεν θα ξεκινήσει με τους χρήστες του social networking; Ή σε κάτι άλλο; ΚΑι δεν στο λέω ειρωνικά, απλά δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλο αυτό το κείμενο και μπορεί να πέφτω έξω, απλά γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος!
 11. Πιστεύεις δλδ ότι το 2015 θα έχουμε όλοι cloud os; Ή η Microsoft θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια; Μιλάμε για τρις δολάρια και μιλάμε για τη Microsoft. Άσχετα αν την αντιπαθούμε πολλοί σαν εταιρία εδώ και πάρα πολλά χρόνια ξέρει πολύ καλά τι κάνει και δεν θα επιτρέψει μια ιδέα (cloud) να της αλλάξει τα σχέδια. Ακόμα και αν βγει το cloud θα είναι καθαρά για χρήστες του FB, twiter κλπ που απλά μπαίνουν στο Internet για την ανάγκη επικοινωνίας, να κάνουν chat κλπ... Μη μου πεις όμως ότι εσύ, εγώ και οι περισσότεροι εδώ μέσα και στα άλλα τεχνολογικά sites ή στις επιχειρήσεις θα έχουμε σε 5 χρόνια cloud!!!! ------------- Σχετικά με το thred δεν υπάρχει Microsoft vs. Linux αλλά Εταιρίες vs. Εταιρίες!!! Ανταγωνιστές είναι και ο θάνατος του ενός είναι η ζωή του άλλου! Το χρήμα κυνηγάνε όλοι. Το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν δλδ τον πυρήνα του Linux για να γράψουν εφαρμογές που θα τις μοσχοπουλήσουν στις εταιρίες ποια η διαφορά τους από την Microsoft; Και αν η Microsoft έγραψε 20.000 γραμμές κώδικα για μια επαγγελματική εφαρμογή για πείτε μου πόσες δεκάδες χιλιάδες γραμμές κώδικα έχουν γραφτεί στις διανομές Linux για να γίνουν προσιτές στον κόσμο και Windows alike;
 12. Νομίζω ότι μερικοί μπερδεύεστε λίγο! Ένας πολύ καλός χρήστης που γνωρίζει καλά το διαδίκτυο, μπορεί να μπαίνει με fake ip κ provider από το εξωτερικό! Δεν μιλάμε για τους λίγους, μιλάμε για τη μάζα, αυτήν θέλουν και για να ελέγξουν το Internet μπορούν να το κάνουν όπως το κάνουν παντού! Με τον ΦΟΒΟ και το ΧΡΗΜΑ...! Τι σημασία έχει αν εγώ δεν έχω ιδέα από ηλεκτρολογικά άμα έχω μαρούλι! Φωνάζω τον ηλεκτρολόγο του τα σκάω χοντρα για να μου αλλάξει μια λάμπα κ χέστ.κα αν μου κοστίσει 100 Ε, έτσι κι αυτοί δεν θα μπουν οι ίδιοι να το κάνουν, χρήμα έχουν και θα το κάνουν άλλοι για αυτούς! Για να μην το πάω παραπέρα και το χοντρύνω ότι θα το κάνουμε όλοι μας εμείς γι αυτούς χωρίς να το καταλάβουμε...
 13. Παρομοίως θα διαφωνήσω αλλά μερικώς! Υποθέτοντας ότι έχω ένα ιστολόγιο ή μιλώντας ακόμα και εδώ στο φόρουμ θα ήθελα να γράφω και το όνομα μου από κάτω! Τι γίνεται όμως όταν οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίγει λογ/μούς σε διάφορα φόρα και ιστολόγια και απλά να γράφει το δικό μου όνομα από κάτω; Πολύ απλά αν καταλήξεις σε δικαστήρια θα προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Αυτό όμως δεν πρέπει να είναι εμπόδιο στην ελευθερία του λόγου. Ένας σωστός έστω και ανώνυμα μπορεί να "καυτηριάσει" κάποια θέματα και όχι να βρίζει ή να απευθύνει κατηγορίες προς άλλους χωρίς στοιχεία κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του! Η δύναμη και η επιλογή είναι στον αναγνώστη που μπορεί να ενημερωθεί διαβάζοντας επιλεκτικά! Όποιος έχει άποψη και κρίση μπορεί να φιλτράρει την σωστή πληροφορία. Για να την πάρει όμως θα πρέπει να υπάρχει η ελευθερία του λόγου και όχι το φακέλωμα!
 14. Φαντάζομαι ότι χάνει πολλές άδειες Server, καταλαβαίνετε χρήμα δλδ για το λόγο αυτόν και αναγκαστικά έγραψε κώδικα για να ξεπεράσει την ασυμβατότητα και να μπορεί να πουλάει περισσότερο.! Αυτό δε σημαίνει κάτι πάντως! Κάνει το προϊόν της πιο ελκυστικό και ευέλικτο!
 15. Δεν μπορώ να συμφωνήσω πάντως. Η έρευνα μπορεί να είναι βάσιμη το θέμα όμως είναι να υπάρχει και μέτρο. Τι να κάνεις την καλύτερη όραση όταν υπάρχουν άτομα που περνούν ατελείωτες ώρες μπροστά από την οθόνη! Δυστυχώς γνωρίζω άτομα pc - πίτσα - γαριδάκια - αναψυκτικά 24/7 με κάτι κοιλιές μέχρι το πάτωμα τουλάχιστον για την ηλικία τους και το πως ήταν κάποτε... Πήγαινε και λίγο θάλασσα να τεντώσει ο μυς βρε παιδί μου! Είναι αλκοολίκι το ξέρω, κι εγώ καπνίζω και δεν βγάζω τη σκούφια μου απ' έξω, απλά το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζεις και κατά πόσο προσπαθείς να ελαττώσεις την κάθε υπερβολή! Και πάλι επισημαίνω δεν θεωρώ την έρευνα μαϊμού απλά μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να παίζετε συνέχεια. Κι εγώ δλδ που δεν έχω παίξει ποτέ μου τέτοια παιχνίδια γιατί έχω τόσο καλά αντανακλαστικά! Τόσα χρόνια οδηγός (και από τους πολύ νευρικούς - όχι όμως μαλ.κες) και δεν έχω τρακάρει ούτε μύγα...!!!
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.