Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

ondine

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  439
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Αναρτήσεις από ondine

 1. 8 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

  Για να καταλάβω, πούλησες κάρτα με πρόβλημα;

  Ναι, αλλά αν αγνοία μου. 

  Δε θα πληρώσει ο αγοραστής τη νύφη, παίρνω πίσω την κάρτα. Το ερώτημά μου έχει να κάνει με το κατάστημα αγοράς. 

  • Like 1
 2. Τέλη Οκτώβρη είχα αγοράσει, μεταξύ άλλων, την MSI RX 570 8GB ARMOR 8G OC για να αναβαθμίσω το σύστημά μου. Μετά από 20 μέρες το pc άρχισε κολλήματα σε παιχνίδια κλπ. Υπέθεσα πως έχει πρόβλημα η gpu οπότε την επέστρεψα. Μία εβδομάδα μετά που λένε πως η κάρτα είναι εντάξει.

  Άλλαξα πολλά κομμάτια στο σύστημα και τα προβλήματα παρέμεναν. Τελικά άλλαξα κάρτα γραφικών και όλα μου τα θέματα λύθηκαν. Σκέφτηκα πως ήταν κάποιο θέμα ασυμβατότητας οπότε έβαλα την κάρτα σε αγγελία, με τη σιγουριά του ελέγχου από το κατάστημα αγοράς. Το παιδί που την πήρε όμως, είπε πως αντιμετώπισε τα ίδια θέματα με εμένα!

  Η ερώτησή μου είναι, πως μπορώ να κινηθώ; Οι τύποι προφανώς με κορόιδεψαν.

  Πέρα από την πολύμηνη ταλαιπωρία, έχω ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά σε αναβαθμίσεις και πωλήσεις νέων κομματιών σε τιμές χώμα.

  https://www.phonegallerystore.gr/shop/pc-image-sound/accessories-computer/gpu/κάρτα-γραφικών-msi-rx-570-8gb-armor-8g-oc/

 3. "

  Thank you for your inquiry.

  We had AM4 upgrade kits available for the Hyper 212 EVO but unfortunately are these sold out. 
  Current new versions Hyper 212 EVO have the AM4 brackets already included in the accessory pack. 

  This new version Hyper 212 EVO accessory pack is available on our CM store. 
  With this new accessory pack you can install the Hyper 212 EVO on socket AM4: 

  https://www.cmstore.eu/spare-parts/hyper-212-evo-accessories-pack-new-version-with-am4-but-no-socket-775/

  At this moment also these new accessory packs are out of stock, these will however become available again in the near future.
  We suggest to keep an eye on our CM store EU.

  Let us know when you have any other question. 
  Have a nice day. 

  Kind regards, 

  Cooler Master Support"

 4. Είχα την Coolermaster 212 evo πάνω στο phenom2 μου (am3 socket). Αναβάθμισα σε ryzen 5 (am4 socket) και δεν ταιριάζει. Διάβασα πως έβγαλαν το νέο bracket για λίγο και εξαντλήθηκε αμέσως από την αγορά. Γνωρίζετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;

  • Like 1
 5. Έχω το laptop Turbo-X Steel Mini 28-230.

  Προσπάθησα να κάνω windows reset, αλλά απέτυχε. Έμεινε στο 98% για πολλή ώρα και τελικά είπε πως βρήκε σφάλμα και σταμάτησε.
  Μετά προσπάθησα να βάλω ubuntu. Έφτιαξα bootable drive με το 16.04.03, ξεκίνησα την εγκατάσταση ζητώντας να σβήσει τα πάντα από windows. Απέτυχε και εκείνο.

  Το πρόβλημα είναι πως τώρα δεν εμφανίζεται τίποτα. Δεν μπορώ να μπω στο bios με F2 ούτε να διαλέξω boot device με το F7. Είναι λες και η αποτυχημένη εγκατάσταση του linux χάλασε το uefi.

 6. Στο Γερμανό αναφέρεται, το έχει τονίσει με bold στο quote που έκανε.
  Είναι όντως άσχετο, αλλά τουλάχιστον μας είχε ζητήσει συγγνώμη προκαταβολικά :)

 7. Θυμάμαι στο HoS αναφερόταν στην περιγραφή πως υπάρχουν κάρτες (αν και copy paste από google translate είναι αυτές οι περιγραφές).

  Λογικά η έκδοση των 30€ είναι η πλήρης, απλά έχω κάποιες επιφυλάξεις επειδή στην επίσημη σελίδα αναφέρεται ως limited edition και δεν έχει κάποιο link για μαγαζιά.

 8. Έχει πάρει κανείς το preorder bonus; Είχα προπαραγγείλει από το Public και ενώ έλαβα κανονικά το παιχνίδι, το Steelbook δεν ήρθε ποτέ. Κάθε φορά που ρωτούσα έλεγαν πως υπάρχει πρόβλημα με τον προμηθευτή, τα στέλνουν με σειρά προτεραιότητας και θα με ειδοποιήσουν. Σήμερα που ξαναρώτησα μου τα μάσησαν και είπαν πως θα με ενημερώσουν την επόμενη εβδομάδα. Υποψιάζομαι πως δεν υπάρχουν άλλα Steelbooks. Καμία ιδέα;

 9. Έχετε λάβει το preorder bonus; Είχα παραγγείλει από Public στις 5 Μαΐου και το steelbook ακόμα να μου έρθει. Όποτε ρωτώ μου λένε πως θα λάβω ειδοποίηση και πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 10. Μπορεί τεχνολογικά να μην είναι στα αντίστοιχα επίπεδα του W2, αλλά ως open world rpg νομίζω βάζει ψηλά τον πήχη για το είδος.

  Στο δρόμο μου για ένα quest στο Velen συνάντησα ένα κάστρο. Ενεργοποιώ witcher senses και βλέπω κάτι ίχνη. Ώπα λέω, κομμάτι από quest είναι, πάει το χάλασα. Η CDPR όμως δεν είναι Β******* να μου πετάξει απλά ένα "quest completed" για να αποφύγει το broken. Λέει ο Geralt "ίχνη από Wraith, ίσως υπάρχει contract σε κοντινό χωριό". Πήγα εκεί και έμαθα τι συμβαίνει. Τέλος πάντων το contract ολοκληρώθηκε κανονικότατα χωρίς να φανεί χαλασμένη η ιστορία του επειδή το ξεκίνησα ανάποδα!

 11. Όπως είπα, το παρέλαβα σήμερα. Το steelbook καθυστερεί επειδή έχουν πρόβλημα με τον προμηθευτή. Το είχα παραγγείλει 8/5 και πήγε στην ACS 15/5 (Παρασκευή). Το Public μου είχε στείλει email και sms εκείνη την ημέρα. Πρώτη φορά παραγγέλνω από αυτούς (τους προτίμησα για steelbook και 0€ μεταφορικά) και δεν έχω παράπονο.

   

  edit. To launch trailer. Συγκινητικό για όσους ενδιαφέρονται για την ιστορία και τους χαρακτήρες. Όσοι θα συναντήσουν πρώτη φορά την Ciri και τη Yen δεν ξέρουν τι τους περιμένει (έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη cdpr).

  https://youtu.be/hBoCRYX6Vq0

 12. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν υπήρχε θέμα και με το drm της retail στο 2o; Εγώ είχα πάρει την enhanced το 2013 (έπαιζα modded skyrim μέχρι τότε) και είχε λυθεί τότε. Τέλος πάντων, όπως είπα αυτό δε θα έχει σημασία σε λίγες ώρες αλλά μου κάνει κακή εντύπωση για μία εταιρία που υπερηφανεύεται για τα drm-free παιχνίδια της και το γεγονός ότι ο client της θα είναι προαιρετικός.

  Κι εγώ από e-shop θα το αγόραζα αλλά δεν ανέφερε preorder bonus steelbook ή μπρελόκ όπως είχαν αλλού. Το καλό είναι πως με το κλειδί κατέβασα από το gog όλα τα εξτραδάκια.

 13. Αυτές τις κουτάρες μόνο η CDPR τις έδινε πια και για αυτό προτίμησα τη retail. Μη σκέφτεστε τις σαχλαμάρες συσκευασίες που ουσιαστικά έχουν ένα steam key, εδώ μιλάμε για την εταιρία που είναι το μέλλον, το drm-free και άλλα τέτοια παραμύθια.

  Δεν ξέρω πως είναι το παιχνίδι (δε δίνω σημασία σε youtube videos και jpeg screenshots για να το κρίνω τεχνικά) αλλά κλονίζεται η εμπιστοσύνη μου για το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κάστρο του pc gaming. Πολύ αμφιβάλλω αν θα πάρω το Cyberpunk σε retail μετά από αυτή την αδιάφορη συσκευασία (και τα μη λειτουργικά δισκάκια, ήμαρτον).

  Νομίζω δεν αναφέρθηκε, αλλά κατά την εγκατάσταση βάζει και το gog galaxy μαζί και το παιχνίδι δεν τρέχει δίχως αυτό. Ναι, όλα αυτά δε θα έχουν σημασία σε 10 ώρες (wtf, δεν πάει με τα μεσάνυχτα της ζώνης μου; ) αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άσχημες.

   

  edit. Επικοινώνησα με το Public και μου είπε πως έχουν πρόβλημα με τον προμηθευτή και θα μου φέρουν το steelbook αργότερα.

 14. Δεν κάναμε καλή αρχή. Η retail δεν είναι καθόλου όμορφη και μοιάζει φτηνή σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Το παιχνίδι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ επειδή περιμένω το day-1 patch. Έτσι είναι το drm-free σου τώρα gog; Είμαι σίγουρος πως οι εκδόσεις του θείου θα παίζουν ήδη.

  Το steelbook μπόνους προπαραγγελίας που μου έταξε το Public δεν το βλέπω πουθενά.

  Στο δισέλιδο manual έχει κωδικό για gog, οπότε δίνουν digital backup όπως και στα προηγούμενα.

 15. Αν βάλω ακουστικά 2.5mm στο ασύρματο 360 χειριστήριό μου, θα λειτουργεί ως ασύρματη κάρτα ήχου; Θα μεταφέρεται κανονικά ο ήχος ή θα είναι μόνο για επικοινωνία;

  Σκέφτομαι είτε να πάρω ακουστικά 2.5mm είτε κάποιο αντάπτορα και είπα να κάνω ερώτηση πριν ψωνίσω.

 16. Αυτή φαίνεται να είναι η ιδέα πίσω από το νέο όνομα:

  "The thing we all liked about Kodi was that you could spell it using remote control buttons. Like the K is skip back. O is stop. D is play. Early on, that was a big part of the selection process. Everyone submitted names and discussed which ones they liked. We all liked Kodi a lot for that reason. The problem with it, ultimately, is that it’s almost impossible to actually READ Kodi using the remote control button spelling. So while we kept the name, we went down a different road for the actual logo design.”

 17. Λοιπόν, το έχω ανοίξει. Δυστυχώς ο οδηγός δεν είναι για το 1Μ8 αλλά για κάποιο άλλο Α200 και παιδεύτηκα αρκετά. Το πρόβλημά μου είναι πως δε βγαίνει με τίποτα το βύσμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το εμποδίζει.

  Τέλος πάντων είπα να το μετρήσω όπως είναι. Τα δύο μαύρα καλώδια δείχνουν 19V και τα δύο κόκκινα καθόλου. Έκοψα το βύσμα και ξεγύμνωσα τα καλώδια να βρω που χάνει. Και τα τέσσερα καλώδια κάνουν κύκλωμα. Μοιάζει να υπάρχει βραχυκύκλωμα εκεί που καταλήγουν.

  Καλά τα λέω; Αν είναι όντως έτσι, υπάρχει σωτηρία;

 18. Από την εμπειρία μου γενικά με υπολογιστές, όταν έχεις πολλά τυχαία προβλήματα φταίει η μητρική. Μόνη η αντικατάστασή της σε σώζει.

  Δεν έχουμε την ίδια περίπτωση, εμένα δεν παίρνει ποτέ ρεύμα, δεν ανάβουν καν τα λεντάκια. Θεωρώ όμως πως το μηχάνημα είναι καλό αφού άναψε με φορτισμένη μπαταρία.

  Ετοιμάζομαι να το ανοίξω τώρα. Από την αρχή υποψιαζόμουν το βύσμα, αλλά ήθελα να ακούσω τη γνώμη των insomniac's. Ελπίζω να βρω εύκολα ανταλλακτικό.

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.