Προς το περιεχόμενο

batig0al

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  193
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

10 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.208 προβολές προφίλ
 1. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Αυτός απ'ότι βλέπω δεν τα πουλάει, τα νοικιάζει. Αν πουλάει, πες μου για να επικοινωνήσω μαζί του. Ναι τα bafang θεωρούνται καλά και φθηνά αλλά τα χρησιμοποιούν ελάχιστες εταιρείες και στην Έλλαδα έχω αποτύχει να βρω. Για την επιδότηση, χωρίς ψάξιμο, ναι το όφελος είναι σχετικά μικρό. Αν ψαχτείς ή έχεις το +500 της ειδικής κατηγορίας, έχεις παραπάνω πιθανότητες να κάνεις καλό deal αν και πάλι, αν είναι να χρειαστεί έτος για να πάρεις την επιδότηση...
 2. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Έχει μια βάση αυτό που λες και είναι ένα ισχυρό επιχείρημα αλλά δεν θέλω να αγοράσω Bosch/Yamaha γιατί είναι επιθετικοί στην στρατηγική τους και προσπαθούν να μετατρέψουν τον χώρο στο στυλ service σύγχρονων αμαξιών, το φέρνεις το συνδέουμε σε υπολογιστή με ειδικό firmware και σε έχουμε στο χέρι/ξεζουμίζουμε. Αν επιτρέπεται, που βρήκες με Bafang κινητήρα γιατί και εγώ τέτοιο ήθελα αλλά δεν βρήκα πουθενά.
 3. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Όχι δεν έχω δει. Αυτό το μοτέρ πάντως παίζει πολύ σε ηλεκτρικές κούρσες οπότε υποθέτω μετά από 1-2 χρόνια που ίσως χρειαστεί έλεγχος, να υπάρχει κάποια τεχνογνωσία.
 4. batig0al

  Καινούρια Xiaomi Mi 9 (64GB) // Mi 9T Pro (128GB)

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/01/2021 08:19 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Πωλούνται καινούρια σφραγισμένα από αλυσίδα καταστημάτων με εγγύηση Infoquest 2 χρόνια: Xiaomi Mi 9 (64GB) Piano Black: 260 Xiaomi Mi 9T Pro (128GB) Red: 320 Μπορεί να αποσταλεί μετά από κατάθεση. Είμαι Αθήνα, κέντρο. Δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές.

  260 €

 5. batig0al

  Ποδήλατο

  Κάποιος γνώστης έχει άποψη για αυτό (3200€ τελική τιμή) και αυτό (3000€); Eίναι ηλεκτρικά αλλά μοτέρ μαζί με μπαταρία είναι αποσπώμενα οπότε γίνεται και συμβατικό. Αξίζουν ή η έκπτωση είναι μούφα; Προφανώς με επιδότηση (800+500€ λόγω ειδικής κατηγορίας). Η χρήση του θα είναι καθημερινό πηγαινέλα στο κέντρο της Αθήνας 6+6χμ και μελλοντικά ίσως 11+11χμ.
 6. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Κάποιος γνώστης έχει άποψη για αυτό (3200€ τελική τιμή) και αυτό (3000€); Αξίζουν ή η έκπτωση είναι μούφα; Προφανώς με επιδότηση (800+500€ λόγω ειδικής κατηγορίας). Η χρήση του θα είναι καθημερινό πηγαινέλα στο κέντρο της Αθήνας 6+6χμ και μελλοντικά ίσως 11+11χμ.
 7. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Δεν νομίζω να αξίζει με τέτοιο budget να δοκιμάσεις να το μετατρέψεις σε ebike, μάλλον πιο πολύ ταλαιπωρία και απογοήτευση θα είναι.
 8. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Καλησπέρα, όχι δεν έχω αγοράσει CTM ebike και γενικά δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου αλλά λόγω επιδότησης το έχω ψάξει κάπως και κατέληξα σε αυτό που έγραψα παραπάνω. Με άλλα λόγια, με αυτά που παίρνεις από CTM με ~2000€, θέλεις ~2500€ στις άλλες μάρκες ή αυτό που κάνει ~2600 θέλεις 3500 αλλού. Και εγώ στο Areon xpert έχω καταλήξει, είναι πολύ value for money. Τώρα κυκλοφόρησαν στη Σλοβακία οπότε σιγά σιγά θα αρχίσουν να τα εξάγουν, Ελλάδα τα πρώτα μοντέλα ίσως τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα το Areon xpert ίσως Μάρτιο όπως μου είπε ο ένας εκ των δύο πωλητών που έχω βρει στην Αττική (Λαύρι
 9. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Μετά από αρκετή έρευνα για ebike μέσω επιδότησης κατέληξα στη μάρκα CTM ως πιο value for money. Πριν λίγες μέρες έβγαλε νέα μοντέλα για το 2021 και υπάρχουν 1-2 έμποροι στην Αττική που τα φέρνουν. Για όποιον ενδιαφέρεται, τα προτείνω, είτε πρόκειται για φθηνό με το μοτέρ στη πίσω ρόδα (eterra), είτε για mid-drive μέτριας αξίας trek (senze), είτε για μέτριας αξίας hardtail (pulze), είτε για ακριβό full suspension (areon xpert). Εδώ ένα βίντεο που τα παρουσιάζουν, περισσότερο για το οπτικό καθώς μιλάει σλάβικα. Tα μόνα αρνητικά είναι ότι η μάρκα είναι ψιλοάγνωστη στα μέρη μας και χρειάζεται κάπο
 10. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Δύσκολο μου φαίνεται να βρεθεί κάποιος που να τα έχει κάνει όλα και να έχει πάρει τα λεφτά της επιδότησης. Το 40% δουλεύει προ ΦΠΑ οπότε αν το ποδήλατο το αγόρασε 2000 τότε το κόστος του προ ΦΠΑ είναι ~1600 άρα x 0.4 η επιδότηση θα είναι ~650. Επειδή δεν βρίσκω αυτό που θέλω, έστειλα email στο support για το τι περιθώρια υπάρχουν εφόσον έχει γίνει η αίτηση και απάντησαν: "έχετε την δυνατότητα να παραμείνει ενεργή η αίτηση σας για 6 μήνες" (από τη μέρα της πρώτη έγκρισης στο στάδιο προσφοράς).
 11. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Αυτό όμως μάλλον δεν είναι ποδήλατο καθώς δεν φαίνεται να έχει πετάλια, αλυσίδα κτλ. Είναι σαν hybrid μεταξύ ηλεκτρικού ποδηλάτου και πατινιού.
 12. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Αυτά τα τέσσερα χρειάζονται για τη πρώτη φάση, εδώ είναι τα δικά μου δικαιολογητικά που έχει εγκριθεί η πρώτη φάση της (απλά υπάρχει έξτρα δικαιολογητικό αναπηρίας). Αυτό που αναφέρεις είναι για αργότερα, μαζί με την απόδειξη χρειάζεται συγκεκριμένη δική σου υπεύθυνη δήλωση και του πωλητή. Υποδείγματα των δύο αυτών υπεύθυνων δηλώσεων βρίσκονται στο site, π.χ. εδώ.
 13. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  1290 / 1.24 = 1040 τιμή προ φόρου. Η επιδότηση είναι 40% x 1040 = 416 + 500 (flat ποσό λόγω αναπηρίας) = 916€ Άρα πληρώνεις 1290€ και επιδοτείσαι μετά από βδόμαδες (ή μήνες) 916€. Μάλλον ξέχασα να σου απαντήσω αλλά εγώ είχα κάνει την αίτηση την πρώτη μέρα δηλαδή 25 Αυγούστου και εγκρίθηκε το πρώτο στάδιο της αίτησης ~20 μέρες αργότερα, 16 Σεπτεμβρίου. Τους είχα στείλει: Και μου απάντησαν: Δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω, έπαθα λίγο burnout με το θέμα αλλά μέχρι το τέλος του μήνα πιθανώς να κάνω έρευνα αγοράς για το εξωτερικό, στα μεγάλα site. Δεν είμαι γνώ
 14. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Ναι, με πιστοποιηση απο το ΚΕΠΑ, υπαρχει ενα flat +500€ στην επιδότηση. Ηλεκτρικα πατινια δεν επιδοτουνται, μονο καινουρια ηλεκτρικα ποδηλατα (χωρις χειρογκαζο, με 250W μοτερ, με κοφτη στα 25km/h). Δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις αλλα απο τη δικη μου ερευνα αγορας εχω καταληξει στα εξης για εγχωρια: ~1300€ https://goride.bike/podilata/ilektriko-podilato-e-quick-cycle-moskito-black/ Στα €2200+ από τις γνωστές μάρκες με mid-drive (δηλαδή το μοτέρ είναι στο πετάλι, όχι στον τροχό) εγώ κατέληξα να προτιμώ τα Haibike με Yamaha μοτέρ, π.χ. το SDURO HardNine 3.0. Αλλά πλέον είναι δύσκο
 15. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Από το επίσημο FAQ: Και εγώ σήμερα άρχισα να ψάχνομαι για το εξωτερικό. To θέμα είναι ότι μάλλον θες όλα τα δικαιολογητικά στα Αγγλικά, όχι μόνο τη προσφορά. Απ'ότι έχω καταλάβει τα δικαιολογητικά είναι η προσφορά, υπεύθυνη δήλωση πωλητή, υπεύθυνη δήλωση αγοραστή και απόδειξη. Για τα πρώτα 3 έχουν ανεβάσει υποδείγματα στο site αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει με τη μετάφραση στα Αγγλικά καθώς δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα πρότυπα στα Αγγλικά. Το μεταφράζουμε εμείς τσάτρα πάτρα; Πήρα τηλέφωνο το support, μου τα μάσαγε και μου είπε να στείλω email. Τους έστειλα και περιμένω. Αν κάπο
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.