Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

batig0al

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  219
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

11 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.467 προβολές προφίλ

batig0al's Achievements

 1. batig0al

  DEVOLO MAGIC

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/01/2022 09:13 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  DEVOLO MAGIC 1 WiFi mini: Καινούριο, σφραγισμένο πωλείται 60 ευρώ χωρίς απόδειξη. Devolo Magic 1 LAN 1-1: Powerline με Passthrough Πρίζα και Θύρα Gigabit Ethernet, σαν καινούριο έχει δουλέψει λιγοτερο από μήνα στα 60 ευρώ χωρίς απόδειξη. Devolo Repeater+ AC WiFi Extender Dual Band (2.4 & 5GHz) 1200Mbps με 2 Θύρες Ethernet: Καινούριο, σφραγισμένο πωλείται 50 ευρώ χωρίς απόδειξη.

  50 €

 2. batig0al

  Καινούριο iPhone 12 128GB 5G White

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/01/2022 08:31 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Καινούριο σφραγισμένο Λευκό iPhone 12 5G 128GB Αγορασμένο από πάροχο με τη σχετική απόδειξη για 2 χρόνια εγγύηση. Τιμή: 760€ Είμαι Αθήνα, κέντρο.

  760 €

 3. batig0al

  Καινούριο iPhone 12 5G 128GB White

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/01/2022 09:00 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Καινούριο σφραγισμένο Λευκό iPhone 12 5G 128GB Αγορασμένο από πάροχο με τη σχετική απόδειξη για 2 χρόνια εγγύηση. Τιμή: 760€ Είμαι Αθήνα, κέντρο.

  760 €

 4. Αυτός ο κίνδυνος είναι γνωστός στην Ελλάδα που σχεδόν όλα γίνονται καθυστερημένα, με παρατάσεις επι παρατάσεων κτλ. Όταν πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα και τα κάνεις γρήγορα, ρισκάρεις να αλλάξει κάτι και να ξανακάνεις δουλειά. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχει ακούσει κανείς αν αυτή θα είναι όντως η τελευταία βδομάδα ή θα δοθεί και άλλη παράταση. Ρωτάω γιατί θέλω να περάσω μια τρίτη και τελευταία φορά να συλλέξω πληροφορίες από τρίτους για όσα διαμερίσματα δεν ανταποκρίθηκαν. Αν είναι να πάω αυτή την εβδομάδα ή την άλλη. Ευχαριστώ.
 5. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Μου ήρθε ειδοποίηση ότι θα πληρωθώ, 3μιση μήνες μετά. Ήταν αγορά από εξωτερικό. Ώρα να ψάξω για αγορά δεύτερου ebike!
 6. Σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ έμπαινα από έναν άλλο σύνδεσμο που δεν μου τα εμφάνιζε αυτά: https://apografi-plithismou2021.statistics.gr/ords/f?p=213 Διόρθωσα σε μια προσωρινή αυτό που έκανε λάθος, πατάω οριστική αλλά δεν με αφήνει, φαντάζομαι πρέπει αυτό το τελικό βήμα να το κάνει ο πολίτης;
 7. Πως διορθώνετε τα λάθη τους; Τι πατάτε και μπαίνετε στις δηλώσεις τους γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω.
 8. Καλή ερώτηση αυτή με τους μετανάστες χωρίς ΑΦΜ & ΑΜΚΑ, θα χρειαστεί. Εγώ έχω 35% ποσοστό αυτοαπογραφής, παραπάνω απ' ότι περιμένα. Έχω μερικούς με προσωρινή, τους έστειλα σχετικό email αλλά παραμένουν. Μπορώ να κάνω κάτι; Για τη δεύτερη φάση, σκέφτομαι να περάσω μια γύρα και να κολλήσω ειδοποίηση με το κανονικό μου τηλέφωνο, να με καλούν και να το κάνω live ηλεκτρονικά. Και μετά να ξαναπεράσω για συνέντευξη, πάλι με laptop και να το κάνω live ηλεκτρονικά.
 9. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Τεράστιος απατεώνας το κράτος. Για αυτό όπου σταθώ και όπου βρεθώ, προσπαθώ να παίρνω το αίμα μου πίσω.
 10. Σίγουρα έχει ήδη αναφερθεί αλλά αν μπορείς κάποιος να απαντήσει με βοηθούσε. Έστω ότι είναι γραφείο π.χ. δικηγορικό και είναι μόνο για εργασία, δεν κοιμάται κανείς εκεί, πρέπει να μπει να κάνει την απογραφή και να απαντήσει μόνο τις αρχικές ερωτήσεις ή δεν πρέπει να μπει καθόλου και να μπει από τον απογραφέα ως μη κατοικία;
 11. Αυτό που εμένα με εντυπωσιάζει είναι αυτή η ψευδαίσθηση ότι έχουμε ξεπέσει, ότι δήθεν μέχρι πρόσφατα ήταν καλύτερα αλλά να, τώρα τελευταία εμείς δεν πάμε καλά. Δεν ξέρω πόσα χιλιάδες χρόνια τρέχει αυτή η καραμέλα, την έχω πετύχει ακόμη και σε αρχαίο ελληνικό κείμενο, 2500 χρόνια πριν.
 12. Επειδή ανέλαβα επιπλέον τομέα και θα ξαναμοιράσω αύριο, το ξαναέφτιαξα για όποιον ενδιαφέρεται. Ειδοποίηση Απογραφής.docx
 13. Έχεις δίκιο πως όντας πιο πιεστικός θα ανέβαινε το ποσοστό αυτοαπογραφής αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου και γενικότερα δεν με βρίσκει σύμφωνο η απογραφή έτσι όπως γίνεται οπότε περιορίζομαι στα απαραίτητα για να πληρωθώ. Δεν κράτησα το word αρχείο αλλά το τράβηξα φωτογραφία. Και οι οδηγίες της μπροσούρας καλές είναι οπότε περισσότερο το έκανα έτσι ώστε αν κάποιος δεν έβρισκε τη μπροσούρα να καλούσε για να του πω τον κωδικό.
 14. 187 κατοικίες, 17 οριστική αποθήκευση, 6 προσωρινή. Δεν χτυπούσα κουδούνια, το πετούσα από κάτω ή αν δεν έμπαινε, το κολλούσα με ταινία στη πόρτα. Για διάφορους λόγους συν το ότι είμαι κέντρο Αθήνας (Κυψέλη) περιμένω χαμηλό ποσοστό αυτοαπογραφής.
 15. batig0al

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Προχωράνε οι αιτήσεις επιδότησης; Κατέθεσα όλα τα έγγραφα ολοκλήρωσης αρχές Σεπτέμβρη και 2+ μήνες μετά δεν έχει γίνει ο έλεγχος για να λάβω απάντηση.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.