Προς το περιεχόμενο

kcypre

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  56
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

30 Excellent

Σχετικά με kcypre

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 16/01/1980

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 1. Έχει επιλογή για αναπαραγωγή σε άλλη συσκευή όπως σε ενισχυτή, media player, κλπ. Πας ρυθμίσεις, συσκευές, σύνδεση σε συσκευή. Ελπίζω να βοήθησα και να μην εννοείς κάτι διαφορετικό.
 2. Η εξέλιξη της τεχνολογίας βρίσκεται στην παραγωγή σε μαζική κλίμακα φτηνών και ανθεκτικών γυαλιών οθονών κι όχι απλά στην ανθεκτικότητα των γυαλιών. Τι να την κάνεις την τέλεια προστασία οθόνης άμα κάνει παραπάνω από ότι ένα κινητό σήμερα;
 3. Το Baldur's Gate 2 είναι το καλύτερο RPG όλων των εποχών. Αλλά το Planescape Torment... Ααααχ το Planescape Torment... Απλά και χωρίς καμία υπερβολή, η καλύτερη gaming εμπειρία. Δεν είναι σωστό να το εγκλωβίσεις στην κατηγορία του RPG, αν και ήταν. Είναι συνδυασμός παιχνιδιού και νουβέλας και ό,τι έχω παίξει έκτοτε στην καλύτερη περίπτωση (π.χ. Witcher 3) με κάνει να σκέφτομαι "αριστούργημα αλλά δεν είναι και Planescape". Σε όσους φοβούνται την παλαιότητα του τίτλου, δίνω συμβουλή να το παίξουν. Η φύση του συγκεκριμένου παιχνιδιού το κάνει διαχρονικό. Απλά να ξέρουν ότι θα διαβάσουν πολύ κα
 4. Όσοι έχουν 4k οθόνη να βάλουν την universal εφαρμογή γιατί διαφορετικά θα έρθει να τους πλακώσει ο οφθαλμίατρός τους. Άλλη εφαρμογή με αυτό το scaling δεν έχω, οπότε δικαίως τη χαρακτηρίζω τη χειρότερη.
 5. Ο βασιλιάς των RPG είναι το Planescape Torment. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται τα Baldur's Gate. Ένα παιχνίδι που είχα λατρέψει και δεν το αναφέρει κανένας είναι το Betrayal at Krondor. Με πιάσανε οι θύμισες...
 6. Υποτίθεται γίνεται για λόγους security, performance και ευκολία ανάπτυξης για τους developers μιας και το api είναι σε μεγάλο βαθμό συμβατό με τον Chrome. Τα addons που υπάρχουν στον Chrome θα μεταφερθούν πολύ εύκολα στον Firefox. Οπότε το θέμα είναι για τα addons που δεν υπάρχουν. Αλλά άμα επιλέξει κανείς το migration σε άλλο browser δε θα τα έχει, οπότε ποιο το νόημα; Ο firefox μπορεί να μην έχει τα ποσοστά που είχε, αλλά έχει ακόμα πολύ μεγάλα ποσοστά. Δεν πρόκειται να τον φάει η μαρμάγκα για κάποια themes ή addons.
 7. Την εγκυρότητα των στοιχείων και αν τα κέρδη πηγαίνουν όντως σε επενδύσεις υποτίθεται το διασφαλίζουν ελεγκτές και σε έναν κόσμο με πεταλούδες και γαϊτανάκια τους εμπιστευόμαστε. Προσωπικά χρησιμοποιώ σε Windows και Linux μόνο Firefox μιας και ο Chrome είναι πολύ αργός συγκριτικά με την αλεπού και η συνολική εμπειρία είναι πολύ ανώτερη. Σε android χρησιμοποιώ μόνο Chrome μιας κι έχω την ακριβώς αντίθετη εμπειρία από desktops/laptops. Οι εκτιμήσεις ότι θα κλείσει το mozilla foundation και θα φάει η μαρμάγκα τον firefox μου φαίνονται τουλαχίστον υπερβολικές.
 8. Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός δε σημαίνει δεν έχω έσοδα, αλλά δεν έχω κέρδη (κέρδη = έσοδα - δαπάνες). Τα κέρδη δεν αναδιανέμονται στους μετόχους, αλλά προωθούνται σε επενδύσεις (ανάπτυξη, υποδομές, κλπ).
 9. Είναι πολύ πιθανό να το κάνουν όπως προβλέπεις, αλλά θα είναι σφάλμα. Firefox, Chrome, Opera έχουν εκδόσεις για Windows, OS X, Linux, Android. Το να είσαι multiplatform είναι μεγάλο πλεονέκτημα.
 10. Η αγάπη για το πρωτότυπο μπορεί να με κάνει να το δω αλλά θεωρώ αδύνατο το 2015 να έχει την επίδραση που είχε η ταινία όταν πρωτοβγήκε. Όταν οι ταινίες τρόμου βγαίνουν με ρυθμούς πολυβόλου και τα παιδιά έχουν εκτεθεί σε πιο έντονες καταστάσεις, η μαγεία του συνδυασμού τρόμου-κωμωδίας-παιδικής ταινίας του αρχικού, ακόμα και να την πετύχουν, δε μπορεί να έχει το αντίκτυπο της πρωτότυπης. Απλά άλλες εποχές. Όσο για το Hollywood, έχει στερέψει από ιδέες. Ελάχιστες ταινίες έχουν κάτι πρωτότυπο να πουν. Πλέον δε βγαίνουν καν πρωτότυπες περιπέτειες που είναι και δημοφιλές είδος.
 11. Χωρίς να αμφισβητώ τα λεγόμενα κανενός μιας και ο καθένας έχει τις δικιές του εμπειρίες, παραξενεύομαι κάθε φορά που διαβάζω ότι ο Firefox είναι αργός και ο Chrome σφαίρα. Σε όλα τα δικά μου μηχανήματα (Windows και Linux) ο Firefox είναι απίστευτα γρήγορος και ο Chrome είναι σαφέστατα πιο βαρύς και αργός (γρήγορος είναι αλλά συγκριτικά καμμία σχέση).
 12. Προφανώς μιλάμε για Holywood ταινίες όταν λέμε ότι έπεσαν οι πωλήσεις. Χωρίς να έχω στοιχεία πιστεύω ότι οι πωλήσεις των μη αμερικάνικων ταινιών κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα περίπου γιατί μία ή άλλη το ποσό είναι μικρό σε σχέση με το ποσό των αμερικάνικων κι αυτές έχουν το δικό τους πιο σινεφίλ κοινό (γενικούρα ναι αλλά πάνω κάτω ισχύει). Γνώμη μου είναι ότι έχει πέσει το επίπεδο των ταινιών του Holywood. Αποφάσισαν να μειώσουν το ρίσκο βγάζοντας remakes, prequels, sequels και δε συμμαζεύεται και μετά από μερικές χρονιές το κοινό βαρέθηκε την επανάληψη. Επίσης άποψη μου χωρίς κανένα στοιχείο
 13. Το Gravity σε 3D προχώρησε τον κινηματογράφο ένα βήμα παρακάτω και δεν το εννοώ για τα εφέ, αλλά για την κινηματογράφηση. Προσωπικά όταν είδα το Avatar σε 3D δε μου άρεσε ούτε η ταινία ούτε το 3D, αλλά παραδέχτηκα την τεχνολογία και το όραμα του Κάμερον.
 14. Χώρια από το δικό της bloatware, μέχρι και οι εφαρμογές τρίτων που βάζει η Samsung (NY Times στο Note 10.1 2014 edition) είναι στη λίστα. Good job!
 15. Πήγαινε δες το Big Hero 6 που παίζεται στους κινηματογράφους. Όταν είδα το cinematic trailer, αυτό είχα στο μυαλό μου γιατί το είχα δει την προηγούμενη. Πολύ καλό animation. Στα του παιχνιδιού, για εμένα αυτό το στυλ είναι αδιάφορο οπότε pass. Η επανάληψη στα online με κουράζει από το 2ο match.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.