Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

melaslog

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  76
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με melaslog

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 17/10/1970

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.149 προβολές προφίλ
 1. Ήρθε τελικά και την πήρε ο Γιάννης. Και το καφεδάκι, καφεδάκι. Δεν θα του την έδινα αλλιώς!!!!
 2. Λογικά θα δοθεί. Είσαι 4ος. Δεν το βλέπω.
 3. Καλησπέρα και από εμένα. Το έχω βάλει αγγελία εδώ και 15 μέρες και ουδείς (πλην ενός παιδιού που το ακύρωσε αμέσως μετά) ενδιαφέρθηκε.
 4. melaslog

  Κλειδωμένο icloud

  Δεκτό. Και για να μην παρεξηγηθώ να πω πως αρκετές φορές έχω προστατευθεί από την διαχείριση σε αγγελίες "μούφα" που ενώ είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον, μου έστειλε μήνυμα πως ο πωλητής είναι ... κουκουρουκου. Απλώς μου είχε κάνει εντύπωση γιατί κατά την γνώμη μου είναι 99, αν όχι 100%, κλεμμένα τέτοια τηλέφωνα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
 5. melaslog

  Κλειδωμένο icloud

  Μου έχει κάνει εντύπωση καιρό τώρα. Εγώ θα έλεγα 99%-1%. Δεν σκέφτομαι ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ να αγοράσω τέτοιο. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Γιατί επιτρέπονται από το φόρουμ τέτοιες αγγελίες και δεν κλείνουν αμέσως;
 6. melaslog

  Κλειδωμένο icloud

  Καλημέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πωλούνται κάποιες συσκευές iphone με κλειδωμένο icloud. Οι μόνες περιπτώσεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι 1. να είναι κλεμμένο, 2. να την έχεις πατήσει από αγορά κλεμμένου και να προσπαθείς να το δώσεις. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν σκέφτομαι; Για ενημέρωση ρωτάω γιατί μου έχει κάνει εντύπωση. Ευχαριστώ.
 7. Τσίμπησα και γω ένα. Όλο και κάπου θα χρειαστεί. Jimbo, δεν νομίζω. Ούτε εγώ είμαι Voda. Ευχαριστώ.
 8. Για δες. Φθηνός, laser, φθηνά μελάνια, διπλή όψη κλπ. http://www.cosmodata.gr/product/325603/periferiaka-gaming/refurbish-ektipotes-efkeries/laser-ektipotis-refurbish/monochromos-laser-ektipotis-lexmark-ms415dn-piotita-ektiposis-1200x1200-dpi-tachitita-ektiposis-38-ppm-usb-ethernet Εκτός αν δεν σε βολεύει το μέγεθος.
 9. Το συγκεκριμένο είναι Home and student. Δεν νομίζω πως είναι για επιχείρηση. "Τo Microsoft Office Home and Student 2016 είναι κατάλληλο για οικιακούς χρήστες σε έναν υπολογιστή στο σπίτι." Χρόνια πολλά σε όλους.
 10. melaslog

  Σύνδεση Ενισχυτή Yamaha a2

  Νομίζω πως έτσι τα έχω κάνει. Θα ξανατσεκάρω και θα σας πω. Καλή Ανάσταση.
 11. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Σε φιλικό σπίτι υπάρχει ένας Yamaha dsp a2 παρατημένος. Συνδέσαμε ηχεία κεντρικό και μπροστινά. Συνδέω ένα tuner Sony. Από το tuner αναλογικά (ασπρο-κόκκινο) στην θέση tuner του ενισχυτή. Τον ανάβω. Παίζει κανονικά αλλά μόνο από το κεντρικό. Γιατί δεν παίζει από τα μπροστινά; Τα ηχεία έχουν δοκιμαστεί και λειτουργούν κανονικά αλλού. Στις ρυθμίσεις έχω σύστημα 5.1. Τι παταάτα έχω κάνει; Ευχαριστώ, Καλή Ανάσταση σε όλους.
 12. melaslog

  Τοποθέτηση ηχείων

  Καλησπέρα, έχω αυτόν τον χώρο-σαλόνι (Σχέδιο) Η τοποθέτηση των ηχείων στην παρούσα φάση είναι όπως φαίνεται με τα μαύρα κυκλάκια. Σκέφτομαι να προσθέσω 2 ακόμα περιφερειακά ηχεία. Τι τρόπο τοποθέτησης να ακολουθήσω; Πίσω πλαινά; (Κόκκινα κυκλάκια) Μπροστινά ψηλά; (Πορτοκαλί κυκλάκια) ή Ταβάνι μπροστινά για atmos; (Γαλάζια κυκλάκια) Θα ήθελα να το αποφύγω γιατί θα φαίνονται ξεκούδουνα. Παρούσα κατάσταση: Ενισχυτής: Pioneer 527 θα αλλάξει σε Denon 7.2 Μπροστινά και κεντρικό Roister Emphasis 25/C5. Πίσω Jamo Graphic Sub Σε λίγο.
 13. melaslog

  Pioneer MCACC

  Thanks για την πρόθεση.
 14. Βρε Pleo, αφού το έκανε ο φίλος και δούλεψε, εμάς μας περισσεύει!!!!!!!!!!!!
 15. melaslog

  Pioneer MCACC

  Την πλακέτα!!!! Χαχχαχαχα. Προφανώς και εννοώ το μικρόφωνο!!!!!!!!!!!! Αν δεν βρεθεί κάτι θα το κάνω με αυτί!!!!!!!!!!!!!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.