Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

gabriel1981

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  254
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

32 Excellent

Σχετικά με gabriel1981

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 29/09/1981

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.092 προβολές προφίλ
 1. Και σε μενα έστειλε το ίδιο
 2. Δωρεάν πανεύκολη επιστροφή . Όχι δε μπορείς να το επιστρέψεις σε φυσικό κατάστημα . Κανα εγγραφή και είσοδο . Θα στην εμφανίσει .
 3. Ναι , δυστυχώς . Αυτό έγινε με την Binance
 4. Απαράδεκτη συμπεριφορά και σε μένα . 740 ευρώ παραγγελία για γραφική ύλη , δεν ήρθε την προγραμματισμένη μέρα και από τότε το χάος . Τηλέφωνα εμαιηλ messenger κλπ δεν απάντησαν ποτε και σε τίποτα . Αδιανόητο είναι ενα μήνα παραγγελία και δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας 😢😢 Εννοείται ότι είναι με αντικαταβολή και μόλις έρθουν θα τους διώξω .
 5. Τα έκανα όλα , τα έψαξα όλα . Τέτοια επιλογή δεν υπάρχει μέσα στην εφαρμογή !!!!
 6. Μπορείς να με βοηθήσεις που ακριβώς το δείχνει ; Λες το my cosmote app ? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά ούτε σε εφαρμογή iOS ούτε σε android που έχω κατεβάσει . Που διάολο το έχουν χώσει ;
 7. Καλημέρα , μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δω σε what’s up το ιστορικό ανανεώσεων ; Έχω σπάσει το κεφάλι μου να το βρω , σε εφαρμογή και site .
 8. gabriel1981

  Παραδοση με ACS

  Έχει φάει ένα τεράστιο Χ . Λέγαμε για τα ΕΛΤΑ τόσα χρόνια. Και έρχεται η ACS να αποδείξει ότι δεν τα έχουμε δει όλα . Μπανανία . Πραγματικά έχω απηυδήσει .
 9. gabriel1981

  Παραδοση με ACS

  Ομοιοπαθης. Είναι μεγάλη ξεφτίλα . Το χειρότερο ότι δεν μπορείς σε ΚΑΝΕΝΑΝ να απευθυνθείς . Δεν απαντούν ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ . Δεν έχω ξανασυναντήσει χειρότερη ιδιωτική εταιρία .
 10. Στο hola που ζητάει χρήματα ,κάνουμε δωρεάν για 3 μέρες δοκιμαστικό και ακυρώνουμε πριν χρεωθούμε ;
 11. Το ταμπλετ πετάει . Από κάθε άποψη . Netflix δεν δοκίμασα στην μια βδομάδα που το έχω . Η μπαταρία είναι μικρή . Αυτό είναι αυτό που έχω προσωπικά εντοπίσει .
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.