Προς το περιεχόμενο

d_34gl3

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  54
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με d_34gl3

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 10/10/1986
 1. Aν και εξ'αρχής θεωρούσα σημαντική την έλλειψη master password, δεν κατάφερα να αντισταθώ στην ταχύτητα του. Φτάσαμε στην 6η έκδοση και ακόμα τίποτα επί του θέματος. Βαρέθηκα να πληκτρολογώ κωδικούς.
 2. d_34gl3

  Ανακοινώθηκε το FreeBSD 8

  Εξαιρετική δουλειά! Σύντομα θα γίνει η εγκατάσταση στο desktop. Ευχαριστούμε για τις αναλυτικές πληροφορίες.
 3. Μια διευκρίνηση μόνο φίλε ntg1980 για να μην χάσει το νόημα το post μου. Δεν ανήκω στους xp fan όπως δεν με αφορούν τα vista ή τα 7. Μίλησα καθαρά για το θέμα του υλικού και την αναβάθμιση του επειδή ... δεν είναι ότι νεότερο.
 4. Αναρωτιέμαι με ποιά λογική πρέπει να αλλάξουν "κανένα pc αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν"? Για να παίξουν τα νέα games?Να μοστράρουν τον 9πύρηνο και τις ddr8 μνήμες τους σε φίλους και γνωστούς?'Η μήπως να είναι πάντα στη μόδα και να κατέχουν την τελευταία λέξη στην τεχνολογία? Προφανώς κάποιους δεν τους απασχολούν τα παραπάνω και αν πραγματικά δεν τα χρειάζονται θα μείνουν με εκείνα που έχουν.Πληροφοριακά οι pentium και οι ddr μνήμες κάνουν ακόμα μια χαρά τη δουλειά τους.Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και ασχολίες.
 5. Πάντα κοιτούσα την υπογραφή σου και έλεγα απο μέσα μου "Μπράβο το παλικάρι που δεν το πέταξε το laptopaki στα σκουπίδια". Μπράβο για το στήσιμο σου και για τον χρόνο που διέθεσες να φτιάξεις τον οδηγό. Debian netinstall είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή για τέτοιο hardware. Ποοοο αυτό το mc μου θύμησε εποχές DOS...
 6. Τόσα λεφτά , τόση κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων για να παίρνουμε τα αποτελέσματα της αναζήτησης μας κανα δυο millisecond πιο γρήγορα. Χμμμμμ , δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ , κάτι δεν μου κάθεται καλά με όλη αυτή την κατάσταση.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.