Προς το περιεχόμενο

logo15

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  576
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

118 Excellent

Σχετικά με logo15

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 18/05/1990

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Τοποθεσία
  Ελλαδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.402 προβολές προφίλ
 1. Έχω δυνατότητα με μια από τις δύο εταιρείες στα ίδια λεφτά. Γενικά ποια η διαδικασία για FTTH (η γραμμή είναι έξω από το σπίτι στην κολώνα του ΟΤΕ δίπλα στον κατανεμητή κουτάκι). Ποια η πιο αξιόπιστη και πιο γρήγορη σε περίπτωση τεχνικού θέματος; Γενικά επειδή έχω διαβάσει διάφορα, δεν θέλω να μπλέξω.. Η wind γιατί στη. 100αρα λέει μέχρι 90?
 2. 2.9ghz vs 3.8ghz στο bqse clock? Σε φάση αν είναι έτσι καλύτερα να μείνει στον 4790κ ξέρω γω...
 3. Γενικά φίλε τώρα αειναι κακιά στιγμή. Έχουν ανεβάσει όλες τις τιμές στα πάντα. Και εγώ θέλω να τσιμπήσω ένα νέο σύστημα μετά από 13 χρόνια, αλλά περιμένω να ξαναπεσουν οι τιμές σε όλα. (Πάλι καλά πρόλαβα 5ην κάρτα γραφικών πριν μπούμε σε λοκνταουν)
 4. Το γνωρίζω αυτό. Μάλλον εκεί θα κινηθώ.
 5. Εγώ τι κάνω που έπιανα 33 στα 50 και τώρα με εχουν ρίξει στα 28? Και ενώ μιλάω με τους τεχνικούς ο ένας μου λέει ότι υπάρχει ανοιχτή βλάβη από Μάιο και έπρεπε να είχα τουλάχιστον 40 και ο άλλος μου λέει έχει κλείσει από Μάιο και ότι τόσο πιάνει η γραμμή μου. Και βρίσκομαι 750μετρα απόσταση καλωδιακή από το κέντρο με μια διακλάδωση (καφαο) κάτω από το σπίτι μου? Και όταν με στείλανε στο εμπορικό γιατι κανονικά πρέπει να πάρω λεφτά πίσω μετά από τόσους μήνες και να έχω έκπτωση λόγο χαμηλής ταχύτητας το εμπορικό με γειωσε και ίσα που δεν με έβρισε.
 6. Το αγοράζω και μόνο του αν θέλω; Αν ναι, από πού;
 7. Και μια 1660 ή 1650 θα του κάνει δουλειά του ανθρώπου. Βάλτα όλα στο cpu και καλές ραμ
 8. Εμένα που μου έχουν ενεργοποιήσει κουπόνι για νησιά Σαρωνικού και όχι 5ον Δήμο τι κάνω; Τους έστειλα μήνυμα αλλά μου απαντάνε με το αυτόματο...
 9. Καλημέρα. Να ξεκινήσω ότι δεν παίζω παιχνιδια. Αλλά κάνω μοντάζ και ελαφρύ compositing και 3D. Έχω τον i7 4770k, 32gb ram και 2 οθόνες. Μια 1440p και μια 1080p. Η κάρτα που έχω τώρα κοντεύει να παραδώσει πνεύμα αλλά κάνει την δουλειά της οριακά. Οπότε κοίταζα προς την 1660s. Θα με καλύψει;
 10. Μαζί διερευσαν και στοιχεια που αποκαλύπτουν ότι ο Μπιλ είναι σαύρα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.