Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

katisjimmis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  59
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

95 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με katisjimmis

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 15/10/1983

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://f-for-fishing.blogspot.com

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens
 • Ενδιαφέροντα
  Fishing, Spearfishing, Soccer and IT

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Εγώ κατάλαβα τι εννοείς απλά την πληροφορία την έχεις πλέον πολύ ευκολότερα. Με ένα απλό δεξί κλικ κάτω αριστερά. Δεν χρειάζεται λοιπόν κάτι που στο δίνει στο...πιάτο να στο έχει και σε άλλα μενού. Όσο περνάνε τα χρόνια πάμε να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη. Δε λέω, δύσκολο πράμα η συνήθεια. Παρόλα αυτά όμως με λίγη καλή διάθεση ίσως δεις τα πράγματα διαφορετικά.
 2. Δεξί κλικ στο Start button κάτω αριστερά και επιλέγεις Device Manager. Εναλλακτικά με Windows button + x
 3. Ο Πίνακας Ελέγχου υπάρχει ακόμη γιατί κάποιοι εν έτη 2021 λένε ακόμη για ΧΡ και Windows 7 και δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα GUIs. Επίσης υπάρχουν παράλληλα για πιο ομαλή μετάβαση στο νέο περιβάλλον. Ίσως αυτή να είναι και μια καινοτομία στα επερχόμενα Windows.
 4. Μην το πάρετε. Έχει 5G και είναι και από Κίνα. Θα πεθάνετε από κορονοϊό.... Τι μας κρύβουν; Γιατί μας πλασάρουν τέτοιες συσκευές; Μάθετε όλη την αλήθεια στο psakasmenoikiapolytostrelamenoi.gr
 5. Ότι και να κάνετε μεγαλύτερες ταχύτητες από άνθρωπο που τον έχει πιάσει κόψιμο δεν πρόκειται να πετύχετε ρε σατανάδες!!!
 6. Κλασικός ελληνάρας. Notification: You have one secret crush companion. Και μετά, προσθήκη ανά 9 όσες θηλυκές έχει στη λίστα μέχρι να δει ποια είναι!!!
 7. Πολύ έξυπνο το να τη χρησιμοποιείς και ως φορητή παιχνιδοκονσόλα αλλά και να την συνδέεις με το dock στην τηλεόραση. Τα γραφικά δεν συγκρίνονται με PS4 σε καμία περίπτωση αλλά είναι πάρα πολύ καλά. Σίγουρα σε πιο προσιτή τιμή θα έκανε ακόμη μεγαλύτερες πωλήσεις!!!
 8. Απορώ πως επιτρέπει στους μανάβηδες ακόμη να πουλάνε μήλα!!!
 9. Σίγουρα και το στικάκι παίζει ρόλο και οι USB Controllers και γενικότερα η κατάσταση του Η/Υ.
 10. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω βγάλει USB Flash Drive χύμα και να είχα θέμα μετά. Ίσα ίσα που πολλές φορές προσπαθώντας να το βγάλω με Safe Removal μου έλεγε ότι είναι In Use κλπ. Μετά το έβγαζα με το χέρι χωρίς να περιμένω!!!
 11. Δεν υπάρχει σύστημα απροσπέλαστο. Αργά ή γρήγορα όλα σπάνε. Το θέμα είναι να το πάρεις χαμπάρι νωρίς και να το διορθώσεις.
 12. Υπάρχουν στοιχειώδεις διαφορές όμως πάνω κάτω όντως είναι σχεδόν το ίδιο. Απλά με διαφορετική φιλοσοφία και εκπαίδευση! https://www.forbes.com/sites/quora/2017/05/11/what-are-the-differences-between-an-astronaut-and-a-cosmonaut/#12293fa73fa7
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.