Προς το περιεχόμενο

MauroPaltoudias

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  500
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

150 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ MauroPaltoudias

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 11/12/1960

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

2.597 προβολές προφίλ
 1. Καλό είναι να μένουμε εντός topic και να μην βγάζουμε εμπάθεια. Σύσταση είναι, αν θες την ακολουθείς. Διαφορετικά μένεις εκτός τοπικ (που υπενθυμίζω είναι η προσφορά σχετικά με συγκεκριμένο προϊόν) και λες ο, τι εσύ θεωρείς σωστό, με ο, τι αυτό συνεπάγεται. Καλή συνέχεια.
 2. Νομίζω βρισκόμαστε ήδη (πολύ) εκτός topic. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται μια τέτοια συζήτηση, τι λες; Το θέμα αναφέρεται σε μια προσφορά και έχει φτάσει στις εγγυήσεις DOA, για τις οποίες υπάρχουν αντίστοιχα topic.
 3. @definitio Μα δεν έγραψα πουθενά ότι με 6χλμ. σκοπεύεις να τρέξεις (άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι με τέτοια ταχύτητα, περπάτημα κάνεις). Απλώς απόρησα (για αυτό και τέθηκε υπό μορφή ερώτησης) που ένας άνθρωπος τρέχει χαλαρά με 12-13χλμ. και συμβιβάζεται με έναν διάδρομο για περπάτημα, των 6χλμ.
 4. @definitio Με 12-13χλμ. ταχύτητα που όπως ανέφερες και παραπάνω, έτρεχες στο γυμναστήριο, είσαι σίγουρος ότι θα σου κάνει το συγκεκριμένο (που αποδίδει τα μισά); Πολύ αμφιβάλλω..
 5. MauroPaltoudias

  Οθόνη αυτοκινήτου

  @Boubis1411 (Ζητώ συγγνώμη 🙏 τότε, νόμιζα πως έκανες πλάκα)
 6. Όταν τελειώνεις μια σχολή (τοπ κατά τη γνώμη μου μεταξύ των υπολοίπων πολυτεχνικών σχολών, μιλώντας ως απόφοιτος πολ. μηχ. ΕΜΠ) και μπορείς να ασχοληθείς μέχρι και με υψηλή τάση (όπως αυτή νοείται στους ηλεκτρολόγους και όχι όπως την καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε μη σχετικός), νομίζω ότι οι μετασχηματιστές, στσθεροποιητές και φορτιστές, είναι απλά ένα ευχάριστο χόμπι για να περάσεις την ώρα σου. Προς Θεού, δεν είναι μομφή προς αυτά που γράφει ο παραπάνω κύριος, απλά προσπαθώ να υπογραμμίσω το κύρος και το επίπεδο μιας τέτοιας σχολής.
 7. MauroPaltoudias

  Οθόνη αυτοκινήτου

  Κάτι τέτοιο ας πούμε; (βάζω cga, γιατί μάλλον δεν θα σηκώνει ega ή vga)
 8. Εξαρτάται από το τι θες να ακολουθήσεις εν τέλει. Δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη. Η πρώτη είναι η κλασσική σχολή των ηλεκτρολόγων, όπως και η δεύτερη. Απλά η πρώτη είναι λίγο πιο πολύ προσανατολισμένη προς το software, σε αντίθεση με τη δεύτερη(που έχει τελειώσει η γυναίκα μου), που είναι περισσότερο προς hardware και άλλα (ενέργεια κλπ). Η τρίτη δε, αφορά κυρίως σε software και πολύ λιγότερο σε hardware. Κάτι σαν πληροφορικάριοι Πολυτεχνείου. Γενικώς, θα σου ακούγονται μπέρδεμα, κάτι αρκετά λογικό στην παρούσα φάση, επομένως το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν έρθει η ώρα να συμπληρώσεις μηχανογραφικό, είναι να μπεις στη σελίδα της κάθε σχολής και να αναζητήσεις τον οδηγό σπουδών.
 9. Νομίζω σε κάλυψαν όλοι οι παραπάνω χρήστες. Απλά κράτα κατά νου ότι εφόσον πλήρεις όλα τα παραπάνω (ανανέωση μέσα στο τρίμηνο κλπ κλπ), μπορείς και χωρίς μονάδες να επικοινωνείς με τους υπόλοιπους αριθμούς του σχήματος ΟΝΕ. Αυτό μπήκε σχετικά πρόσφατα (ή τουλάχιστον άρχισαν να το διαφημίζουν σχετικά πρόσφατα), μου έρχεται σαν ενημέρωση-υπενθύμιση μέσω SMS, κάθε φορά που ο πάροχος πιστώνει τα 1000' στον αριθμό μου.
 10. Το έχω περίπου 1 χρόνο. Ένα σταθερό και δύο what's up. Τίποτα δεν επηρεάζεται. Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι και χωρίς μονάδες να είσαι, μπορείς να καλέσεις κανονικά όσα τηλέφωνα είναι δηλωμένα (1000' το κάθε νούμερο προς τα άλλα δύο). Εγώ προσωπικά ανανεώνω χειροκίνητα, μια φορά το δίμηνο (το ίδιο και η γυναίκα μου). Το υπόλοιπο μου είναι συνήθως κάτω από 10€. ΥΓ Πρόσφατα άρχισαν να δίνουν κάθε μήνα και 1GB για 7 ημέρες (αφορά σε όλα τα νούμερα που συμμετέχουν στο σχήμα).
 11. Φίλε μου, εντελώς φιλικά και πάλι, μην αναλώνεσαι στο να δώσεις μια έξυπνη απάντηση, χάνοντας με τον τρόπο αυτό, άλλα, πιο βασικά πράγματα που προηγούνται. Μιλάς λόγου χάρη για μεροληψία και προκατάληψη, την ίδια στιγμή που αναφέρω ότι έχεις δίκιο σε αρκετά εξ όσων έχεις αναφέρει. Με το "ίδια κατάσταση", αναφερόμουν στον τίτλο του θέματος, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις με το παραπάνω σχόλιο, νομίζω είναι απόλυτα ξεκάθαρο.
 12. @Sacadmerde Φίλε μου, όσο δίκιο και να έχεις σε όσα λες (που έχεις σε αρκετά, διαβάζοντας διαγωνίως τα όσα έχεις μέχρι στιγμής γράψει), άλλο τόσο υπολείπεσαι σε soft skills. Δεν έχω άποψη (ή μάλλον δεν έχω χρόνο πια, να τη διατυπώσω στο forum) αν και είμαι στην ίδια κατάσταση (εκπόνηση Δ.Δ.), ειλικρινά όμως (και εντελώς φιλικά), δες το λίγο πιο προσεκτικά το θέμα "επικοινωνία" και "αλληλεπίδραση".
 13. Συνοψίζοντας λοιπόν, απάντησες στο αρχικό σχόλιο που έκανα σε άλλο κύριο, λέγοντας ότι υπό προϋποθέσεις (ντόπιος μηχανικός, γνώση τοπικών συνθηκών κ.λπ.) μπορεί μέσα σε 2-3 ώρες να κάνει μέρος της δουλειάς. Από τη μια ώρα δηλαδή (που υποθέτεις ότι αναφέρθηκε χαριτολογώντας), φτάσαμε στις 2-3 για μέρος της δουλειάς. Το τεχνικό κομμάτι σχετικά με τη διαδικασία (δεν καταλαβαίνω καν γιατί αναφέρεσαι σε λεπτομέρειες τύπου ότι το αρχείο είναι dxf κ.λπ.), απλά το προσπερνώ μετά από 15 χρόνια στο επάγγελμα (απλά δεν ενδιαφέρει θεωρώ, τον κόσμο που διαβάζει τα ποστ. Δεν θέλω να σε προσβάλω, ούτε να παρεξηγήσεις το ύφος μου). ΥΓ Μίλησες για rtk. Αναφερόμαστε σε ενοικίαση ή σε αγορά του εξοπλισμού από τον ιδιώτη μηχανικό;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.