Προς το περιεχόμενο

stelios5

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  265
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

43 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ stelios5

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 09/08/1970

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Η πιο καινούργια έκδοση Drivers δίνει η NVidia και έχω είναι η 342.01 δοκίμασα και παλαιότερες εκδόσεις το πρόβλημα παραμένει.
 2. Η/Υ Πύργος με Windows 10 Pro 64 bit στην τελευταία έκδοση. Κάρτα γραφικών NVidia 9600 GT. Όταν ανοίγει ο Η/Υ τα δείχνει όλα ασπρόμαυρα. Πηγαίνοντας μέσα στον πίνακα έλεγχου της NVidia, στην επιλογή: Διαμόρφωση στερεοσκοπικού 3D και προσπαθώντας από επιλογή που έχει να το ενεργοποιήσω, αναβοσβήνει η οθόνη και επανέρχονται κανονικά όλα τα χρώματα. Το στερεοσκοπικού 3D δεν καταφέρνει να ενεργοποιηθεί. Στην επόμενη επανεκκίνηση των Windows ο Η/Υ επανέρχεται και πάλι στα ασπρόμαυρα. Δοκίμασα κατά την εγκατάσταση των τελευταίων drivers της NVidia να βάλω μόνο τον βασικό driver πάλι τα βλέπω όλα ασπρόμαυρα. Προφανώς υπάρχει ασυμβατότητα των Windows 10 με την κάρτα γραφικών της NVidia διότι με Windows 7 όλα είναι μια χαρά. Τι μπορώ να κάνω ?? Έστω να ξεφορτωθώ αυτό το στερεοσκοπικό 3D το οποίο δεν χρειάζεται και να βλέπω κανονικά τα χρώματα στον Η/Υ.
 3. Με το προγραμματάκι που μου υπέδειξες έκανα δουλεία. Σε Ευχαριστώ πολύ
 4. Το έκανα όταν πάει να ξεκινήσει την εγκατάσταση ο driver. Βάζοντας τικ σε επιλογή που έχει. Υπάρχει τρόπος για ακόμα πιο καθαρή;;
 5. Παλιά η κάρτα γραφικών NVidia 7800 GT αλλά δούλευε μια χαρά. Όσα update έκανα στα windows 10 έπαιρνε κανονικά τον driver της κάρτας γραφικών. Τώρα με το Fall Creators Uptade δεν παίρνει κανέναν driver. Δοκίμασα γύρω στους 10 drivers δεν παίρνει κανένα (και παλαιότερες εκδόσεις) Μέσα από τα windows πήρε κάποιο driver αλλά πάλι τα βλέπω όλα πολύ μεγάλα. Δεν είναι ο σωστός. Καμιά ιδέα πως θα περάσουμε driver στην NVidia 7800 GT
 6. Το αρχείο το κατέβασα από εδώ: http://oss.bosch-cm.com/suzuki.html Όπου έχει και την φώτο του Car Multimedia Βλέπω το αρχείο με WinRAR. Το αρχείο που χρειάζομαι είναι το: Source code 1850.2 Αποσυμπιέζοντας αυτό το αρχείο μου δημιουργεί τα αρχεία: OSS_DVD_16.1S35.1.tar.bz2 και OSS-DVD-cm-ai-g3.tar.bz2 Χτυπώντας το δεύτερο αρχείο μου ξεσυμπιέζει φάκελο με 27 φακέλους μέσα. Επισυνάπτω φώτο φακέλου. Δεν βρήκα κάπου οδηγίες να το περάσω. Γνωρίζω πως το update γίνετε με USB stick. Πρέπει η συσκευή να κάνει boot apo to USB. Πως ετοιμάζουμε όμως το USB ;;;; Φάκελοι.bmp
 7. Έχω τα αρχεία: OSS_DVD_16.1S35.1.tar.bz2 και OSS-DVD-cm-ai-g3.tar.bz2 Είναι αρχεία που έδωσε η Bosch για να γίνει update ένα Car Multimedia. Το όλο σύστημα είναι σε Linux. Μέσα από τα windows βλέπω 27 φακέλους, μάλλον φάκελος και προγραμματάκι. Θέλω να τα περάσω σε USB stick ώστε να κάνω boot με αυτό και περάσω αυτόματα τα update στο Car Multimedia.
 8. stelios5

  Αναβαθμιση στα 10 απο 8.1

  Από 8.1 σε 10 είναι κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο. Από εδώ για update: https://www.microsoft.com/el-gr/accessibility/windows10upgrade Αφού σου δώσει κλειδί μετά κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Θα τα ενεργοποιήσει αυτόματα. Κατά την εγκατάσταση σου ζητά κλειδί. Έχει επιλογή να το παρακάμψεις. Αν έχεις λογαριασμό Microsof μπορείς να ενεργοποιήσεις τα windows 10 (χωρίς update) Από εδώ windows 10 στην τελευταία έκδοση για καθαρή εγκατάσταση: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10
 9. Πολύ σωστά!! Κατέβασε το εργαλείο που προτείνει, βάλε αν θέλεις USB stick να στο ετοιμάσει για boot και εγκατάσταση των windows 10. Προσοχή στην έκδοση (Home ή Pro) Μπορείς φυσικά να κατεβάσεις και τις δύο εκδόσεις και να επιλέξεις την επιθυμητή κατά την εγκατάσταση.
 10. Προφανώς κάποια προγράμματα δεν του δουλεύανε στα 64 bit τότε.. τώρα βρήκε λύση...
 11. Μάλλον είχαν περαστεί win 10, ίσος με uptade (τους καιρούς που σου τα έδινε με το ζόρι) και η Μicrosoft "τσέκαρε" την μητρική. Τρις φορές που δοκίμασα, μετά από format σε 8.1 να βάλω win 10 δεν τα ενεργοποίησε.
 12. Κάνεις πλάκα ή το έχεις δοκιμάσει από 8.1 σε 10. Δεν επιμένω για την τελευταία έκδοση (creators), αλλά με την προηγούμενη δεν ενεργοποιούνταν τα win 10.
 13. Δεν δουλεύει πάντα αυτό που λες... "παίζει" το είδος του κλειδιού που έχεις.
 14. Για να έχεις νόμιμα windows 10 πρέπει να τα κάνεις πρώτα update πάνω στα 7, 8, 8.1 (ανάλογα τι έχεις) από εδώ: https://www.microsoft.com/el-gr/accessibility/windows10upgrade Εφόσον πλέον έχεις ενεργοποιημένα windows 10, κατεβάζεις windows 10 από εδώ για καθαρή εγκατάσταση: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Μπορείς να βάλεις USB stick να στο ετοιμάσει για boot και εγκατάσταση. Προσοχή να βάλεις την έκδοση που αρχικά σου έδωσε με το update (Home ή Pro) τα πόσα bit θα είναι, δεν παίζει ρόλο. Κατά την καθαρή εγκατάσταση θα σου ζητήσει κλειδί, έχει επιλογή να ξεπεράσεις αυτό το παράθυρο. Την πρώτη φορά που θα βάλουμε windows 10, τα ενεργοποιήσουμε νόμιμα, μετά όσες φορές να κάνουμε format αυτά θα ενεργοποιούνται αυτόματα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.