Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

gdriver

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.341
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.162 Excellent

Σχετικά με gdriver

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. και εγώ αυτό πιστεύω. Εφόσον, σου λέει με το mining μπορείς να βγάλεις κέρδος από ηλεκτρονικό αέρα, πάρε τώρα τιμές στο θεό και βάλε δικαιολογία , την παλαι ποτέ «έλλειψη». Το μάθαμε το παραμύθι. Έτσι γίνεται με το πετρέλαιο δεκαετίες τώρα. Και φυσικά όλοι οι κανόνες περί προσφοράς και ζήτησης, ακόμη και οι πιο βασικοί, καταρρίπτονται (βλέπε τιμές πετρελαίου σε συσχέτιση με ζήτηση) .
 2. samsung τρολάρεις τώρα , αλλά μην ξεχάσεις να αντιγράψεις την επόμενη κίνηση της apple.
 3. gdriver

  Wonder Woman 1984

  τραγική ταινία. Οι περικοπές φαίνονται και βγάζουν μάτι. ενδεικτικώς να αναφέρω πως στη 1h:58m , πάιζει το main theme από το sunshine. Αν είαι δυνατόν. Οι βολίδες που πέφτουν από οπλοπολυβόλα είναι εντελώς άσφαιρα και δε μόρούν να διαπεράσουν ούτε χαρτόκουτα. Η αρχή της είναι παιδική. Αποφύγετε ή με μόνο ως δευτερεύουσα πράξη να το βλέπετε παράλληλα με κάτι άλλο.
 4. the big bang theory episode 3 season 5 amy: i've been told i overstay my welcome μετάφραση: μου έχουν πει πως κάνω αρμένικες βίζιτες
 5. θα τα πάει πολύ καλά αν συμπεριλάβει και σύνδεση με εξωτερικές συσκευές, όπως μετρητής τα΄χυτητας ποδηλάτου, και hr chest strap.
 6. Ακριβώς . Τις είχα νοικιάσει, τις είδα και τις δύο back to back, με ενδιάμεσο διάλειμμα για φαγητό, περίμενα - περίμενα και στο τέλος υπερξενέρωσα. Μετά έβαλα το storm of the century και ήρθα στα ίσια μου.
 7. θα έλεγα πως ίσχυε το ανάποδο. Επειδή θυμάμαι πότε ξεκίνησε η μόδα με το dxo , όταν έβγαζε τα iphone, πρώτα αναξιόπιστο το έλεγαν και «τα πήρε» έλεγαν. Το ίδιο και όταν έβγαζε τα samsung . τώρα που βγάζει καλλίτερες τις πιο προσιτές συσκευές , είναι αξιόπιστο και καλό site. Κανείς φυσικά δεν αμφισβητεί τις επισταμένες προσπάθειες των κινέζων στο συγκεκριμένο τομέα.
 8. kissing jessica stein '' how long were you dating?'' μετάφραση: πόσον καιρό χρονολογούσατε; '' are you currently dating?'' Xρονολογείς αυτήν την περίοδο; 2. Και αυτό δεν είναι υπότιτλος αλλά τίτλος ταινίας. Η ταινία ονομάζεται ''fractured'' και δείχνει το πόσο εύθραυστος γίνεται ένας άνθρωπος με κάτι που τον συγκλονίζει. Ελληνικός τίτλος «Το κάταγμα » 🙉🥴
 9. ο gpt αλλάζει το θέμα μετά από μερικές προτάσεις και στο insomnia χρειάστηκαν μονάχα 15 σχόλια για να εκτροχιαστεί η συζήτηση.
 10. έχει μεταπτυχιακό και το οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών για hr. https://www.aueb.gr/el/school_of_business/hrm εναλλακτικώς υπάρχουν και τα e-learning μιας και ενδιαφέρεσαι και για σεμινάρια. Νομίζω υπάρχει και msc εξ αποστάσεως του πανεπιστημίου λευκωσίας.
 11. θεωρώ πως δεν το κάνουν για τους κάτωθι λόγους. 1. Μπορεί να παίζουν λόγοι απόκρισης του αγγίγματος των δακτύλων στην οθόνη με το ζαφείρι. who knows. 2. το ρολοϊ το φοράς με λουράκι σε ένα σταθερό σημείο και δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει κάτω. Μόνον να το χτυπήσεις κάπου. Επίσης η επιφάνεια του κρυστάλλου είναι σημαντικώς μικρότερη από ότι η οθόνη ενός κινητού 6 και 7 ιντσών , και συνήθως κυρτή (όχι φυσικά σε όλα τα ρολόγια) , παράγοντες που προσθέτουν στην ανθεκτικότητα του σε σχέση με το επίπεδο και πλατύ-μακρύ κρύσταλλο ενός κινητού. Εκτός αυτού, στα ρολόγια δεν υπάρχει και περιο
 12. mortal kombat 2020 σχόλιο από τον jax ή rayden δε θυμάμαι για τη sonya. She's a bad ass soldier μετάφραση : είναι στρατιωτίνα με βυζάρες. και άλλα πολλά στο συγκεκριμένο
 13. gdriver

  Matrix 4

  τα εμφυτεύματα του έχουν δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης. ''how can he be in the matrix, he's not jacked in'' Neo: Tell me how I separated my mind from my body without jacking in. Tell me how I stopped four sentinels by thinking it. Tell me just what the hell is happening to me. Oracle: The power of the One extends beyond this world. It reaches from here all the way back to where it came from. Neo: Where? Oracle: The Source. That's what you felt when you touched those Sentinels. But you weren't ready for it. Αυτό σημαίνει πως ο κώδικας του Νίο είναι διαφορετικός από του
 14. όχι , δε σου δημιουργούν κάνενα πρόβλημα στον εναλλάκτη. Αν όμως έχεις μικρό εναλλάκτη (75Α) και χώσεις μία μπαταρίας κοντά σε αυτά τα νούμερα, ας πούμε 60, 65ah, πάει άχρηστη η επιπλεόν χωρητικότητα. Αν το αυτοκίνητο σου , έχει πολλά ηλεκτρονικά καλούδια πάνω, όπως ηλεκτρικό τιμόνι, διζωνικό κλιματισμό και άλλα τέτοια , τότε χρειάζεται και μία πιο μεγάλη σε χωρηστικότητα μπαταρία. αλλα δεν έχει νόημα να το παρακάνεις.
 15. διιηλεκτρικό γράσσο θες ή εναλλακτικώς , αφού καθαρίσεις πόλους και τους τρίψεις ελαφρά με κάποιο 800 υαλόχαρτο, σπρέι πόλων, ένα σκούρο μπλε υγρό.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.