Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

dr_papas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  479
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με dr_papas

 • Ημερομηνία γέννησης 07/10/1982

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.752 προβολές προφίλ

dr_papas's Achievements

 1. Το ίδιο και εγώ σε Πειραιώς. Μία κάρτα, δύο λογαριασμοί. Η χρέωση των online η ανέπαφων αγορών γίνεται στον έναν από τους 2 λογαριασμούς ο οποίος έχει οριστεί σαν κύριος. Αυτό βέβαια αλλάζει μέσω του winbank.
 2. Καλησπέρα, αν έχει γίνει κάποιο λάθος ξεκλειδώνει η δήλωση πάλι για διόρθωση?
 3. dr_papas

  USB Headset Motospped G-750

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/11/2021 07:21 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται , σε άριστη κατάσταση, ελάχιστα χρησιμοποιημένα , σε εγγύηση με απόδειξη αγοράς. Περιοχή Πάτρα.

  10 €

 4. Ενημερώνω ότι η αιτία του κακού βρέθηκε. Ήταν το trend micro password manager που έκανε τη δυσλειτουργία καθόσον με την τελευταία αναβάθμιση του προγράμματος trend micro maximum security εγκαταστάθηκε by default μαζί με το πρόγραμμα. Ενώ στις προηγούμενες εκδόσεις το εγκαθιστούσες προαιρετικά. Απεγκαταστάθηκε και όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ.
 5. Δεν σε κατάλαβα. Συνδέομαι σπίτι να δώ. Τι να δώ ακριβώς? Στον φάκελο του προφίλ δεν βλέπω τέτοιο αρχείο. Μόλις μου επιβεβαίωσε και ο συνεργάτης μου στο γραφείο ότι του κάνει τα ίδια σήμερα. Ϊδιο pc ακριβώς με 11αρια.
 6. Και το πιο περίεργο είναι ότι στη δουλειά με πανομοιότυπο σχεδόν set up δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα.
 7. Καλημέρα. Μόλις το έκανα. Απενεργοποίησα την επέκταση, ενεργοποίησα την επιλογή στις ρυθμίσεις του FF, τον έκλεισα και τον άνοιξα ξανά. Η επιλογή ήταν πάλι disabled. Περίεργα πράγματα.
 8. Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω από σήμερα το πρωί ένα περίεργο θέμα. Όταν ανοίγω τις σελίδες δεν μου κάνει autofill τους αποθηκευμένους κωδικούς. Η επιλογή *Ερώτηση για αποθήκευση στοιχείων σύνδεσης για ιστοτόπους* είναι disabled. Την ενεργοποιώ και όλα καλά. ¨Όταν κλείνω τον firefox, η επιλογή γίνεται disabled πάλι από μόνη της. Σαν να μην την κρατάει. Έκδοση τελευταία, από πρόσθετα μόνο ublock και bitwarden manager, windows 11 pro insiders preview τελευταία έκδοση. Καμιά ιδέα? Ούτε το reinstall του FF έκανε κάτι.
 9. Η ασφάλεια που προσφέρει το gpay είναι το αποτύπωμα η το pin για ξεκλείδωμα του τηλεφώνου. Τουλάχιστον όταν είχα curve απλά ξεκλείδωνα το τηλέφωνο και αφού είχα προεπιλογή το gpay για πληρωμές, απλά το περνούσα από το μηχάνημα και αμέσως πλήρωνε. Πάει καιρός βέβαια , δεν ξέρω αν πρόσφατα έχει αλλάξει κάτι. Περιμένω και εγώ την Πειραιώς να ενταχθεί.
 10. Καλημέρα, έχει ακούσει κάποιος αν θα ανοίξουν οι τροποποιητικές του 2019 για αναδρομικά από μισθωτές υπηρεσίες η θα πρέπει να τρέχουμε στην ΔΟΥ για χειρόγραφη τροποποιητική?
 11. dr_papas

  FRITZBOX 7530

  Eίναι πολύ εύκολο να κάνεις κλήσεις από τον υπολογιστή. Αρχικά θα πας στο telephony devices στον router σου και θα κάνεις add μία καινούρια συσκευή. Δίνεις ένα όνομα για να την ξεχωρίζεις, ένα username και pass. Επειτα εγώ χρησιμοποιώ το micro sip στον υπολογιστή, ένα free και light πρόγραμμα. Στις ρυθμίσεις του, πας προσθήκη λογαριασμού και στον διακομιστή sip και domain βάζεις fritz.box. Στον χρήστη και κωδικό τα username και pass που έφτιαξες. και είσαι έτοιμος.
 12. Kαι εμένα στους 5 μήνες έχει αδικαιολόγητα πιστεύω χάσει τον χάρτη 3 φορές. Δλδ ξεκινάει, και χάνεται ο χάρτης και κάνει την χαρτογράφηση του σπιτιού από παντού, αφού πρώτα γυρνάει γύρω γύρω σαν μουρλή. Mόλις γυρίσει στη βάση της εμφανίζει πάλι το χάρτη. Κόλλησα τη βάση με διπλής όψης στο πάτωμα, γιατί ισχυρίζομαι ότι ο πιτσιρίκος μου ίσως παίζει καμιά φορά μαζί της, αν το ξανακάνει πάλι έφυγε για infoquest.
 13. Eγινε για τελευταία φορά χαρτογράφηση του χώρου εκ νέου, κόλλησα και με ταινία διπλής όψης την βάση φόρτισης γιατί ανακάλυψα ότι καμιά φορά έπαιζε ο γιος μου μαζί της, και αν το ξανακάνει φεύγει για το Πλαίσιο και Infoquest. Και σιγά μη βγάλω άκρη, άντε να αναπαράγουν αυτοί το πρόβλημα ότι χάνεται ο χάρτης και κάνει σαν μουρλή, πράγμα το οποίο μετά από την κάθε χαρτογράφηση δεν το κάνει κατευθείαν αλλά μετά από λίγο καιρό.
 14. Ελλάδα, είναι αγορασμένη από Πλαίσιο.
 15. Απογοήτευση παιδιά, πάλι τα ίδια όπως πριν ένα μήνα που είχα ξαναγράψει. Ξαφνικά σήμερα τα στήλωσε πάλι, επιλέγω να παει σε συγκεκριμένο δωμάτιο, αυτή ξεκινά τη χαρτογράφηση πάλι. Μόλις ξεκινά το σκούπισμα, χάνεται ο χάρτης από την εφαρμογή και ξανά σκανάρει. Οταν την επιστρέφεις στη βάση, εμφανίζεται πάλι ο χάρτης. Κοινό πρόβλημα που με λίγη αναζήτηση στο νετ το αντιμετωπίζουν πολλοί στο εξωτερικό χωρίς λύση. Θα την στείλω αντιπροσωπεία, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα βγάλω άκρη.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.