Προς το περιεχόμενο

cdrov

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  345
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

30 Excellent

Σχετικά με cdrov

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.904 προβολές προφίλ
 1. Πήγα να κάνω πληρωμή στο φυσικό αέριο και οτ αποτέλεσμα ήταν να μου καταναλώσει τους πόντους χωρις να ολοκληρωθεί η πληρωμή!!!!!!!!! Πήρα την Alpha Bank, επιβεβαίωσε το πρόβλημα, αλλά δεν με διαβεβαίωσε ότι θα τους επιστρέψουν σήμερα!!!!!!!!!!
 2. Την πληρωμή για το Φυσικό Αέριο από πού την κάνετε? Τη σελίδα του αερίου ή μέσα από την Τράπεζα?
 3. Επικοινώνημα μαζί τους και δεν πήρα μια σαφή απάντηση. Σήμερα είναι 70 ημέρες τί κάνουμε?
 4. Έχετε καμιά ιδέα γιατί έχοντας εγκαταστήσει μερικές τέτοιες μπρίζες (μονές και διπλές) το WIFI πέφτει συνέχεια? Όταν τις βγάλω τότε λειτουργεί κανονικά.... Καμιά Ιδέα?
 5. Ακούστε κάτι περίεργο.... Πήρα 6 τέτοιες πριν από λίγο καιρό και τις έβαλα σε διάφορες συσκευές στο σπίτι. Από τότε λοιπόν σε τακτά χρονικά διαστήματα όλες οι υπόλοιπες συσκευές χάνουν το ιντερνετ... Δεν αποσυνδέεται από τον πάροχο μόνο το wifi παρουσιάζει πρόβλημα...Όταν τις βγάλω όλα καλά..... Καμιά ιδέα?
 6. Για ξύρισμα λέει τίποτα άραγε? Προς το παρόν χρησιμοποιώ μια Phillips η οποία πάει μέχρι 0,5χλστ και είμαι σχετικά ευχαριστημένος.
 7. Εγώ για πακέτο αξίας 8 ευρώ από ali έφαγα το 15άρι... Το θέμα είναι ότι είχα επικοινωνία με τελωνείο με πάνω απο 10 email, μύνημα στο κινητό και συστημένη επιστολή στο σπίτι, αμφισβήτησαν την αξία που δήλωνα και τελικά έχουν περάσει 10 μέρες και δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα!!!
 8. Έκανα και εγώ μια παραγγελία αλλά δεν είναι 100% σίγουρος... Δεν με ενδιαφέρει το S-Pen και δεν παίζω παιχνίδια... Μήπως το S5e είναι καλυτερη επιλογή τελικά?
 9. Έχω ένα δέμα εγω σε αυτό το status 10μέρες τί κάνουμε?
 10. Επειδή την πήρα πριν από μέρες δεν νομίζω ότι έχει φορτιστή... αναφέρει 1χ usb cable
 11. Μεγάλο Ερώτημα.... έχει 6 διαφορετικε΄ς ως part number αλλά σχεδόν ίδιες εξωτερικά.... αντε πες τί είναι τί... Νομίζω ότι έχουν διαφορετικό server που κάποιοι είναι Ευρώπη και κάποιοι στην Κίνα
 12. Αν και θα το έπαιρνα ξανά... μου άλλαξαν σε λιγότερο από χρόνο μητρική, οθόνη χ2 φορές και μπαταρία 2 φορές - προφανώς είναι το πρωτόκολλο... επίσης επειδή το γρατζούνοσαν στην προσπάθεια επισκευής μπυ άλλαξαν το sim tray και το πίσω καπάκι!!!
 13. Έχει άραγε κολλημένο το usb στην πλακέτα?
 14. Πέρυσι είχα πάρει 2 έναν 74,99 και έναν 69,99
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.