Προς το περιεχόμενο

Pansp32

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  198
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

231 Excellent

Σχετικά με Pansp32

 • Κατάταξη
  Junior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.513 προβολές προφίλ
 1. Πέφτω από τα σύννεφα. Ας το κάνουν προαιρετικό. Όσοι θέλουν και όσοι δεν θέλουν ας τρέχουν για να πάρουν μία βεβαίωση. Δεν καταλαβαίνω γιατί εφόσον μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα απλά, καθόμαστε και ταλαιπωρούμαστε χωρίς λόγο. Δυστυχώς είμαστε αρκετά πίσω στο συγκεκριμένο θέμα. Η ταυτότητα σε μέγεθος πιστωτικής είναι πιο βολική. Αν περιλαμβάνει κάποια επιπλέον στοιχεία δηλαδή κάποιον μοναδικό αριθμό για κάθε πολίτη για να κάνει όλες τις δουλειές του ηλεκτρονικά θα είναι μεγάλο κέρδος. Χρόνου, χρήματος και....ψυχολογικής υγείας. Το περιμένω χρόνια τώρα. Αλλ
 2. Υποθέτω πως θα χρειαστείς να περιμένεις λίγο καιρό. Οι σειρές που δεν έχουν ιδιαίτερα δημοφιλή (ελληνικό) κοινό αργούν λίγο. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα από τα γνωστά site πότε βγήκαν για την προηγούμενη σεζόν σε σχέση με το πότε προβλήθηκε. Βέβαια αν σε βολεύουν τα αγγλικά τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
 3. 1-2 επεισόδια μετά την δουλειά. 9-11 καθημερινά οπότε όλα γίνονται!
 4. Τελείωσε;;;;; Έμεινα με τόσες απορίες σε τόσα πολλά θέματα. Θα μου λείψει η σειρά.
 5. Pansp32

  Lenovo Yoga 920 Vibes Review

  Χμμμ το λες ακριβό γι' αυτά που έχει. Δύσκολο να χαρακτηριστεί λάπτοπ. Υποθέτω πουλάει το touchscreen και τα σχετικά αλλά δεν βλέπω γιατί κάποιος να μην διαλέξει κάποιο surface ή τίποτα άλλο με καλύτερα χαρακτηριστικά. Βέβαια δηλώνω άγνοια στο θέμα. Μπορεί να κάνω λάθος. Το σίγουρο είναι ότι στα 2000 βρίσκεις λαπτοπάρες με τελευταίας γενιάς επεξεργαστές, 1070 κάρτα γραφικών, καλό βάρος κλπ.
 6. edit. Βλέπω ότι με πρόλαβαν άλλοι παραπάνω και το ποστ μου δεν συνεισφέρει ιδιαίτερα στη συζήτηση. Τέλος πάντων δεν πειράζει, το αφήνω ως έχει. ------- @Retromaniac και λοιποί Αν και έχω παρακάμψει αρκετά ποστ ή τουλάχιστον τα έχω μισοδιαβάσει, νομίζω ότι δεν λένε ακριβώς αυτό. Αυτό που λένε είναι ότι αυτή τη στιγμή 100% καθαρό ρεύμα δεν έχουμε και είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει. Το σημαντικότερο είναι ο τρόπος που αξιοποιούμε τις ΑΠΕ και αν δεν υπάρχει μέσο αποθήκευσης τότε η ωφέλεια είναι μικρή και ακριβή σε σχέση με αυτή που θα μπορούσαμε να έχουμε. Αν έχουμε π.χ. φωτοβολ
 7. Οι συμφορουμίτες που λένε ότι αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να τροφοδοτήσουμε κάποια εγκατάσταση μόνο με ΑΠΕ έχουν δίκιο. Χωρίς αποθήκευση της πλεονάζουσας ενέργειας που παράγουν οι ΑΠΕ σε ώρες αιχμής, δεν κάνουμε τίποτα. Αν και είμαι φαν των ΑΠΕ, αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε και τις παραδοσιακές μορφές ενέργειας για λόγους που εξηγήθηκαν παραπάνω. Χωρίς αυτές, το δίκτυο δεν είναι σταθερό, οι διακυμάνσεις είναι τρελές, η ποιότητα του ρεύματος του ρεύματος είναι "κακή" και πολύ απλά δεν έχουμε ρεύμα(πέρα από τις ζημιές που προκαλούμε από την αστάθεια του ρεύματος). Συχνά κάνουμε λάθος μ
 8. Η τιμή δεν είναι "κακή". Εννοείται πως τα λεφτά δεν είναι λίγα αλλά μην νομίζετε πως ένας σταθερός υπολογιστής με 8ης γενιάς i7 intel, 16gb raw, 512gb ssd και την gtx 1080 βγαίνει στο 1000αρικο. Υπολογίστε στο κόστος κουτί, τροφοδοτικό, μητρική. Χωρίς να υπολογίσουμε τα περιφερειακά που χρειάζεται ο σταθερός. Πληκτρολόγιο, οθόνη, κανά wifi adapter κλπ. Φυσικά αν ένα gaming laptop στις 15,6 ίντσες βολεύει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
 9. Πλάκα κάνεις; Με 13 ευρώ απεριόριστη ομιλία και 3.8gb!
 10. Και καλά κάνουν. Είναι υποχρέωση του κάθε επιστήμονα να προχωράει ένα βήμα παραπέρα. Και που ξέρεις; Κάποτε μπορεί να αναπτύσσουμε όργανα στο εργαστήριο, να παράγουμε αίμα κλπ και η ζωή των ανθρώπων να γίνει πολύ καλύτερη. Νομίζω οι δυνατότητες των ανθρώπων είναι "απεριόριστες". Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, σε όλους τους τομείς της επιστήμης. Στην αρχή είμαστε ακόμα! Τώρα για την κάθε λογής θρησκεία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εφόσον μένει εντός του μαγαζιού της. Εκτός του μαγαζιού της, δεν έχει πρέπει να έχει κανένα λόγο. Αν υπάρχει ένα λόγος που η ανθρωπότητα δεν έχει αναπτυχθεί
 11. Ανάψτε κάνα κεράκι για την "αγορά" παιδιά. Να ναι καλά η "αγορά" πάνω απ' όλα. Κάποιοι έχουν μπερδεύει την ***τσα με τη βούρτσα..
 12. Αν και δεν έχω τίποτα εναντίον των ΑΠΕ (ισα ισα το αντίθετο), μάλλον δεν διάβασες το άρθρο! Δεν είναι τόσο απλό για να κλείνεις κάποιο εργοστάσιο όταν σε βολεύει και να το ξαναβάζεις σε λειτουργία λίγο πιο μετά. Τέλος πάντων τους "συμφέρει" να πετάνε αυτή την ενέργεια γιατί είναι προσωρινή. Σήμερα οι ΑΠΕ "υπεραποδοσαν", αύριο θα επιστρέψουν στο normal επίπεδο τους. Επομένως δεν θα πειράξουν τα εργοστάσια που πρέπει να παράξουν συγκεκριμένο ρεύμα για να καλυφτούν οι απαιτήσεις της χώρας.
 13. Pansp32

  E-book reader?

  Τα λεφτά δεν είναι ζήτημα. Να με ικανοποιεί είναι το θέμα. Πλέον κατά κύριο λόγο διαβάζω του ευρύτερου χώρου της λογοτεχνίας, άντε και λίγα κοινωνικοπολιτικά και τα σχετικά. Επιστημονικά βιβλία έχει τύχη να ξεφυλλίσω αλλά κυρίως για να δω κάτι της τελευταίας στιγμής. Όχι για να διαβάσω από την σελίδα 1 μέχρι 800. Οι ink οθόνες τα έγχρωμα τα δείχνουν ασπρόμαυρα σωστά; Εννοώ π.χ ένα εξώφυλλο που είναι έγχρωμο, μπορεί να το διαβάσει και το δείχνει ασπρόμαυρο. Να ξέρουμε και τι παίρνουμε δηλαδή.
 14. Και εγώ είχα την εντύπωση ότι λογαριασμό ΔΕΗ / ΔΕΚΟ ζητάνε για τυπικούς λόγους (διεύθυνση και τα σχετικά) και όχι για λόγους χρεών. Απλά επειδή είδαν ότι ο άνθρωπος χρωστάει, του έκαναν νερά. Αν π.χ. χρωστούσε κάποιον άλλο λογαριασμό και δεν φαινόταν στην ΔΕΗ, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι σου έκατσε η περίπτωση αλλά αφού τα βρήκες με τη wind όλα καλά.
 15. Μου κάνει εντύπωση και μένα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τίποτα το τελευταίο διάστημα και ελέγχουν την οικονομική κατάσταση και τα χρέη του καθενός. Και εγώ θα σου έλεγα να δεις και τους άλλους παρόχους. οτε ή ότι είναι καλύτερο στην περιοχή σου. Προσωπικά δεν θα ανέφερα καθόλου την ιστορία με τον προηγούμενο πάροχο και συγκεκριμένα το κομμάτι της δεη. Την ερώτηση "γιατί στο έκοψαν / γιατί έφυγες" κλπ μπορείς να την τριπλάρεις εύκολα με απάντησεις του στυλ "δεν δέχονταν διακανονισμό αλλά του πλήρωσα / δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες". Whatever.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.