Προς το περιεχόμενο

yoda73

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  129
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

8 Neutral

Σχετικά με yoda73

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 07/02/1973

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.297 προβολές προφίλ
 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/02/2021 09:09 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Καλημέρα Πωλείται το παρακάτω raspberry dac - network player, με γραμμικό τροφοδοτικό. Τα βασικά εξαρτήματα του dac είναι τα παρακάτω. Raspberry Pi 3B. (https://www.raspberrypi.org/products/raspberry-pi-3-model-b/) AUDIOPHONICS DAC I-Sabre ES9038Q2M. (https://www.audiophonics.fr/en/dac-...spdif-pcm-dsd-usb-c-power-supply-p-12795.html) ALLO KALI Reclocker I2S FIFO 44 / 48MHz I2S. (https://www.audiophonics.fr/en/rasp...d-raspberry-4448mhz-32bit-384khz-p-11433.html). Το σύστημα έχει τοποθετηθεί στο παρακάτω κουτί. (https://www.cableworks.gr/ilektroni...3mm-aluminum-diy-instrument-case-project-box/) Το πίσω πάνελ του κουτιού για τους εξόδους του raspberry, του dac, του HDMI, της τροφοδοσίας είναι σχεδιασμένο από μένα (θα δοθεί και το σχέδιο), αλουμίνιο κομμένο σε λέιζερ και έχει βαφτεί με ηλεκτροστατική βαφή. Διαθέτει: Οn-off push button. Οθόνη oled 1”. (είναι η οθόνη που φαίνεται στο link του dac) Ρυθμιστή volume (digital encoder) που είναι και push button, με το οποίο έχεις την επιλογή για ψηφιακή είσοδο (spdf) εκτός από network player. (φαίνεται στο link του dac μαζί με την οθόνη) Βάσεις αντικραδασμικές από σορμποθάνη. Αντάπτορα HDMI to HDMI για πάνελ. Micro sd 32GB με περασμένο το volumio ή το . To γραμμικό τροφοδοτικό είναι επίσης hand made και απότελείται: Κουτί όμοιο με του dac. Η πλακέτα που χρησιμοποίησα είναι η παρακάτω (https://www.audiophonics.fr/en/line...ly-board-dc-lt1083-25v-to-30v-6a-p-10900.html) Μεγάλη ψήκτρα για την πλακέτα. Ο μετασχηματιστής φτιαγμένος από τον Γιατρά. Είσοδο ρεύματος IEC με ασφάλεια και διακόπτη on-off. Βάσεις αντικραδασμικές από σορμποθάνη. Ενδεικτικό πράσινο led λειτουργίας στο μπροστά μέρος. Όλη η κατασκευή μέσα στο κουτί, είναι τοποθετημένη πάνω σε plexiglass. Μαζί θα δοθούν Καλώδιο παροχής ρεύματος. Καλώδιο παροχής από το τροφοδοτικό για το dac. Καλώδια RCA της Audioquest. Δεκτή ακρόαση στο χώρο σας, εφόσον υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Μπoρώ να σας στείλω και άλλες φωτο. Λόγω περιορισμού δεν μπορώ να ανεβάσω περισσότερες. Δίνεται στα 350€. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Ευχαριστώ.

  350 €

 2. yoda73

  Seiko Kinetic Auto Relay

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/02/2021 09:04 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Καλημέρα. Πωλείται τo ρολόι του τίτλου. Seiko kinetic auto relay (model Seiko 5j22-0c80). Για όσους δεν γνωρίζουν εκτός του ότι φορτίζει με την κίνηση του χεριού, αν λόγω μη κίνησης δεν φορτίσει και σταματήσει, με το που θα κουνηθεί επιστρέφει στην σωστή ώρα. Η μνήμη είναι για 4 χρόνια. Πριν λίγο καιρό έγινε αντικατάσταση μπαταρίας, πηνίου (αλλάζουν ταυτόχρονα), έλεγχο στεγανότητας, κτλ. Είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν υπάρχει κουτί κτλ. Τιμη 140ευρώ. Βρίσκομαι Αθήνα για έλεγχο και άμεση συναλλαγή. Αποστολή οπουδήποτε, αφού προηγηθεί κατάθεση, με τα μεταφορικά να επιβαρύνουν τον αγοραστή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  140 €

 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/02/2021 08:43 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Καλημέρα. Δίδονται προς πώληση τα απαρακάτω βιβλία φωτογραφίας. 1. Το νέο βιβλίο του φωτογράφου. Johh Hedgecoe. (https://www.politeianet.gr/books/9789607182814-hedgecoe-john-papasotiriou-to-neo-biblio-tou-fotografou-180899) 2. Understanding Exposure 3rd edition. Brian Peterson. (https://www.public.gr/product/books/english/art/photography/understanding-exposure-3rd-edition/prod2170281pp/) 3. The Digital Photography Book (book1, book2 book3) 1st edition. Scott Kelby. (https://www.amazon.com/Scott-Kelbys-Digital-Photography-Volumes/dp/0321678737) Η κατάσταση τους είναι σαν καινούργια. Πωλούνται μόνο σαν πακέτο στα 50ευρώ. Βρίσκομαι Αθήνα για συνάντηση. Αποστολή παντού, αφού προηγηθεί κατάθεση, με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν τον αγοραστή. π.μ. για τα περαιτέρω. Ευχαριστώ.

  50 €

 4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/12/2020 11:30 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Καλησπέρα. Πωλούνται τα βιβλία που φαίνονται στις επισυναπτόμενες εικόνες. Η κατάσταση τους είναι σαν καινούργια. Πωλούνται μόνο σαν πακέτο στα 50ευρώ. Βρίσκομαι Αθήνα για συνάντηση. Αποστολή παντού, αφού προηγηθεί κατάθεση, με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν τον αγοραστή. π.μ. για τα περαιτέρω. Ευχαριστώ.

  50 €

 5. yoda73

  Drivers macbook pro για Arch linux

  Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όσον αφορά τη ασύρματη κάρτα δικτύου, μάλλον βρήκα τι έκανα λάθος ή πως πρέπει να γίνεται η εγκατάσταση. Όταν έκανα εγκατάσταση τον driver (broadcom-wl), πριν την εγκατάσταση του γραφικού περιβάλλοντος, λειτούργησε σωστά. Και σε deepin και σε xfce4. @rhtoras το deepin μου αρέσει πιο πολύ από όλα περιβάλλοντα που έχω δοκιμάσει. Βέβαια είναι τελείως υποκειμενικό. Θα δοκιμάσω και το artix αν και δεν ξέρω ποια η διαφορά με ή χωρίς systemd. Θέλω διάβασμα ακόμα. Σιγά σιγά. Και πάλι ευχαριστώ.
 6. yoda73

  Drivers macbook pro για Arch linux

  Μπορώ να κάνω ενημέρωση το σύστημα χωρίς να κάνω ενημέρωση το γραφικό περιβάλλον deepin;
 7. yoda73

  Drivers macbook pro για Arch linux

  Καλημέρα Ναι, έχω να κάνω ενημέρωση κάτι μήνες, λόγω του ότι αν κάνω ενημέρωση δεν λειτουργεί σωστά το deepin. Το συγκεκριμένο πακέτο (broadcom-wl) βάζω με τον pacman αλλά δεν λειτουργεί. Για τον nvidia 340 πρέπει να κάνω downgrade τον xorg σε έκδοση μεχρι 1.2 και δεν ξέρω πως να το κάνω.
 8. yoda73

  Drivers macbook pro για Arch linux

  Καλημέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής θέμα που αντιμετωπίζω. Πριν προχωρήσω, θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι αρχάριος χρήστης στο linux, οπότε θα ήθελα να παρακαλέσω να δείξετε την απαρίτητη κατανόηση στο αν κάτι δεν το λέω σωστά κτλ. Ο υπολογιστής που έχω είναι ένας macbook pro 5.1 (late 2008). Εχω triple boot mac osx, windows 7, arch. Το ότι έβαλα Arch επαναλαμβάνω ότι έγινε τρώγοντας πολλές ώρες, ακολουθόντας διάφορα βίντεο στο internet με ταυτόχρονα πολλά φορματ και φτου και από την αρχή. Παρακάτω ένα screen shot από το σύστημα σε arch με deepin. Η συγκεκρ
 9. Πάντως, θα ήθελα να δω αν η microsoft, έπερνε μια τολμηρή απόφαση και δεν έβγαζε το office, office 365 κτλ, για κανένα προιόν της apple μετά την αλλαγή από intel, τι θα γινόταν.
 10. Πάντως, είναι λες και έχει βάλει σεμεδάκια η μάνα μου.
 11. Στο δικό μου seiko πάντως, η οθόνη δεν σβήνει ποτέ, χωρίς να επηρεάζει την αυτονομία του.
 12. Πάντως στη δική μου μπαταρία σε macbook pro late 2008, τα 10-12 λεπτα που αντέχει σε λειτουργία, δεν έχω παρατηρήσει κανενός είδους υπερθέρμανση.😀
 13. yoda73

  Asus RT-n66u / VPN / NAS

  Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα, θα το ψάξω και θα το παλέψω με βάση τις ορολογίες που αναφέρεις. Αν κολλήσω (που κάπου θα κολλήσω!!!!!) θα ξαναενοχλήσω. Και πάλι ευχαριστώ
 14. yoda73

  Asus RT-n66u / VPN / NAS

  Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται και πως το εξής: Το βασικό μου modem / router / voip είναι το frit!box 7360. Επειδή ήθελα να χρησιμοποιήσω μία υπηρεσία vpn, μέσω pppoe έχω συνδεδεμένο ένα asus rt-n66u το οποίο κάνει ανεξάρτητη κλήση και η υπηρεσία vpn λειτουργεί. Στο asus έχω συσνδεδεμένο ένα nas το οποίο συνδέεται στο internet μέσω του vpn. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είνα αν γίνεται στο asus να συνδέσω έναν υπολογιστή ο οποίος να βλέπει μεν το nas αφού θα είναι στο ίδιο δίκτυο, αλλά να βγαίνει στο ιντερνετ όχι από το vpn που είναι σεταρισμένο το router. Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Ευχα
 15. Προσωπικά ειχα πάθει τρέλα με το quake III arena. Ούτε και θυμάμαι πόσες φορές το είχα τερματίσει, παρόλα αυτά το ξαναξεκίναγα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.