Προς το περιεχόμενο

katina

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  384
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

55 Excellent

Σχετικά με katina

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 16/03/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Αυτό δεν το κατάλαβα, έχω ένα router της cosmote στο σπίτι μου με adsl 24άρα και ένα extender στον άλλο χώρο. Ποιον extender προτείνετε οικονομικό, αλλά καλό;
 2. Δυστυχώς είναι δύσκολο. Πρέπει να τρυπηθούν τοίχοι ενδιάμεσοι.
 3. Παιδιά έχω το standard router της cosmote. Τι είναι το AP; Ποιο router προτείνετε;
 4. Γιατί αυτό; Τι κερδίζω; Μεταξύ του router και του extender;
 5. Καλησπέρα σας, μένω σε ένα διαμέρισμα και στο διπλανό μένουν οι γονείς μου. Έχω εγώ internet και οι γονείς μου παίρνουν με extender. Συνδέονται αρκετές συσκευές, ωστόσο ορισμένες φορές αποσυνδέεται το internet. Έχω 24άρα adsl και το default router της cosmote. Eίναι θέμα bandwidth; Τι προτείνετε για να μην έχουμε αποσυνδέσεις (νομίζω όταν πέφτουμε πολλοί μαζί). Ευχαριστώ.
 6. Από την Αττική οδό και πάνω ποια περιοχή είναι; Γαργηττός;
 7. Από Αττική οδό και πάνω εννοείς Δέση, σωστά; Σε ευχαριστώ. ΥΓ. Ακόμη και κέντρο Γέρακα. Πολλά σπίτια εκεί γράφουν ότι έχουν αποχέτευση. Δεν ισχύει;
 8. Καλησπέρα, υπάρχει κάποια περιοχή στον Γέρακα καλύτερη; Πχ. Κέντρο, Μπαλάνα, Σταύρος, Γαργηττός ή Δέση; Ή όλα χάλια; Το σκέφτομαι και για Γλυκά Νερά, αλλά μου φαίνεται λίγο εκτός.
 9. katina

  Windows 10 Drivers για ήχο, σε iMAC 12,2

  Σε ευχαριστώ, αλλά δεν έχω dvd driver, το έβγαλα για να βάλω ssd...
 10. Καλημέρα σας παιδιά, έχω ένα mac 2011 που μου το έκαναν dual boot με windows 10 και μάλλον μου τα έβαλαν σπασμένα, έχω μονίμως ένα "Ενεργοποιήστε τα Windows", αλλά όταν πάω να τα ενεργοποιήσω μου λέει ότι δεν είναι εφικτό και να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή του συστήματος. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ.
 11. Ευχαριστώ, το google family το έχω βάλει, αλλά ελέγχεις μόνο πόση ώρα την μέρα και ποιες ώρες είναι λειτουργικό το tablet. Καλό μεν, αλλά περίμενα περισσότερο και καλύτερο έλεγχο για να είμαι ειλικρινής. Ως προς το 2ο link το Youtubekids δυστυχώς δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη για Ελλάδα. Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να μπλοκάρεις βίντεο στο youtube ώστε να μην μπορείς να τα δεις, εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι.
 12. Καλημέρα σας, γνωρίζει κανείς πώς μπορώ μέσα από το youtube να μπλοκάρω ορισμένα video σε android tablet για να προστατέψω την κόρη μου; Σας ευχαριστώ πολύ.
 13. katina

  Windows 10 Drivers για ήχο, σε iMAC 12,2

  Τελικά κατάφερες να το κάνεις; Χρειαζεται format ή απλά περνούν οι drivers? Αν μπορείς να μου πεις πιο αναλυτικά. Σε ευχαριστώ πολύ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.