Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

yiankap

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  723
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

63 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με yiankap

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 10/06/1974

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Λάρισα

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.323 προβολές προφίλ
 1. yiankap

  Πωλείται TX3 Mini

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/07/2021 11:52 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται TX3 Mini (2 GB RAM /16 GB ROM - Alice UX) Δεν είναι ιδιαίτερα χρησιμοποιημένο (για λεπτομέρειες PM). Περιοχή Λάρισα - Τρίκαλα (για εκτός των περιοχών αυτών θα υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών).

  25 €

 2. Τρόπος εγκατάστασης ; Mε update (μέσω του insider) ή με usb stick στο οποίο φόρτωσες το insider version?
 3. Έχει κάποιος δοκιμάσει να εγκαταστήσει τα W11 dual-boot με τα W10? Γίνεται;
 4. Στο BIOS της μητρικής μου (MSI B150 PRO VDH) έχει 3 επιλογές για την έκδοση του PPT (1,2 και AUTO), εγώ το έχω στο 2. Ίσως να είναι θέμα του skylake i5-6500, ίσως με τις επόμενες γενιές να μην υπάρχει πρόβλημα. Πάντως εδώ : https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-intel-processors δεν αναφέρει τον i5-6500.
 5. To PC της υπογραφής μου έχει παρόμοια parts (ίδιο επεξεργαστή και μνήμη), έχω ενεργοποιήσει το Secure Boot, έχω ενεργοποιήσει το TPM στο bios (επιλογή IPTT) και στο αντίστοιχο πρόγραμμα φαίνεται ενεργοποιημένο, η κάρτα γραφικών υποστηρίζει Direct X 12, αλλά και σε εμένα βγάζει ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν τα windows 11. Τελικά θα πρέπει να εγκαταστήσουμε κάρτα TPM?
 6. Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει.. Τους παίρνω τηλέφωνο κάθε μήνα, μου λένε ότι το έχουν υπό εξέταση και θα λυθεί και φυσικά να μην πειράξω τα χρήματα στο λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου.
 7. Ρε παιδιά, εμένα έχει κανά δίμηνο που μου έστειλε μήνυμα ότι ο χώρος των 15 GB ήταν φουλ και πήγα στο Google One με 100 GB και 2 € ανά μήνα. Ποιος δωρεάν απεριόριστος χώρος; Υπήρχε ήδη ο περιορισμός των GB. Δεν έχω καταλάβει κάτι?
 8. Το δάνειο είναι ενήμερο. Στο πρόγραμμα Γέφυρα, όλα φαίνονται εντάξει χωρίς ληξιπρόθεσμες οφειλές και τη σημείωση την βλέπω και εγώ. Άρα είναι όλα τα ίδια. Μην ανησυχείς. Επιπρόσθετα μου ήρθε το μήνυμα από το ΗΠΕΠΚ, χωρίς καμία μεταβολή ή κάποιο επιπρόσθετο σχόλιο.
 9. Φίλε μου ακόμα η κατάσταση στους λογαριασμούς είναι ίδια. Καμία μεταβολή.
 10. yiankap

  ZTE H288A (Nova)

  Παιδιά θέλω να συνδέσω έναν USB δίσκο στην αντίστοιχη θύρα του συγκεκριμένου router, ώστε το περιεχόμενο του δίσκου να είναι ορατό από το pc, τα κινητά, την Samsung tizen tv και τα TV boxes του σπιτιού, υπάρχει κάποιος οδηγός?
 11. Μου είπαν ότι από αυτό τον μήνα άλλαξε ο τρόπος που κρατάνε την δόση, επειδή υπήρχε θέμα με καθυστερήσεις στην καταβολή της επιδότησης. Για αυτό τράβηξαν ολόκληρο το ποσό (επιδότηση και ποσό που έπρεπε να καταβάλλω εγώ) από τον λογαριασμό COVID (για αυτό και το αρνητικό υπόλοιπο). Στον επόμενο μήνα θα γίνει αντιλογισμός μου είπαν και θα τραβήξουν σωστά τα ποσά. Απλά μου είπαν να φροντίσω οπωσδήποτε να υπάρχει το ποσό που μου αντιστοιχεί στον λογαριασμό και να μην κάνω ανάληψη. Για παράδειγμα εγώ έχω αφήσει μέσα τα 90 € που αντιστοιχούν στο ποσό που έπρεπε να έχω καταβάλλει και
 12. Εγώ πήρα προχθες για το θέμα που είχα προαναφέρει. Πήρα το τηλέφωνο που δίνουν στο site και είπα τη λέξη Δάνεια όταν με ρώτησε για ποιο θέμα θέλω να ρωτήσω. Πήρα δύο φορές την μία μου ήρθε να πετάξω το τηλέφωνο στο διπλανό οικόπεδο από την συμπεριφορά της υπαλλήλου που με εξυπηρέτησε ενώ τη δεύτερη ήταν ένας εξυπηρετικότατος υπάλληλος ο οποίος μου έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Για ποιο θέμα θέλεις να ρωτήσεις αν επιτρέπεται;
 13. Εγω στην Πειραιώς τόσους μήνες δεν είχα πρόβλημα, τα πάντα λειτουργούσαν όπως έπρεπε. Τώρα βλέπω αυτή τη διαφορά.
 14. Προς δανειολήπτες Πειραιώς : Σήμερα είδα ένα παράδοξο στην κίνηση των λογαριασμών. Ενώ είχα καταθέσει το ποσό που μου αναλογούσε στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό, τράβηξε όλο το οφειλόμενο ποσό του δανείου (επιδότηση + ποσό που μου αναλογεί) από τον λογαριασμό COVID με αποτέλεσμα το υπόλοιπο του COVID λογαριασμού να είναι αρνητικό ενώ το ποσό στον κανονικό τραπεζικό λογαριασμό είναι ανέγγιχτο. Ως αρνητικό (οφειλόμενο) στον λογαριασμό COVID φαίνεται το ποσό που θα έπρεπε να είχα καταθέσει εγώ στον κανονικό λογαριασμό (το οποίο όπως είπα είναι ανέγγιχτο). Συμβαίνει κα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.