Προς το περιεχόμενο

pluss

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  348
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

92 Excellent

Σχετικά με pluss

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.623 προβολές προφίλ
 1. Η τράπεζα τραβάει τα δεδομένα που ισχύουν εκείνη ακριβώς την στιγμή που χρησιμοποιείς την εν λόγω υπηρεσία. Ακόμα και ένα λεπτό μετά να αλλάξει κάτι στα στοιχεία σου, η τράπεζα δεν θα το μάθει εάν δεν ξαναχρησιμοποιήσεις την υπηρεσία επικαιροποίησης. Επομένως, το πόσο συχνά θα επικαιροποιείς τα στοιχεία σου είναι δική σου επιλογή.
 2. Δεν είναι διαρκής η πρόσβαση στα δεδομένα σου, τα δεδομένα δίνονται μόνο όταν επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις την συγκεκριμένη υπηρεσία. Επίσης, παραμένει η δυνατότητα να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου την εν λόγω υπηρεσία και να επικαιροποιήσεις τα στοιχεία σου με τους κλασικούς τρόπους, κάνοντας δηλαδή upload τα έγγραφα που επιθυμείς ή πηγαίνοντας στο κατάστημα με τα απαιτούμενα έγγραφα.
 3. Σίγουρα έγινε ένα καλό βήμα, αλλά δυστυχώς οι τράπεζες -στην παρούσα φάση τουλάχιστον- δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένες να αξιοποιήσουν πλήρως και σε όλο το εύρος των τραπεζικών εργασιών τις δυνατότητες αυτής της πλατφόρμας. Περιορίστηκαν απλώς στο να κάνουν πιο εύκολη την επικαιροποίηση ορισμένων στοιχείων. Μέχρι εκεί. Δίνω ορισμένα παραδείγματα: 1. Εξακολουθούν οι τράπεζες να ζητούν τα κλασικά δικαιολογητικά (π.χ. εκκαθαριστικό), σε περίπτωση που υποβάλεις αίτηση μέσω internet banking για την απόκτηση κάποιου προϊόντος (π.χ. πιστωτική κάρτα), ακόμη κι αν επικαιροποίησες τα στοιχεία σ
 4. Το τι πιστεύω εγώ ή ο καθένας, δεν έχει καμία σημασία για την έκβαση της υπόθεσής σου. Σε forum απευθύνθηκες, απλές απόψεις θα λάβεις, δεν είμαστε εμείς οι τελικοί κριτές. Ο μόνος τρόπος για να λυθούν επισήμως οι απορίες σου και κατ' επέκταση το πρόβλημα που σε απασχολεί, είναι να επικοινωνήσεις απευθείας με την Τράπεζα Πειραιώς, που είναι και η μόνη αρμόδια να σε βοηθήσει στην τελική. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, καλή τύχη εύχομαι.
 5. Λοιπόν, για να το κλείσουμε, βάσει των όρων θεωρώ ότι είναι καλυμμένη η τράπεζα. Αν νομίζεις πως έγινε λάθος, επικοινώνησε με την τράπεζα να παραπονεθείς. Δεν έχει κανένα νόημα να το συζητάμε μεταξύ μας.
 6. Έτσι το αντιμετωπίζει η τράπεζα.
 7. Δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση.
 8. Ναι, έτσι πάει. Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος ανταμοιβής, για πληρωμές προς το Δημόσιο, παίρνεις 1 πόντο για κάθε 10€ που πληρώνεις.
 9. Παρεμπιπτόντως, αν ενδιαφέρεσαι να ανοίξεις λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα ή στην Alpha Bank, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέχεις σε υποκατάστημα με ένα σωρό χαρτιά για αυτή τη διαδικασία, διότι μπορείς να την κάνεις πλήρως ψηφιακά από το κινητό σου.
 10. Δεν στέλνουν απαντητικό μήνυμα, οπότε μην ανησυχείς, λογικά είσαι εντάξει.
 11. Μάλλον δεν διάβασες καλά το μήνυμά μου. Αν το διαβάσεις καλύτερα, θα διαπιστώσεις πως η απάντησή μου πήγαινε στην άποψη "claim στην τράπεζα δεν μπορείς να κάνεις, γιατί η συναλλαγή έγινε με την συγκαταθεσή σου, όχι αυθαίρετα. Το οτι δεν πήρες το προϊόν/υπηρεσία δεν έχει να κάνει με την τράπεζα" (την οποία και παρέθεσα). Σε αντίθεση λοιπόν με απόψεις του τύπου "η τράπεζα ούτε καν θα ασχοληθεί με την περίπτωσή σου", εγώ απλώς ανέφερα ότι έχει τη δυνατότητα να ζητήσει τη βοήθεια της τράπεζας μέσω της αμφισβήτησης συναλλαγής, αλλά δεν ανέφερα κάτι για το πιθανό αποτέλεσμα (δηλαδή το αν θα πάρει
 12. Δες τους όρους και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.
 13. Όχι, δεν μπορείς ούτε στα Public ούτε στα Media Markt.
 14. Από τις 15/12 άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα κατάθεσης των δικαιολογητικών. Εδώ είναι η σχετική ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ.
 15. Όχι, δεν στέλνουν άλλη. Η university ουσιαστικά είναι μια κλασική πιστωτική κάρτα, με τη μόνη διαφορά να είναι στο ότι έχει μικρότερο πιστωτικό όριο. Από εκεί και πέρα, μόλις ο γνωστός σου ξεκινήσει να δουλεύει και έχει πλέον δικό του εισόδημα, τότε μπορεί είτε να αιτηθεί την αύξηση του πιστωτικού ορίου της συγκεκριμένης κάρτας είτε να κάνει αίτηση για κάποια άλλη πιστωτική κάρτα που ως φοιτητής δεν μπορούσε να αποκτήσει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.