Προς το περιεχόμενο

solistas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    82
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

Σχετικά με solistas

  • Κατάταξη
    Junior Member
  • Ημερομηνία γέννησης 22/08/1989

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.277 προβολές προφίλ
  1. solistas

    Προβλημα με ethernet!

    το mojave 10.14 (18A391) αλλά το πρόβλημα το είχα και με το yosemite. Το πρόβλημα γενικά είναι παλιό. Μια δουλεύει μια δε δουλεύει, απλά τώρα αποφάσισα πως δεν παει άλλο και ζήτησα τη βοήθεια σας
  2. solistas

    Προβλημα με ethernet!

    Καλησπέρα, αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με ένα usb to ethernet καλώδιο που έχω μάρκας sharkoon. To πρόβλημα είναι οτι πολλές φορές δεν μπορώ να συνδεθώ στο δύκτιο της δουλειάς μου ή και αν συνδεθώ πολλές φορές δε με αφήνει να κάνω overwhrite σε αρχεία αλλά αν τα μετονομάσω τα αποθηκεύει κανονικά. Το μοντέλο του μακ μου είναι MF840 και το δυκτιο που συνδέομαι είναι pc. Τα φώτα σας!
  3. solistas

    Προβλημα με aplle remote

    λογικα όλα τα ρετίνα... Λεπταίνουν το ντιζάιν και ότι περισεύει το αφαιρουν. Εδω βγάλανε τις usb τις υπαιρυθρες θα άφηναν;;;
  4. solistas

    Προβλημα με aplle remote

    Το διάβασα κι αλλού αυτό αλλα δεν υπάρχει καν αυτή η επιλογή σε μένα Δυστυχώς βρήκα τι φταίει... Dude, bad news for ya. The Macbook Air and the Macbook Pro retina display models don't have an infrared receiver in them so the Apple TV remote won't work. This really sucks. ...απο κάποιον στο youtube που απαντουσε στην ίδια ερώτηση που έκανα κι εγώ.
  5. solistas

    Προβλημα με aplle remote

    ΚΑλησπέρα, Αγόρασα απο συμφορουμήτη (ευγενέστατο) ενα tv remote και το αναθεματισμένο δεν κανει το pair με τιποτα. Πατάω το μενου και το next button και δεν συνδέεται. Άλλαξα και μπαταρία στο remote και παλι τίποτα. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ!
  6. καλησπέρα, αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα μόνο που το ρούτερ μου είναι της forthnet το ZXHN H108L. Δεν μπορώ να συνδεθω απο τον σταθερό μου υπολογιστή (συνδέεται ασυρματα με το netgear wna3100 ) στο ιντερνετ. Δοκίμασα να αλλάξω και το κανάλι αλλα πάλι τίποτα.. Όλες οι αλλες συσκευές του σπιτιού λειτουργουν κανονικά. Ο σταθερός τίποτα!
  7. Να σκουπίσω δλδ τον ιδρώτα μου, δεν ειναι τίποτα ε;
  8. Kι εμενα παντως το istat δειχνει vcore 1.86 - 1.87 παντα ασχετα με τη θερμοκρασία της cpu. Το ιδιο στους 48 και στους 103 που πιανει οταν κανω lightroom export.
  9. Καλημέρα, Έχω κι εγω το ιδιο μακ με σενα και παρατηρησα κι εγω οτι to Vcore μου ειναι στο 1.87v με τις θερμοκρασίες cpu να παιζουν απο 55 εως 100 βαθμους. Ειναι 7 μηνών και το μοντελο ειναι το MF840. Για να δουμε τι θα σου πουν!
  10. Να σαι καλά! χαχαχαχαχα!
  11. παιδια το πίξελ εξαφανηστικε με καποιο τρόπο που δεν ξερω... Δεν πείραξα τίποτα απολύτως, απλα σήμερα που το ανοιξα δεν υπαρχει. Creepy...
  12. update: Παρατήρησα μόλις πως οταν είναι στο login screen στην αρχή που σου ζητάει να βαλεις τον κωδικό σου για να μπεις ως χρηστης, το πίξελ δεν υπαρχει. Εμφανίζεται αμέσως μόλις κανεις το λογκίν. Μιλάω πάντα για συνδεδεμένη την εξωτερική οθόνη.
  13. Κι εγώ έτσι φοβάμαι.. Μένει να το πάω στην infoquest να δω τι θα μου πουν κι απο κει.
  14. Δοκίμασα και scaling και το πίξελ πηγαινοέρχεται μαζί. Επίσης δοκίμασα και rotation και χάνεται οταν γυρνάει σε 90 μοίρες. Όταν αλλάζω ανάλυση πχ 1600x900 το πίξελ χάνεται. Μόνο στην ντιφολτ ανάλυση εμφανίζεται (1080p) Αναφέρομαι πάντα σε εξωτερική οθόνη
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.