Προς το περιεχόμενο

ioanniskar

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  126
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ioanniskar

 • Κατάταξη
  Junior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/11/2020 03:34 μμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Λάστιχο 6m από πιεστικό nilfisk C120 Δίνεται μαζί με αντάπτορα για να προσαρμοστεί οποιοδήποτε πιστόλι με σπείρωμα M22x14. Ιδανικό για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το πιστόλι σε κάποιο ανώτερης ποιότητας. Τα δίνω €40 με δικά μου έξοδα αποστολής κατόπιν κατάθεσης σε τράπεζα.

  39,00 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/11/2020 03:34 μμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πουλάω μία ηλεκτροκόλληση inverter Telwin Force 195. Είναι πανάλαφρη και μπορεί να δώσει μέχρι 170A. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Τάση: 230v Amp.: 10-175 Amp.: 170(60%) Ηλεκτρόδιο: Φ1.6-4.00 Διαστάσεις: 380 x 420 x 170 mm Βάρος: 2.720 kg Μαζί δίνεται πλαστική θήκη μεταφοράς, μάσκα, καλώδια για σώμα και τσιμπίδα 1.8m το καθένα, τσιμπίδα ηλεκτροδίου και σώματος. Την έχω δύο χρόνια αλλά έχει δουλέψει ελάχιστα. Την έχω χρησιμοποιήσει 5-6 φορές για τραπέζια, καρέκλες και μικροεπισκευές στο σπίτι. Στο skroutz ξεκινάει από €310. Την δίνω €195 €185 με δικά μου έξοδα αποστολής μετά από κατάθεση. Αν είστε στην Πάτρα μπορώ μα σας τη δώσω χέρι με χέρι για δοκιμή.

  185,00 €

 3. Πού το πληρώσατε αυτό το παράβολο; Έβγαλα και γω καινούρια λόγω παλιάς χειρόγραφης και μου ζήτησαν μόνο €0.20 στην αστυνομία. Έχει κανείς πρόβλημα στην προσθήκη χρημάτων με χρεωστική Εθνικής; Χθες και σήμερα δεν μπορώ. Με Πειραιώς δουλεύει.
 4. ioanniskar

  USB stick σε ipad

  Νομίζω πως όχι. Είναι μόνο για μεταφορά αρχείων. Επίσης σε πιο παλιό iOS που δεν έχει εφαρμογή Files μπορεί να δουλέψει μόνο για μεταφορά φωτογραφιών από φάκελο κάμερας DCIM. Π.χ. σύνδεση με sd card reader και μεταφορά φωτό από κάρτα κάμερας.
 5. ioanniskar

  Courier και Ελλαδα.

  Δέμα που περίμενα με Royal Mail International Tracked and signed και ενώ στο site της Royal Mail αναφέρουν ως συνεργάτη την GLS, τελικά αντί για GLS > ACS (όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα) ήρθε με ΕΛΤΑ. Από τη στιγμή που φάνηκε το δέμα στα ΕΛΤΑ έφυγε σχετικά γρήγορα από το αεροδρόμιο και σε λίγες μέρες έφτασε. Η καθυστέρηση ήταν μέχρι να φανεί στο αεροδρόμιο. Οπότε δεν ισχύει σε καμία περίπτωση το 3-5 business days που λέει η Royal Mail για τα συστημένα. Το μόνο αρνητικό για τα δέματα με ΕΛΤΑ είναι πως φέρνουν στο σπίτι μόνο ειδοποίηση (άσχετα αν λείπεις) μία μέρα μετά το κέντρο διαλογής και πρέπει να πας να το πάρεις από ταχυδρομείο την επόμενη εργάσιμη. Έτσι έχεις άλλη μία μέρα καθυστέρηση. Θα μπορούσε να πάει απευθείας από Κ.Δ στο ταχυδρομείο και να σου έρθει SMS όπως γίνεται με τα δέματα εσωτερικού. Αν βλέπετε λοιπόν Royal Mail International Tracked μη βασίζεστε στους χρόνους παράδοσης. Η συνεργασία με τα ΕΛΤΑ πρέπει να είναι πρόσφατη γιατί ακόμη και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με ΕΛΤΑ, τους έδινα το tracking number της μορφής RY****GB και με παρέπεμπαν στην ACS χωρίς να το ψάξουν καν.
 6. ioanniskar

  Courier και Ελλαδα.

  Ναι εξωτερικό. Δεν μου χει τύχει να ανοίξουν από το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί είναι πολύ γνωστό και φαντάζομαι λαμβάνουν πολλά κάθε μέρα με το λογότυπο του καταστήματος στο κουτί και στην κολλητική ταινία. Ακόμη και στο τελωνείο να ανοίχτηκε θα έβαζαν μία κολλητική ταινία να το κλείσουν. Αυτό ήταν τελείως ανοιχτό.
 7. ioanniskar

  Courier και Ελλαδα.

  Περιμένω δέμα από UPS που συνεργάζεται με Γενική ταχυδρομική. Το δέμα φτάνει στην πόλη μου την προβλεπόμενη ημερομηνία που δίνει η UPS στο site της. Σκανάρεται από το κατάστημα της περιοχής μου και ενώ είμαι στο σπίτι και περιμένω να έρθει βλέπω μετά από ώρες στο site της Γενικής ότι έχει χρεωθεί σε κούριερ και 1 λεπτό μετά "Αδυναμία Παράδοσης - Απών σημείωμα". Δηλαδή μέσα σε ένα λεπτό πρόλαβαν να έρθουν σπίτι μου και να επιστρέψουν στο κατάστημα για να το σκανάρουν ξανά. Πήγα στο κατάστημα στις 20:32 και δεν με εξυπηρέτησαν γιατί είχαν κλείσει 2 λεπτά πριν. Μου είπαν πως θα έρθει την άλλη μέρα. Προφανώς είναι ένα κόλπο που κάνουν για να μη φανεί πως το δέμα περίμενε μία μέρα στο κατάστημά τους. Την άλλη μέρα το παίρνει ο κούριερ χωρίς να το σκανάρουν πάλι. Όντως την άλλη μέρα ήρθε ο κούριερ. Πιάνω το δέμα στα χέρια μου και βλέπω ότι ήταν ανοιγμένο και η κολλητική ταινία του καταστήματος κομμένη με μαχαίρι. Ήταν παραγγελία με ρούχα και δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτώ γιατί αν κάποιος τα είχε καταστρέψει με δόλο δεν θα μπορούσα να τα επιστρέψω. Δεν θέλω να πιστέψω πως το άνοιξε κάποιος από το κατάστημα αλλά η συμπεριφορά τους την προηγούμενη μέρα που δεν με εξυπηρέτησαν για 2 λεπτά καθυστέρηση δεν ήταν η καλύτερη και δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Ο κούριερ το πήρε πίσω. Τα ρούχα ήταν τελευταία κομμάτια με έκπτωση και εκπτωτικό κουπόνι που είχα. Οπότε χάνω το κουπόνι, τα ρούχα που δεν μπορώ να ξαναπαραγγείλω, αναμονή 1 εβδομάδα να έρθουν και ποιος ξέρει πόσο ακόμη για να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Βλέπω κριτικές από καταστήματα κούριερ στο google και έχουν όλα 2-3 αστέρια με τα ίδια σχόλια. Εικονικά στάδια αποστολών και κούριερ που μοιράζουν ψεύτικα σημειώματα χωρίς να κουβαλάνε τα δέματα μαζί τους. Τους Ελέγχει κανείς; Υπάρχει καμία αξιόπιστη κούριερ στην Ελλάδα; Και μη πείτε ότι φταίει ο κορωνοϊός. Τα ίδια συνέβαιναν και πριν.
 8. Και σε μένα τα ίδια όπως και στον @ObeyWario!. Αν κάποιος από σας έχει νεότερα ας ενημερώσει. Σε ποιο στάδιο έχει κολλήσει το δικό σου; Αν επιτρέπεται τι περιμένεις να σου ρθει; Με ΕΛΤΑ δε μου έχει τύχει ποτέ να αλλάξει το tracking number. Σύμφωνα με την royal mail αλλά και όσους έχουν παραλάβει δέματα tracked and signed της μορφής RY***GB τους ήρθε μέσω GLS > ACS. Η ACS όντως αλλάζει τον κωδικό όταν παραλαμβάνει από GLS. Το θέμα είναι πως το tracking number δε φαίνεται ούτε στο site της GLS. Αν το παραλάβει η GLS, ακόμη κι αν το έχει για έλεγχο, δε θα έπρεπε να το σκανάρει όταν το παρέλαβε;
 9. Αυτό που περιμένεις είναι από κατάστημα; Μήπως έχει επιστραφεί στον αποστολέα και δεν σε ενημέρωσαν; Μου φαίνεται πολύ ο ένας μήνας για κάτι που έπρεπε να φτάσει σε 3-5 εργάσιμες. Υπήρχε μπαταρία στο δικό σου πακέτο; Είναι ηλεκτρονική συσκευή;
 10. Και το δικό σου Tracked and Signed είναι; Υποτίθεται ότι φτάνει σε 3-5 εργάσιμες. Το tracking σου εμφανίζει τίποτα στο GLS ή "Unfortunately there are no results." όπως εμένα; Εννοείς να έχουν διακόψει συνεργασία η Royal Mail με GLS ή GLS με ACS; Όπως και να χει δεν θα φαινόταν το tracking number σε κάποιον από τους δύο; Στη Royal Mail ποια είναι η τελευταία κατάσταση που σου βγάζει;
 11. Μου έχει σταλεί ένα δέμα από Αγγλία μέσω Royal Mail με υπηρεσία International Tracked and Signed. Απ' ότι ξέρω τα συστημένα με Royal Mail τα παίρνει η GLS και τα φέρνει Ελλάδα (μάλλον μέσω Γερμανίας) και εδώ τα παραδίδει η ACS. Στο δέμα υπάρχει μία κάμερα με μπαταρία. Διάβασα εκ των υστέρων πως οι μπαταρίες έχουν κάποιους αυστηρούς όρους για να σταλούν. Αν αποστέλλονται μόνες τους πρέπει να συσκευαστούν με συγκεκριμένες προδιαγραφές και να δηλωθούν ενώ αν είναι τοποθετημένες μέσα σε συσκευή πρέπει να δηλωθούν και να μπει κάποια σήμανση στο δέμα. Νομίζω πως δεν έγινε τίποτα από αυτά. Το δέμα το έστειλε γνωστός μου, όχι κάποιο κατάστημα. Με το tracking number βλέπω πως το δέμα έφτασε στο αεροδρόμιο και μου εμφάνιζε ως partner την GLS για να κάνω αναζήτηση από κει και πέρα. Πλέον δεν μου εμφανίζει την GLS αλλά τα ΕΛΤΑ! Με το tracking number δεν μου εμφανίζει τίποτα ούτε στη GLS ούτε στα ΕΛΤΑ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία τα ΕΛΤΑ μου είπαν να μιλήσω με ACS ενώ η ACS δεν μπορεί να το εντοπίσει. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί; Έγινε έλεγχος και αρνήθηκε να το στείλει η GLS επειδή δεν είχε την σήμανση για τη μπαταρία; Και από πού κι ως που στο site της Royal Mail εμφανίζει τα ΕΛΤΑ ως μεταφορέα; Υπάρχει περίπτωση να κατασχεθεί και να καταστραφεί (διάβασα πως έχει συμβεί στο παρελθόν σε αποστολές μπαταριών) ή θα γυρίσει στον αποστολέα;
 12. ioanniskar

  Bellissima Hot Air Hair Curler Dryer GH18

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/10/2020 05:42 μμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΝΕΟ

  Πωλείται καινούριο αχρησιμοποίητο στο κουτί του με απόδειξη αγοράς πριν 4 μήνες. 35 Ευρώ με δικά μου έξοδα αποστολής κατόπιν κατάθεσης.

  35,00 €

 13. Σε αλλαγή ψυγείου που έκανα σε KIA ο μηχανικός στο συνεργείο έβαλε παραφλού και έβαλε μπρος το αμάξι για να ανεβάσει θερμοκρασία και να κάνει εξαέρωση. Παρακολουθούσε το δείκτη της βελόνας για να μην ανεβάσει θερμοκρασία και ταυτόχρονα με δική μου πρωτοβουλία έβαλα ένα obd scanner και έβλεπα θερμοκρασία στο κινητό μου. Η θερμοκρασία συνέχισε να ανεβαίνει (στην ένδειξη στο κινητό) αλλά η βελόνα ήταν κολλημένη στους 90°C. Όταν έφτασε τους 105°C του το είπα και το έσβησε αμέσως. Η βελόνα ήταν ακόμη στους 90. Άνοιξε με προσοχή την τάπα του ψυγείου αφού έπεσε λίγο η θερμοκρασία (μην το επιχειρήσετε!) και έφυγε όλος ο αέρας. Μάλλον έπρεπε να την αφήσει ανοιχτή με αναμμένη τη μηχανή για να φεύγει ο αέρας και να συμπληρώνει ταυτόχρονα. Μετά την εξαέρωση η θερμοκρασία παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα (84-86°C). Τα αναφέρω για να καταλάβετε πως η βελόνα δεν δείχνει σε πραγματικό χρόνο τις αλλαγές στη θερμοκρασία και ειδικά τις απότομες αλλαγές. Προφανώς για να μη τρομάζει τον οδηγό με τις διακυμάνσεις τις θερμοκρασίας ανεβαίνει μέχρι τους 90 και μετά αλλάζει θέση αν παραμένει ψηλά για αρκετό χρόνο. Το θεωρώ λάθος από τη μεριά των κατασκευαστών. Θα έπρεπε να δείχνει σωστές ενδείξεις και σίγουρα να υπάρχει μία φωτεινή ένδειξη μετά από κάποιο όριο. Η διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για την ψύξη της μηχανής αλλά για τη σωστή της λειτουργία. Ο κατασκευαστής τη σχεδίασε και επέλεξε τα μέταλλά για να δουλεύουν με συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας. Θεωρώ σημαντικό όπως τσεκάρουμε λάδια αέρα κ.τ.λ. να τσεκάρουμε μια φορά το μήνα και τη θερμοκρασία με ένα obd scanner και το κινητό μας τόσο σε κίνηση όσο και σε στάση. Αν δούμε αλλαγές στα όρια (ελάχιστο-μέγιστο) ίσως πρέπει να το ελέγξει μηχανικός για διαρροές.
 14. Οκ, ευχαριστω. Η inissia που άκουσα ήταν με κάψουλες άλλης εταιρίας. Ίσως παίζει κι αυτο ρόλο.
 15. Έχω μία Delonghi Pixie 1 μήνα. Είχα δει βίντεο λειτουργίας πριν την πάρω και ο θόρυβος που ακούω από τη μηχανή είναι παρόμοιος με όσα βίντεο είδα. Δεν έχω συγκρίνει από κοντά με άλλη ίδια αλλά άκουσα σήμερα μία Krups Inissia που μπροστά στη δικιά μου είναι αθόρυβη. Τράβηξα δύο βίντεο, ένα με κάψουλα nespresso και ένα χωρίς κάψουλα (σκέτο νερό). Έχει κανείς ίδια; Σας φαίνεται φυσιολογικός ο ήχος της; video1 video2
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.