Προς το περιεχόμενο

athanaso77

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  877
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

609 Excellent

10 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με athanaso77

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.318 προβολές προφίλ
 1. Γράφω στο παρόν θέμα για να μην ανοίγω καινούργιο. Σε router ZTE H367N της Vodafone, γνωρίζει κάποιος κάτοχος αν υπάρχει δυνατότητα για να του δώσουμε static ip; Θέλω να το συνδέσω σε εταιρικό δίκτυο (με static ip) και να δίνω ασύρματα internet σε συσκευές εντός του χώρου.
 2. athanaso77

  Green tint σε iPhone 12

  Το DOA (δηλαδή Dead On Arrival) έχει να κάνει με συσκευές που εμφανίζουν ένα πρόβλημα από την αρχή και για τα προιόντα της Apple έχει ισχύ τις πρώτες 14 ημέρες. Στην Ελλάδα βέβαια ο κάθε πωλητής και ειδικά τα καταστήματα που δεν πουλάνε επίσημες εισαγωγές, εφαρμόζουν ότι DOA θέλουν και άν.
 3. athanaso77

  Green tint σε iPhone 12

  Αντικατάσταση με καινούργιο γίνεται εντός DOA, εκτός της περιόδου DOA παίρνεις refurbished. Αν το πας σε επίσημο service και σου αλλάξουν οθόνη, δεν χάνεις τίποτα, η συσκευή δεν διαφέρει από πριν και η εγγύηση εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ, κάτι που χάνεις αν το πας σε μη εξουσιοδοτημένο service.
 4. athanaso77

  Green tint σε iPhone 12

  Καλό είναι να έχεις μαζί σου το κουτί με το περιεχόμενο και την απόδειξη αγοράς αν υπάρχει ακόμα και αν στον πρώτο χρόνο εγγύησης δεν είναι απαραίτητη. Αν είναι ελληνικό, δηλαδή επίσημης εισαγωγής, είναι ένα ακόμα συν. Επίσης να έχεις και δεύτερη συσκευή για να κάνεις τη δουλειά σου μιας και θα το κρατήσουν για να ελεγχθεί. Ότι και να τους πεις, αυτοί θα κρίνουν αν θα γίνει αντικατάσταση πάνελ ή αν θα σου δώσουν άλλη (refurbished) συσκευή.
 5. Αν δεν το βιάζεσαι, θα συνιστούσα να περιμένεις μέχρι το WWDC να δούμε τι θα παρουσιαστεί.
 6. Δες πάλι τα specs... δεν έχει ips οθόνη.
 7. Όλοι mini ζητούν αλλά όταν είναι να αγοράσουν παίρνουν το μεγαλύτερο. Οι πωλήσεις έτσι δείχνουν και αυτός είναι ο λόγος που σκέφτονται να το καταργήσουν εκεί στην Apple.
 8. Ναυαρχίδα με snapdragon 480... πόσο άλλο χαμηλά πια!!!
 9. To νέο δεν είναι ότι φορτίζει τρεις συσκευές ταυτόχρονα μιας και υπάρχουν πολλές κινέζικες παραλλαγές που το κάνουν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Το νέο είναι ότι τις φορτίζει όπως και να τοποθετήσεις τις συσκευές χωρίς να χρειάζονται να τις ευθυγραμμίσεις σε συγκεκριμένα σημεία. Ενδιαφέρον...
 10. Δυστυχώς έτσι είναι. Η OnePlus έχει αρχίσει να χάνει αυτό για το οποίο ήταν διάσημη στο παρελθόν και την καθιέρωσε... στο software update κάτι που ακόμα και αν κάποιοι γελάνε, η Samsung έχει γίνει πλέον πιο άμεση στις αναβαθμίσεις από την OnePlus.
 11. Όχι βέβαια, άλλη εταιρία η Oppo και άλλη η OnePlus οι οποίες μαζί με Vivo, Realme και όχι μόνο, βρίσκονται υπό την ομπρέλα της BBK Electronics.
 12. Από που προέκυψε ότι άφησα να εννοηθεί ότι με υποχρεώνει κάποιος; Όλοι τη γνώμη μας παραθέτουμε...
 13. Ανεξαρτήτως τιμής, από τη στιγμή που έχει βγει αναβαθμισμένο μοντέλο με 5G και με βελτιώσεις εκεί που "πονούσε" το πρώτο, δεν θα έλεγα ότι είναι και η καλύτερη αγορά για κάποιον σήμερα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.