Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

pictorino

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  178
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

219 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με pictorino

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 14/09/1985

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.683 προβολές προφίλ
 1. pictorino

  Horizon Forbidden West [PS4][PS5]

  Σίγουρα φαίνεται εντυπωσιακό, έχουν ανακοινώσει διαστάσεις; Γενικά τα αγάλματα είναι πανάκριβα (ανάλογα με τις διαστάσεις, το υλικό και τα κομμάτια φυσικά).
 2. pictorino

  Horizon Forbidden West [PS4][PS5]

  Σε λίγο θα κοστίζουν περισσότερο από την ίδια την κονσόλα! Αντικειμενικά είναι πολύ ακριβές αλλά δεν γνωρίζω το μέγεθος του αγάλματος. Ενδεχομένως να δικαιολογείται η τιμή.
 3. The last of us: Ένα πραγματικό αριστούργημα. Μία από τις ελάχιστες φορές που έχει αποδοθεί σωστά η μετά αποκαλυπτική εποχή. Ο τρόπος με τον οποίο έχει δοθεί η επιστροφή της φύσης στην θέση του ανθρώπου είναι εντυπωσιακός. Η σκηνή με τις καμηλοπαρδάλεις είναι χαρακτηριστική. Η πλοκή είναι πολύ δυνατή και ο τρόπος χτισίματος και αλληλεπίδρασης μεταξύ των χαρακτήρων είναι υποδειγματικός. Ως προς το gameplay, με εντυπωσίασε η αίσθηση της δυσκολίας του να επιβιώσεις με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτεις. Σε παρακινεί να δοκιμάσεις να περάσεις τις ομάδες των εχθρών με διαφορετικούς τρόπους. Ένα στοιχείο
 4. pictorino

  Horizon Forbidden West [PS4][PS5]

  Αν ενδιαφέρεστε, είδα τυχαία τις 2 μεγάλες εκδόσεις διαθέσιμες για προπαραγγελία στον Γερμανό.
 5. pictorino

  Playstation 5 Topic v3

  Απαράδεκτο, τα παιχνίδια κυκλοφόρησαν τα έτη 2016 και 2017. Πρέπει να δώσουν δωρεάν update για το ps5 και η remastered έκδοση ας κυκλοφορήσει μόνο στα pc.
 6. pictorino

  Playstation 5 Topic v3

  Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα, ειδικά τα πρώτα παιχνίδια μου φάνηκαν πολύ περίεργα. Κρατάω Wolverine, spiderman vs venom και gow.
 7. pictorino

  Playstation 5 Topic v3

  Πόσα παιχνίδια θα φτιάξει η Insomniac;
 8. pictorino

  Playstation 5 Topic v3

  Υποθετικά μιλώντας το λογικό θα ήταν να αναλάβει το studio nixxes που αποκτήθηκε πρόσφατα.
 9. Assassin's creed odyssey: Πολύ όμορφη απεικόνιση της Ελλάδας, έκαναν εξαιρετική δουλειά στα τοπία, τους ναούς και έφτιαξαν μια τίμια ιστορία.
 10. pictorino

  Assassin's Creed ALTAIR

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/08/2021 05:36 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Φιγούρα του ALTAIR από την συλλεκτική έκδοση του πρώτου Assassn's Creed. Έχει φτιαχτεί από την First for figures.

  125 €

 11. "οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες". Την στιγμή που έχουν χτιστεί χιλιάδες αυθαίρετα μέσα σε ξεκάθαρα δασικές περιοχές, στην επαρχία έχουν χαρακτηριστεί δασικές ή χορτολιβαδικές καθαρά καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Πρόσφατο παράδειγμα η ανάρτηση δασικών χαρτών στα Ιόνια νησιά.
 12. pictorino

  Destiny the Ghost collector's edition

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/08/2021 12:09 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται η συλλεκτική έκδοση Destiny the Ghost edition. Είναι πλήρης αλλά έχει φθορές εξωτερικά. https://postimg.cc/gallery/6vxWRYL/9989a9ac

  150 €

 13. Το ίδιο συμβαίνει όταν κάποιος θέλει να κλαδέψει ένα δέντρο. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα στα βπ της Αθήνας. Πέρα από την γραφειοκρατία, υπάρχουν και κάτοικοι των περιοχών αυτών που αντιδρούν με απίστευτη μανία στο κλάδεμα / καθάρισμα των δέντρων. Δεν κατανοούν το τεράστιο βάρος των κορμών και την ποσότητα καύσιμης ύλης των κλαδιών. Τον χειμώνα που χιόνισε είδαμε τα αποτελέσματα με εκατοντάδες δέντρα πεσμένα και πριν από λίγο καιρό τις καταστροφές που προκάλεσαν στο Ηράκλειο λόγω του έντονου αέρα. Δυστυχώς δεν βγαίνει άκρη.
 14. Θα τρέξουμε. Θα αναβαθμίσουμε έναν υπολογιστή που λειτουργεί μια χαρά και καλύπτει τις ανάγκες μας επειδή το θέλει η ms. Μια χαρά είναι και τα 10.
 15. pictorino

  Playstation 5 Topic v3

  Εδώ και στις πρώτες σελίδες των αγγελιών υπάρχουν δεκάδες κονσόλες διαθέσιμες στα χέρια των scalpers.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.