Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

lofter

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  74
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

89 Excellent

Σχετικά με lofter

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 05/04/1987

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Από τότε που είδα αυτό τη σιχαίνομαι τη luxottica...
 2. Καλησπέρα, Ήθελα να αλλάξω μπουζί στο αυτοκίνητο, πήρα κλειδι για μπουζί αλλά τα 2 από τα 4 είναι πολύ σφιχτά και δεν μπορώ να τα ανοίξω( έκανα και μακρύτερη τη λαβή μήπως βοηθήσει αλλά τίποτα). καμία ιδέα πως να τα ξεσφιξω; Σημειωτέων είναι σε atos και δεν έχει πολύ χώρο να βάλεις χέρι.
 3. Μηχανή Nespresso Krups XN 2125 με πρόβλημα. Τη χρησιμοποιούσαμε στο γραφείο, απ' oτι μου είπαν χάνει νερά ( απουσίαζα με άδεια όταν χάλασε). Για επισκευή ή ανταλλακτικά κλπ.
 4. Αν δεν κάνω λάθος η αστυνομία δίνει προτεραιότητα στις κλήσεις από εταιρείες φύλαξης έναντι των άλλων. Επομένως αν πάρεις εσύ μόνος σου θα έρθουν αλλά μπορεί να καθυστερήσουν,
 5. Μια χαρά υπάρχουν και οι νόμοι και οι αξίες, αλλά και οι προσωπικές ελευθερίες. Και να διαμαρτυρηθεί κάποιος μπορεί αν διαφωνεί με κάτι, και πορεία να κάνει, και στα δικαστήρια να πάει, και οργάνωση να δημιουργήσει, και "παρέμβαση" να κάνει κ.ο.κ. Μάλιστα ως επί το πλείστον δεν θα του κάνει κανείς τίποτα! Δεν διαφωνώ οτι εργαζόμενοι δουλεύουν πλέον του ωραρίου τους, αλλά σίγουρα δεν είναι η πλειοψηφία. Και επίσης αν έχεις χρόνο για να βλέπεις ταινίες, πως γίνεται να μην έχεις προσωπικό χρόνο; Τέλος αν κάποιος δεν έχει προσωπική κρίση, επηρεάζεται τόσο από τα μέσα εν
 6. δεν το γνώριζα, λίγο που έψαξα βρήκα μια σχετική ανάρτηση της αλφα. Υπάρχει και σε άλλη τράπεζα;
 7. Όσοι ψάχνουν για εργασία σεζόν πάντως , καλό θα ήταν να αναζητήσουν και σε μικρότερα νησιά. Δεν βρίσκουν εύκολα προσωπικό, επομένως θεωρώ πως μπορούν να διαπραγματευτούν καλύτερους μισθούς.
 8. Διάβασες ένα σχετικό άρθρο για τους λόγους που θα συμβεί αυτό και σου φάνηκε παράλογο;
 9. Στο δικό μου δεν χωράει , στο δικό σου κολυμπάει! συγνώμη δεν κρατήθηκα.. 😅 Το έψηνα για την ομπρέλα αλλά επίσης σκέφτομαι αν αξίζει το λεφτά η λύση του σκίαστρου παραλίας τύπου reka kohu κλπ. για να μην κουβαλάω πολλά πράγματα (ομπρέλα, κρουστικο, ψάθα )
 10. Έχει διαβάσει κανείς, από όσους δουλεύουν την beta,αν έχουν κάνει δοκιμές με μοίρασμα της σύνδεσης ;
 11. Ευχαριστώ,θα το κοιτάξω! Έβλεπα επίσης και εναλλακτικά κάτι ξενώνες - αγροκτήματα, για αγροτουρισμο . Σκεφτόμουν ότι ίσως χαρεί η μικρή αν έχει τίποτα προβατάκια κλπ. Μήπως έχει πάει κανείς σε κάτι τέτοιο;
 12. Καλησπέρα, έχετε κάποια πρόταση για ολιγοήμερες διακοπές , μέσα Ιουλίου, με παιδί 2 ετών ,σε τοποθεσία με το αυτοκίνητο κανένα 3ωρο από Αθήνα; Πελοπόννησο ή Εύβοια σκεφτόμουν.
 13. Ο εργοδότης τα ίδια δίνει είτε πάρει είτε όχι. Όταν λαμβάνεις αποζημίωση αδείας απλά δεν έχει κρατήσεις ΙΚΑ κλπ. επομένως παίρνεις και ότι θα αντιστοιχούσε σε αυτές.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.