Προς το περιεχόμενο

lofter

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  43
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από lofter

 1. Ενημερωτικά ήρθαν από την αντιπροσωπεία σήμερα και άλλαξαν ένα κουζινετο. Λίγο που το δουλέψαμε φάνηκε να διορθώθηκε το θέμα. Θετική εντύπωση μου άφησαν σας σερβις γενικά. Μόνο το παραστατικό αγοράς ζήτησαν. 😀
 2. Κανονικά ανοιγοκλείνει. Σταθερή όμως την έχω την περσίδα. Πήρα την αντιπροσωπεία και περιμένω να με καλέσουν από το τεχνικό τμήμα.
 3. Fujitsu quiet.m4a Καλησπέρα σας, σε ένα κλιματιστικό Fujitsu ASYG09LLC που έχουμε από το 2018 ενω μέχρι τώρα δεν ακουγόταν κάτι, άρχισε στη ρύθμιση Quiet να ακούγεται ο επισυναπτόμενος θόρυβος Fujitsu quiet.m4a (χρησιμοποιήστε ακουστικά). Όσο ανεβάζω σκάλες τον ανεμιστήρα δεν ακούγεται γιατί τον υπερκαλύπτει ο ήχος του αέρα. Ενα "κλακ-κλακ" όπως περιστρέφεται ο κύλινδρος. Δεν είναι κάτι φοβερό αλλά το βράδυ που πέφτουμε για ύπνο(είναι στο υπνοδωμάτιο) το παρατηρείς. Κάλεσα τον τεχνικό που είχε κάνει την εγκατάσταση αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Μου είπε αν είναι να καλέσω την αντιπροσωπεία , ωστόσο θεωρεί πιθανό να το βγάλουν στους προβλεπόμενους ήχους. Μήπως έχει κανείς το ίδιο κλιματιστικό να μου πει αν του κάνει τον ίδιο θόρυβο; Θεωρείτε πως είναι φυσιολογικός; Soundcloud
 4. Αυτό ακριβώς. Ακόμα και σε ορισμένα καινούρια αυτοκίνητα πρεπει να πάρεις την ακριβή έκδοση της "οθόνης" για να έχει και wifi το αυτοκινητο. Επομένως θα βολέψει αρκετούς. Βέβαια υπάρχουν ήδη στην αγορά σχετικά dongle αλλά μάλλον ακριβά και όχι ιδιαίτερα πετυχημένα.
 5. Για ιστορικούς λόγους επιβεβαιώνω πως λειτουργεί η παραπάνω πρόταση. Το ξεβίδωσα από το σπιράλ και το έβαλα σε μια λεκάνη με λίγο λευκό ξύδι και ζεστό νερό. Μετά από λίγες ώρες δούλευε σαν καινούριο!
 6. Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα δω πως θα πάει και αναλόγως θα πράξω.
 7. Ναι, τον ρώτησα για αντλία κενού και μου είπε ναι ( αυριο βέβαια) οπότε νομίζω θα είναι οκ η εγκατάσταση. Μόνο στη μέσα μονάδα δεν έπιασε το ελάχιστο στο δεξί της μέρος(αλλά είναι η πλευρά που βγαίνει η σωλήνα) Απο πρίζα αλλά εξωτερική και με προέκταση. Θα δω πως θα κάνω την πατέντα με το κουτί που είχες κάνει και εσύ ώστε να βάλω μετρητή.
 8. Καλησπέρα, αγόρασα το Toshiba MIrai plus 10TAVG-E/B10TKVG-E. Σήμερα ήρθαν για τη εγκατάσταση ( ήταν δωρεάν) και ανοίγοντας το κουτί της εξωτερικής μονάδας ο ψυκτικός είδε ότι είχε ένα βαθούλωμα στο πάνω μέρος. Μίλησα με την αλυσίδα που το αγόρασα και μου είπαν οτι θα την αντικαταστήσουν αύριο. Έχω μια ερώτηση σχετικά με την εγκατάσταση. Η βάση της εξωτερικής, στο σημείο που είναι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην τέντα; Η απόσταση είναι μεγαλύτερη από αυτή που ζητάει ο κατασκευαστής στις οδηγίες εγκατάστασης κατά 5 με 15 περίπου εκατοστά (δεν ξέρω που θα κάτσει ακριβώς πάνω στη βάση η μονάδα)
 9. Από που προκύπτει αυτό; Δε μπορεί δηλαδή ένα ιδιωτικό να αντιμετωπίσει ένα έκτακτο περιστατικό;
 10. Θα μπορούσε να μπει και το insomnia.gr μπροστά, να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Πιστεύω πολλοί θα το στηρίξουν.
 11. Ευχαριστώ @LLLEFTERIS ! ( κ @fontakas) παρέλαβα!
 12. Καλησπέρα, Υπάρχει δυνατότητα σε θερμοπροσοψη να μπει διακοσμητική πλάκα καρυστου;
 13. Να ευχαριστήσω και από εδώ τον @Alxnks ! Για μία πήγαινα, δύο μου έδωσε! 😄
 14. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τη μικρή. Αν δεν ενδιαφέρεται ο @Locke_John φυσικά. Υπάρχει περίπτωση να έρθεις προς Αθήνα;
 15. Εγω εχω μειωμενη πιεση στο "τηλεφωνο" του ντους( η βρύση έχει καλή πίεση) . Καμία ιδεα;
 16. Σχετικά με της λειτουργία DRY στα κλιματιστικά, στα χαρακτηριστικά διάφορων μοντέλων κάποια γράφουν οτι διαθέτει ενώ άλλα τα l/h. Υπάρχει διαφορά στην αφύγρανση που επιτυγχάνουν ή απλά κάποιοι κατασκευαστές έχουν κάνει μετρήσεις ενώ άλλοι όχι;
 17. Αν έχεις κάποιο φιλο σε τράπεζα ίσως μπορέσει να σε εξυπηρετήσει.. Θα αφορά βέβαια μόνο την εκάστοτε τράπεζα. Ίσως να έχει δυσκολέψει τώρα με τα προσωπικά δεδομένα μια τέτοια ενέργεια αλλά παλιά γινόταν.
 18. χαιρετώ, για νέα αγορά (9άρι) το οποίο θα μπει σε δωμάτιο μωρού πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; κυρίως για ψύξη (αφύγρανση καλοδεχούμενη για το χειμώνα). ιδανικά ψάχνω για αυτό που έχει ειπωθεί κατά καιρούς, τη "γλυκιά ψύξη", για ευνόητους λόγους. Budget γύρω στα 500 ευρώ. 👶
 19. Ένα από αυτά ίσως; Και εγώ ίσως πάρω ένα για να μη "χτυπάει" το μωρό.
 20. Με μια επιφύλαξη οι άδειες σχετικές για μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων δημοσιεύονται σε ΦΕΚ και όχι στο διαύγεια. Εκτός από το να το ψάξεις μόνος σου νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις αρχικά στην περιφέρεια που βρίσκεσαι και να ρωτήσεις την αρμόδια διεύθυνση. Αν δεν βγάλεις άκρη εκεί στη διεύθυνση πρόνοιας του υπουργείου Υγείας.
 21. Κάποιες άδειες δημοσιεύονται σε Φεκ και όχι στο Διαύγεια. Έχεις δει αντίστοιχη άδεια ( η οποία να αφορά άλλο φορέα) στο διαύγεια;
 22. και εγώ, ολά οκ! να υπενθυμίσω σε όσους δεν επιθυμούν αυτόματη ανανέωση της συνδρομής, πως θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Auto renew( ενεργοποιείται αυτόματα με κάθε ανανέωση συνδρομής).
 23. Η απεγκατάσταση κλιματιστικού είναι δύσκολη/ επικίνδυνη(λόγο φρέον κλπ); Θέλει ειδικό εξοπλισμό;
 24. Ξεκίνησες από μια προειδοποίηση για παράνομη στάθμευση και το έχεις πάει στα σύνορα! Μη περιμένεις λειτουργικό και ενεργό κράτος ως ανενεργός πολίτης.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.