Προς το περιεχόμενο

george69

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  259
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

Σχετικά με george69

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 14/11/1969

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Ενδιαφέροντα
  Multimedia, Audio-Video
 1. Σήμερα όποιος προτίθεται να αγοράσει καινούρια τηλεόραση (...υπάρχουν ακόμα τέτοιοι; με τέτοια κρίση και αφραγκία, να απαιτεί, να γνωρίζει τα εξής... Επειδή οι σύγχρονες τηλεοράσεις δεν είναι μόνο "για να... βλέπει η γιαγιά μας τα τούρκικα σήριαλ", ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, πέρα από τα καθαρά τεχνικά στοιχεία, περί της ποιότητας της εικόνας (local dimming, Hz κλπ.) θα πρέπει: 1. Η τηλεόραση που θα αγοράσει να έχει πλήρες WEB BROUSER! Δηλαδή να μπορείς να μπαίνεις μέσω της τηλεόρασης σε όλες τις ιστοσελίδες, ωσάν να ήταν Η/Υ. (και όχι μόνο YouTube, Picasa κλπ.).
 2. Φίλε σε ευχαριστώ για τη συμβουλή- σίγουρα θα γίνεται αφού το λες, αλλά να με συγχωρέσεις- είναι λίγο παράλογο!!! Κι αυτό γιατί κατέχω ένα τεράστιο αρχείο υποτίτλων, όπου όλοι οι υπότιτλοι μου είναι σε κωδικοποίηση ANSI. Και εάν είναι κάθε φορά που του δίνω (του φίλου) ταινίες για να δει (avi + srt) , να χρειάζεται να αλλάζω στα srt από το Notepad την κωδικοποίηση τους από ANSI σε Unicode ή UTF-8/16 κλπ. (π.χ.)- ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!! Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές όλων σας...
 3. Φίλοι μου, θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής: Ένας φίλος, αγόρασε πρόσφατα την Samsung LE26 C450, μια από τις καλύτερες 26άρες LCD τηλεοράσεις της αγοράς, με εξαιρετικό Media Player, ο οποίος παίζει τα πάντα από τη USB, σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Εγώ δεν την κοίταξα ποτέ την τηλεόραση, αλλά του έδωσα ένα στικάκι με ταινίες (αρχεία Xvid + αρχεία .srt με την ίδια ακριβώς ονομασία), για να την τεστάρει (BTW ο φίλος μου δεν σκαμπάζει καθόλου, μα καθόλου από τεχνολογικά θέματα...). Λοιπόν, μου ανέφερε ότι έπαιζαν οι ταινίες, αλλά οι υπότιτλοι έβγαιναν "αλαμπουρνέζικοι", "κινέζικοι". Τον είπ
 4. Συμφωνώ μαζί σου για το μέγεθος, αλλά δεν είναι για μένα (για μένα οι τηλεοράσεις πρέπει νάναι πάνω από 40 ίντσες αν θέλουμε να μιλάμε για Full HD). Είναι για το μικρό δωμάτιο ενός φίλου, που έχει ένα συγκεκριμένο έπιπλο βιβλιοθήκη απέναντι από το κρεβάτι του και δεν μπορεί να βάλει μεγαλύτερη! Πάντως ευχαριστώ για την πληροφορία, ότι παίζουν mkv με DTS!! Πολύ καλό αυτό.
 5. Θα ήθελα να ρωτήσω κατόχους της Samsung LE26C450 όσον αφορά τον media player της τηλεόρασης. Παίζει τα πάντα από τη USB και χωρίς μετατροπές? Ευχαριστώ....!
 6. 1)Γνωρίζεις εάν στις νέες Philips θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής σε σκληρό δίσκο τηλεοπτικού προγράμματος? 2)Τελικά από τα μοντέλα του 2010, μόνο η Samsung έχει αυτή τη δυνατότητα (στα κορυφαία της μοντέλα)? 3)Επίσης, τα μοντέλα που κάνουν εγγραφή, από ποιό τηλεοπτικό σήμα καταγράφουν? Από αναλογικό, από ψηφιακό ή και απ'τα δυό? Ευχαριστώ...
 7. Φίλε μου θα πρέπει να μπεις στο μενού και στο πεδίο υπότιτλοι να επιλέξεις ελληνικά...
 8. Ήταν προβληματικό το αρχείο βίντεο, εξαρχής φίλε μου, γι'αυτό δεν το διαβάζει! Κάποια releases είτε είναι DVDRip, είτε BDRip δεν έχουν ριπαριστεί σωστά και γι'αυτό δεν τα διαβάζει η τηλεόραση. Στον υπολογιστή είναι άλλο θέμα. Με τόσα codecs και προγράμματα (βλέπε VLC Player π.χ.), που ενσωματώνει είναι απίθανο να μην διαβάζει αρχεία!!
 9. Θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει, σε ποιά απο τα καινούρια μοντέλα- εκτός της Samsung (της οποίας γνωρίζω ότι το έχει αυτό το χαρακτηριστικό- στις "ναυαρχίδες της, όχι σε όλα), υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικής εκπομπής σε σκληρό δίσκο μέσω της USB?? Ευχαριστώ...
 10. Φίλε μου τό'χουμε πει πάμπολλες φορές! Τηλεόραση για υπνοδωμάτιο, ανεξαρτήτως αποστάσεων θέασης, δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 32 ίντσες και λίγο είναι!! Για να δεις Full High Definition εικόνα, δηλαδή 1920 Χ 1080 (ή 1080ρ) πρέπει η οθόνη να είναι τουλάχιστον σαραντάρα!!! Διότι σε μικρότερη οθόνη το μάτι δεν αντιλαμβάνεται την υψηλή ανάλυση. Οπότε, σε κάτω των 40 ιντσών οθόνες, είτε πάρεις Full HD είτε HD Ready είναι το ίδιο και το αυτό!!! Υ.Γ. Για να δεις το πραγματικό μέγεθος της τηλεόρασης σου, βάλτη σε λειτουργία 4:3 (με μαύρα πλαίσια δεξιά κι αριστερά). Μέτρησε μετά μ
 11. Φίλοι μου, θα ήθελα να παρακαλέσω, όλους όσοι αγόρασαν καινούρια τηλεόραση (φετινό μοντέλο του 2010) να μας ενημερώσουν για τα εξείς: 1. Υποστηρίζει DTS από αρχείο mkv η τηλεόρασή τους ή είναι "μουγγή"?? Και ποιό μοντέλο είναι αυτό?? 2. Είναι δυνατή η εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος σε σκληρό δίσκο από την τηλεόρασή τους και ποιό μοντέλο είναι αυτό?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;)
 12. Παιδιά, εσείς με την LG 2762D, ψάξατε στις προηγούμενες σελίδες του τόπικ να βρείτε το λινκ προς την αγγλόφωνη σελίδα με το "ξεκλείδωμα" του συγκεκριμένου μοντέλου??
 13. Επιμένω ότι μπορεί να παίξει με "ξεκλείδωμα"!! Κοίτα λίγο πιό προσεκτικά σε προηγούμενες σελίδες του τόπικ, για να βρείς το λίνκ προς το αγγλόφωνο σάιτ με τις οδηγίες!!!
 14. Φίλε nikzak74, Ψάξε σε παλαιότερες σελίδες αυτού εδώ του τόπικ, όπου εγώ και κάποιοι άλλοι φίλοι είχαμε δώσει λινκς σε διάφορα αγγλόφωνα φόρουμς χρηστών τηλεοράσεων LG, όπου καταδεικνύουν πολύ εύκολα τον τρόπο ξεκλειδώματος!!! Θυμάμαι καλά ότι υπήρχε τρόπος ξεκλειδώματος και για το δικό σου μοντέλο. Απλά δεν θυμάμαι τώρα το σάιτ...;)
 15. 1. ΝΑΙ 2. OΧΙ, δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στην τηλεόραση, είτε ο ήχος του mkv είναι DTS, είτε DD.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.