Προς το περιεχόμενο

polog40

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  120
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

79 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με polog40

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.449 προβολές προφίλ
 1. Κατέβασε το SD memory card formatter Βάλε την κάρτα στο pc και κάνε την format με αυτό. Βάλε την πίσω στο psp και δοκίμασέ την.
 2. Αυτή φοράει ο δικός μου ο PRO και τον αγόρασα πριν ένα χρόνο Creality V1.1.4
 3. Ο απλός είναι μια χαρά αξιοπρεπής. Ο pro σε σχέση με τον απλό έχει καλύτερη σταθερότητα κρεβατιού και πιο ποιοτικό τροφοδοτικό. Και ο V2 είναι ουσιαστικά ένας PRO με οθόνη που παρουσιάζει ωραιότερες γραφικές απεικονίσεις. Εγώ έχω τον PRO και είμαι μια χαρά ικανοποιημένος. Η επιλογή είναι καθαρά δικιά σου.
 4. Παρέλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ
 5. Φοβάμαι πως δυστυχώς δεν γίνεται να συνδεθεί. Οι είσοδοι για pickup θα πρέπει να συμμορφώνονται με το προτοκολο RIAA. Οι δίσκοι για να εξοικονομήσουν χώρο γράφονται με πολύ μειωμένες τις χαμηλές συχνότητες και κανονικές τις υψηλές. Γιαυτό και αν ακούσεις το δίσκο χωρίς ενίσχυση κατευθείαν από την βελόνα θα τον ακούσεις μόνο με πρίμα. Στην αναπαραγωγή γίνεται το αντίθετο και ο ήχος ακούγεται κανονικά. Επίσης η στάθμη σήματος της βελόνας είναι πολύ χαμηλή και χρειάζεται υψηλή προενίσχυση. Κατά συνέπεια θα πρέπει η είσοδος του ενισχυτή να αναφέρει pick up ή RIAA. Η είσοδος phone είναι κατάλληλη
 6. Παρέλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον @Georgie2 ήταν κάτι που μου έλειπε.
 7. Ένας από τους λόγους που επέλεξα simplify3d. Ξεκίνα έτσι για αρχή και να κάνεις μικρές μεταβολές. Πολλά σχέδια αναφέρουν και κάποιες βασικές ρυθμίσεις (αν θέλουν υποστήριξη ή όχι ή τι ανάλυση εκτύπωσης χρειάζονται κ.α.). Θα σου έλεγα πριν ξεκινήσεις να εκτυπώνεις να διαβάσεις λίγο περί 3d εκτύπωσης και να δεις μερικά βιντεάκια Είναι σημαντικό για αρχή να έχεις κάποια καλά αποτελέσματα για να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον ψηλά .
 8. Το cura δεν είναι σχεδιαστικό είναι slicer (μετατρέπει δηλαδή το σχέδιο σε εντολές για τον εκτυπωτή). Προσωπικά χρησιμοποιώ simplify3d (δεν είναι δωρεάν). Αν θες να φτιάξεις δικό σου σχέδιο θα χρειαστείς ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα. Το tinkercad είναι εύκολο και τρέχει μέσο browser. Αν θες όμως κάτι με δυνατότητες τότε fusion 360. Στο Internet θα βρεις πολλά και δωρεάν. Ξεκίνα πρώτα με έτοιμα σχέδια να δεις πώς εκτυπώνει και μετά προχώρα στο σχεδιασμό. Στο YouTube θα βρεις πάρα πολλά videos με διάφορα σχεδιαστικά και slicers να πάρεις ιδέες για πλεονεκτήματα και διαφορές, που θα σε βοηθήσου
 9. Αν θες ρίξε μια ματιά στο παρακάτω review https://m.all3dp.com/1/creality-ender-3-pro-vs-ender-3-v2-the-differences/ Ίσως σε βοηθήσει.
 10. Εγώ, αν και χωρίς εμπειρία στο 3d printing κατάφερα σχετικά σε μικρό χρονικό διάστημα να έχω αξιοπρεπή αποτελέσματα. Θα πρότεινα αν σε ενδιαφέρει να το κοίταγες από εξωτερικό θα γλύτωνες τουλάχιστον 100€ στην τιμή.
 11. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια των @georgeps21 για το Famiclone. Θα προσπαθήσω να το αποκαταστήσω.
 12. polog40

  PlayStation 3 Topic v2 [PS3]

  Εδώ άλλα λέει! Είναι λίγο μπερδεμένο έτσι όπως το λέει. Δεν καταλαβαίνεις αν λείπει το laser ή το board. Αν έλειπε μόνο το laser, η εγκατάσταση θα ολοκληρωνονταν κανονικά. Όπως επίσης και από recovery θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του firm γιατί προσπερνά τον έλεγχο του drive. Όπως και να έχει, έχει μια κονσόλα που παίρνει CFW και άλλη μια που ίσος να παίρνει και αυτή, δεν αξίζει πιστεύω να ρίξει λεφτά για κάτι που η πιθανότητες να μην λειτουργήσει είναι πολύ μεγάλες.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.