Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

koronet

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  19
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με koronet

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 28/11/1953

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. koronet

  Κόστος ζωής στο Dubai

  Θα απαντήσουν μέχρι 31/5/2010 και μάλλον θετικά. Μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαριστεί κι άλλα πράγματα.
 2. koronet

  Κόστος ζωής στο Dubai

  Wizzy ευχαριστώ. Μετά από ψάξιμο που έκανα, πρέπει να ισχύουν τα ίδια περίπου και στο Dubai. Πλέον ότι υπάρχει και ένα μωρό 1 έτους, οπότε μπαίνει και άλλο θέμα. Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, και του ξάδερφου.
 3. koronet

  Κόστος ζωής στο Dubai

  Εγώ δε χάθηκα, είμαι εδώ και περιμένω να βγάλω συμπεράσματα. Στο μεταξύ ψάχνω και μέχρι στιγμής έχω βρεί ενδιαφέροντα πράγματα, μέχρι να έχω απάντηση από "πρώτο χέρι". Πάντως ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν.
 4. koronet

  Κόστος ζωής στο Dubai

  Ευχαριστώ. Περιμένω ανυπόμονα.
 5. Καλημέρα. (Αφορά την κόρη μου με τον άντρα της και το 1 έτους κοριτσάκι τους). Η πρόταση για δουλειά (γραφείου) σε πολυμετοχική εταιρεία διεθνών συμφερόντων, ήρθε τη μέρα εισβολής του ΔΝΤ στη χώρα μας. Άρα στο σωστό timing. Εδώ υπάρχει ήδη δουλειά και για τους 2 (γενιά των 800), αλλά με αβέβαιο μέλλον και πολλές υποχρεώσεις. Επειδή υπάρχει μωρό στην οικογένεια, το ψάχνω λίγο πριν τους πω τη γνώμη μου. Βέβαια η απόφαση είναι δική τους. Ξέρει κανείς το μέσο κόστος ζωής στο Dubai, ενοίκια για 3άρι, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες; Η πρόταση αφορά και τους 2, αλλά λόγω παιδιού, θα πάρουν μαζί και
 6. koronet

  Tετραπερλίνιο

  Είναι το διπλάσιο του διπερλίνιο ή το μισό του οκταπερλίνιο!!!
 7. Φίλε δες την περιπέτειά μου, που ακόμα συνεχίζεται λόγω δικαστικών διαδικασιών. Προς το παρόν δε βλέπω "φως", και πάρε τις αποφάσεις σου! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=253714
 8. Μην ανησυχείς. Σύμφωνα με το in.gr "...Οι ιδιοκτήτες θα υποχρεώνονται να διαθέτουν ειδικούς χώρους για τους καπνιστές, πλήρως διαχωρισμένους από τους υπόλοιπους...."
 9. Συμφωνώ να μπούν οι κανόνες και να τηρούνται. Οι ρατσιστικές εξάρσεις ενοχλούν και αν ο καθένας σέβεται τον διπλανό του, καπνιστές και μη καπνιστές θα συμβιώνουν μια χαρά. Με ή χωρίς απαγορεύσεις.
 10. Χαρά οι ταβερνιάρηδες - λουκέτα που έχουν να πέσουν! Αλλά το δαιμόνιο του Έλληνα κάτι θα σκαρφιστεί. Βλέπω να στήνονται λέσχες μόνο για μέλη. Τα πούρα και τα τσιγάρα θα προσφέρονται δωρεάν. Εδώ ετοιμάζεται αεροπορική εταιρεία (non IATA) μόνο για καπνιστές. Κάποιο post παραπάνω μου έφερε στο νού τους κουκουλοφόρους καταδότες της γερμανικής κατοχής. Προβλέπω να ανθίσουν πολλά τέτοια μπουμπούκια, οπότε ένας ...εμφύλιος μας σώζει... Η ειρωνεία είναι πως θα "απαγορευτεί" η χρήση σε κάτι που πουλιέται ελεύθερα και φορολογείται αδρά.
 11. "...του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει..."
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.