Προς το περιεχόμενο

billxl

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  720
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

458 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ billxl

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 26/07/1977

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Rainbow Islands

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Αυτά είναι και τα μοναδικά έξτρα που μπορείς να βάλεις. Έχεις δει λίστα έξτρα Audi, BMW, Mercedes; Ξεκινάς πχ 30000€ και φτάνεις 45000€ για πλάκα. Φαντάζομαι αφού ήρθε Ελλάδα θα ξεκινήσουν και την τοποθέτηση ταχυφορτιστών Tesla.
 2. Πολύ σωστά αυτά που παραθέτεις και συμφωνώ. Θα ήθελα να προσθέσω ότι στρατιωτική υπερδύναμη είναι η χώρα εκείνη που μπορεί να διεξάγει συμβατικό πόλεμο και να τον υποστηρίζει πλήρως λογιστικά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επίσης να μπορεί να μάχεται σε 2 ή και 3 μέτωπα ταυτόχρονα. Η Ρωσία, όπως έχει δείξει, επεμβαίνει σε γειτονικές της περιοχές και όχι στο μέγεθος που επεμβαίνουν οι ΗΠΑ.
 3. Όχι ακριβώς, είναι πιο ισχυρή προφανώς αλλά δεν είναι υπερδύναμη. Έχει μεγάλο αριθμό πυρηνικών κεφαλών και πυραύλων ICBM, τα οποία όμως κληρονόμησε από την ΕΣΣΔ, αλλά σε συμβατικές δυνάμεις δεν μπορεί να ακολουθήσει ΗΠΑ και Κίνα. Και είναι λογικό, για να έχεις και να συντηρείς τεράστια στρατιωτική δύναμη επιπέδου παγκόσμιας υπερδύναμης πρέπει να διαθέτεις και αντίστοιχου μεγέθους οικονομία.
 4. Η Ρωσία δεν είναι υπερδύναμη. Δεν είσαι υπερδύναμη με ΑΕΠ Ιταλίας. Πυρηνική δύναμη είναι.
 5. Ναι, προς ΠΑΘΕ, περιοχή Αγ. Ελευθέριος.
 6. Βρήκα το νούμερο μέσα στο κουτί του κτηρίου. Τι σημαίνει και πως χρησιμεύει;
 7. Δεν είναι μόνον αυτό το κουτί. Έχουν μπει καινούργια παντού στην περιοχή. Έχω πάρει και ενδεικτικά τηλ. αριθμούς από γείτονες στην περιοχή για να τσεκάρω την διαθεσιμότητα και εμφανίζει τα ίδια αποτελέσματα. VDSL όχι. Επίσης, το " Το αίτημά σου θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο" στην Cosmote το εμφανίζει και για σύνδεση ADSL.
 8. Η εταιρία μου βρίσκεται στο τέρμα της Αχαρνών και εδώ και 3 χρόνια περίπου έχουν τοποθετηθεί καινούργια ΚΑΦΑΟ στην περιοχή. Το πλησιέστερο είναι στα 50 μέτρα και δείχνει να λειτουργεί (οι ανεμιστήρες του λειτουργούν). Διαθεσιμότητα VDSL όμως δεν υπάρχει ακόμη! Σε όλους τους παρόχους δείχνει διαθεσιμότητα μόνο ADSL και στην Cosmote λέει: " Το αίτημά σου θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο". Κοντεύω να τρελλαθώ, 3 χρόνια καινούργια ΚΑΦΑΟ και μη διαθεσιμότητα VDSL! Να σημειώσω ότι πίσω από το πλησιέστερο ΚΑΦΑΟ υπάρχει κτήριο της Cosmote. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ή ξέρει κάποια παρόμοια περίπτωση; Σε τηλεφωνική επικοινωνία δεν έχω βρει άκρη.
 9. Δεν παρατήρησα κάποια διαφορά όλο αυτό το διάστημα.
 10. Το θέμα είναι ότι μπορεί να παρερμηνεύσει κάτι άλλο ως stop ή κόκκινο φανάρι σε αυτοκινητόδρομο και να γίνει καραμπόλα. Θέλει εξαντλητικές δοκιμές ένα τέτοιο σύστημα και φοβάμαι ότι η Tesla θα βιαστεί για να δείξει innovation.
 11. Χρήσιμα συστήματα, αρκεί να λειτουργούν τέλεια. Πριν μερικά χρόνια είχα ένα Golf VII με σύστημα αποφυγής σύγκρουσης (προστασία πεζών κλπ). 2 φορές κοκκάλωσε τα φρένα χωρίς λόγο, χωρίς κανένα εμπόδιο μπροστά. Ευτυχώς βρισκόμουν σε μικρό αστικό δρόμο. Τρέμω στην ιδέα αυτό να συνέβαινε σε κεντρικό δρόμο με κίνηση. Δεν μου εγγυάται κανείς ότι το ίδιο δεν θα συμβεί και με αυτό το σύστημα που είναι και πιο πολύπλοκο. Ό,τι να 'ναι! Την κακία σου να πεις!
 12. Δεν ξέρω τι γίνεται στο Μπουρνάζι και μεταξύ εφήβων πάντως για τους υπόλοιπους χ$σ'#^κε η φοράδα στ' αλώνι τι κινητό αφήνεις πάνω στο τραπέζι.
 13. "Καθώς το Facebook προσπαθεί να βρει τρόπους να εκμεταλλευτεί εμπορικά τα δισεκατομμύρια των χρηστών του WhatsApp" Μόλις βρει τον τρόπο την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια!
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.