Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

malaperda

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  205
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

48 Excellent

Σχετικά με malaperda

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 11/04/1970

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Μέχρι και τις 26/04/2021 ήταν ενεργή η παλαιότερη προσφορά για 6 μήνες με τον κωδικό από τα LIDL:LIDLMUSIC και μάλιστα την μετέτρεπες σε HiFi κατευθείαν χωρίς να χάνεις σε διάρκεια τους 6 μήνες οπότε οσοι το ενεργοποιήσαμε έχουμε TIDAL HiFi μέχρι τέλη Οκτωβρίου σχεδόν. Οσοι δεν το είχαν υπόψη δυστυχώς θα πάρουν αυτή την προσφορά για 3μηνο.
 2. malaperda

  Netflix μέσω Τουρκιας

  Μόνο το πακέτο που αναφέρεις είναι φτηνότερο δηλαδή το premium plan. Τα άλλα δύο είναι φτηνότερα στην Αργεντινή δηλαδή το basic και το standard. Διαβασε προσεκτικότερα το άρθρο και θα το δεις.
 3. malaperda

  Netflix μέσω Τουρκιας

  https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/countries-netflix-cost/
 4. malaperda

  Netflix μέσω Τουρκιας

  Πλέον οι τιμές στην Τουρκία έχουν αλλάξει από 4 Μαρτίου 2021 και έχουν ως εξής: Βασικό από TL 17.99 σε TL 26.99, Στάνταρντ από TL 29.99 σε TL 40.99 και Σπέσιαλ ούλτρα από TL 41.99 σε TL 54.99. Αυτή τη στιγμή το φτηνότερο πακέτο το έχει η Αργεντινή.
 5. Το Ινδικό spotify για να δουλέψει πρέπει να έχεις κάρτα προπληρωμένη Ινδίας ή έστω Ινδικό κινητό. Εγώ λόγω δουλειάς τυγχάνει να έχω και τα δύο οπότε το απολαμβάνω με αυτή την τιμή πολύ καιρό τώρα.
 6. Ευτυχώς η αξία της φόρμας ήταν 19 ευρώ. Ρωτάω όμως εάν ξέρει κάποιος την διαδικασία με τα ΕΛΤΑ.
 7. Λόγω λάθος στο μέγεθος μιας φόρμας Adidas αποφάσισα να τη γυρίσω πίσω στο επίσημο site της adidas ώστε να μου επιστραφούν τα χρήματα.Εκτύπωσα την φόρμα επιστροφής ατελώς μέσω adidas με προκαθορισμένο τρακινγκ και με οδηγίες παράδοσης στα ΕΛΤΑ. Ολα καλά μέχρι τώρα.Παρέδωσα το δέμα στα ΕΛΤΑ και μετα 4 ήμερες κάνω τρακινγκ το δέμα και βλέπω κατάσταση: "κατάθεση σε θυρίδα". Καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και πάω στο κατάστημα σήμερα,βρίσκω τον υπάλληλο και των ρωτάω που βρίσκεται το δέμα 4 ημέρες τώρα, βγαίνει και ο διευθυντης και αρχίζουν να ψάχνουνε μαζί αλλά μάταια.Ούτε
 8. Πάντως και στο vfm player της sony που έχω το Sony nw-a45 ,το τελευταίο firmware που του έβαλε η sony Firmware update 1.10 for NW-A45 / NW-A45HN / NW-A46HN / NW-A47 (Windows) είχε τα εξής: Benefits and improvements "aptX HD" Bluetooth codec added Other functions improved κάτι που με έκανε να το αγοράσω τελικά γιατί με το αρχικό firmware δεν είχε aptX HD. Τέλος πάντων τα ακουστικά είναι φοβερά για τα λεφτά τους όπως και νά'χει. Πιθανόν στα ΧΜ5 να το ξαναβάλουν.
 9. η Qualcomm έχει το license του aptX και όχι οι ανταγωνιστές της όπως είπες... https://www.whathifi.com/reviews/sony-wh-1000xm4 Our Verdict Sony continues to serve up some of the finest noise-cancelling headphones on the market – the WH-1000XM4s will be tough to beat For Dynamic, detail-rich sound Sensational sense of timing Lightweight, comfy and clever Against No IP rating No aptX support
 10. Μια χαρά πληρώνει στην Qualcomm για το aptX HD (η Qualcomm έχει το license και όχι οι ανταγωνιστές της) αφού το έχει στα υπόλοιπα ακουστικά της. Οσο για το LDAC κι αυτά που υποστηρίζει η sony: The ultimate guide to Bluetooth headphones: LDAC isn’t Hi-res https://www.soundguys.com/ldac-ultimate-bluetooth-guide-20026/
 11. Τα ΧΜ3 είχαν aptX και aptX-HD ακόμα και τα υποδεέστερα WH-CH700N επίσης είχαν σε όλα τα reviews την παράληψη αυτή την αναφέρουν ως αρνητικό κάτι θα ξέρουν.
 12. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τα XM4 δεν υποστηρίζουν πλέον aptX και aptX-HD. Τι σκεφτήκανε εκεί στη sony;
 13. Αρα δεν ήταν θέμα ρούτερ όπως σου είχα γράψει. Εγώ δυστυχώς στην περιοχή μου δεν βλέπω να υπάρχει εξέλιξη.Σήμερα μετά από πολύ πίεση και απειρα τηλέφωνα δέχθηκαν να με αποδεσμεύσουν ατελώς. Το πρόβλημα χαρακτηρίστηκε μη επιλύσιμο. Υπάρχει congestion στην περιοχή από τους παρόχους που προφανώς δίνουν πολύ παραπάνω συνδέσεις απ'οτι σηκώνει η περιοχή. Θα πάω προφανώς στον Cosmote.Δυστυχώς για τη Vodafone θα πάρω κι άλλα 3 νούμερα με την λήξη των συμβολαίων για αλλού.
 14. Κοιτάξτε διαφορά το πρωί και το βράδυ Vodafone πάνω από 2 μήνες τώρα αυτή η κατάσταση. Εχουν έρθει 3 τεχνικοί μέχρι τώρα με έχουν ταράξει στα μηνύματα ότι και καλά γίνονται ενέργειες για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Δεν πειράζει Vodafone μόλις συμπληρωθούνε οι μήνες που απομένουν στο συμβόλαιο θα πάρω τέσσερα (4) νούμερα για αλλού και άντε γεια!
 15. Δεν είναι θέμα ρούτερ είναι congestion του δικτύου. Δεν πρόκειται να το παραδεχθούν ποτέ.Ομοιοπαθής με 50άρα VDSL.Το βράδυ πέφτει στα 7-8mbps. Το πρωί αρχείο που κατεβάζω με 6mb/sec το βράδυ πέφτει στα 600kb/sec! Δοκιμή με 3 διαφορετικά ρούτερ πάντα ενσυρματα 367ΖΝ,Η300s και Fritzbox 7530. Αστα να πάνε η Vodafone...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.