Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

iddqdiddqd

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  478
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

505 Excellent

Σχετικά με iddqdiddqd

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/02/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. iddqdiddqd

  Xbox Series X Topic v2

  Στο μυαλό μου τα έχω σε 3 κατηγορίες: Μεγάλα, βαριά, exclussives τύπου Halo, Forza, Gears τα οποία για πολύ κόσμο θα ήταν day 1 €€€ "Backlog fillers" με μικρές και μεγάλες παραγωγές. Αρκετό ψωμί, και λόγω κόστους μπορείς να δοκιμάσεις όσα θες. Μικρά exclussives ή day-1 gamepass, ίσα να νιώθεις ότι πήρες κάτι για τη συνδρομή σου: Call of the sea, Battletoads, The medium. Τα τελευταία, τα κρίνω σαν παιχνίδια του 10ρικου-20ρικου. Πχ, το call of the sea το πήγα ως το τέλος, αλλά πάνω από €10 δεν έδινα για κανένα λόγο. Και τα δεύτερα, κάπου στα ίδια λεφτά τα κρίνω. Πχ το m
 2. Κρίμα, αν δεν είχε τα θέματα με το reliability στα G3 και G4 θα ειχε μπει σε άλλη τροχιά. Πολύ πλούσια features, λογικές τιμές και πρακτικός σχεδιασμός.
 3. Από την περίληψη του report, σελίδα 12, παράγραφος 3: The campaign [Η ρωσική] evolved from a generalized program designed in 2014 and 2015 to undermine the U.S. electoral system, to a targeted operation that by early 2016 favored candidate Trump and disparaged candidate Clinton. The IRA’s operation also included the purchase of political advertisements on social media in the names of U.S. persons and entities, as well as the staging of political rallies inside the United States. Ίδια σελίδα, παράγραφος 4: At the same time that the IRA operation began to focus on supporting candi
 4. Άλλα γράφω, άλλα διαβάζεις. Η ωφέλεια αποδείχτηκε. Η εμπλοκή έμεινε αναπάντητη. Για την παρεμπόδιση δικαιοσύνης, θα δούμε στο μέλλον. Βλ. και παρακάτω όμως. Πράγματι. Αρχίζω και νιώθω ότι έχουμε πετύχει κάτι σπουδαίο εδώ που (τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση) έχουμε αλλάξει πόσες φορές κυβέρνηση χωρίς να μας πεθάνει κανένας. Δεν ξέρω που πάει μια χώρα αν η μία από τις δύο παρατάξεις πιστεύει ότι οι απέναντι κακώς είναι στην εξουσία. Δυστυχώς, αντίθετα με τις τριτοκοσμικές χώρες, άμα πάρει η μπάλα τις ΗΠΑ, τα απόνερα θα μας λούσουν κανονικά.
 5. Αυτό. Επιχειρήματα έχεις πριν αποφασίσει το δικαστήριο. Αφού αποφασίσει, ή έχεις δίκιο ή έχεις άδικο.
 6. Η εμπλοκή των Ρώσων τεκμηριώθηκε, οπότε κάθε άλλο παρά παραπληροφόρηση είναι. Αυτό που δεν απαντήθηκε ήταν αν ο Τραμπ συνεργάστηκε (και όχι απλά οφελήθηκε) κατά την εμπλοκή αυτή. Δεν απαντήθηκε, επειδή η έρευνα παρεμποδίστηκε από τον ίδιο τον Τράμπ (το σημειώνει η ίδια η έρευνα). Επέλεξε να κρυφτεί πίσω από τη θέση του αντί να ερευνηθεί και να κριθεί (είτε αθώος, είτε ένοχος).
 7. Αφού έχεις 4 άτομα remote, τα 2Mbit up είναι πολύτιμα. Θα κράταγα το vdsl και ίσως έκανα παζάρι για μείωση στο πάγιο.
 8. Είχα γκρινιάξει ότι το παιχνίδι υπο-αξιοποιεί το open world στοιχείο του, και σε γενικές γραμμές δεν έχω αλλάξει γνώμη. Η εξαιρετική όμως αρχιτεκτονική του, δίνει ρέστα. Είχα ένα gig να μπω στο παρακάτω εργοστάσιο: Φρουροί, κάμερες τα πάντα όλα. Πως μπήκα τελικά; Δεν είμαι καν σίγουρος αν ήταν "σχεδιασμένο" να μπεις από εκεί: δεν είχε πόρτα ή καταπακτή ή hacking points ή οτιδήποτε, έπρεπε να κατέβεις σε ένα μπαλκόνι μετά, και να σπάσεις παράθυρο με το χέρι το οποίο θέλει από μόνο το επιμονή γιατί δε χωράς. Συχνά στις "ενδεδειγμένες" διαδρομές σου έχουν
 9. iddqdiddqd

  Xbox Series X Topic v2

  Στις CPU η διαφορά δεν είναι φοβερή, και τα γραφικά (στα χαρτιά τουλάχιστον) κάνουν scale down με την ανάλυση. Να είναι στην DDR3 vs GDDR5 η διαφορά;
 10. iddqdiddqd

  Xbox Series X Topic v2

  Καλά-καλά δεν έχουν κλείσει μήνα οι κονσόλες. Οι όποιες αστοχίες θα φανούν μετά. Για μένα λόγοι αλλαγής πλατφόρμας είναι: exclussives, gamepass, και οι παρέες για multi. Οκ, και ένας ακόμα λόγος: αν μπορείς να πουλήσεις με καπέλο, ώστε να σου βγει το Xbox μισοτιμής ξερωγώ.
 11. Κάτι που κατάλαβα πολύ αργοπορημένα: τα attributes λειτουργούν ως όρια για τα αντίστοιχα skills. π.χ. Με reflex 7, το assault σταματάει να παίρνει xp στο 7. Δε με είχαν ενθουσιάσει τα perks του assault, οπότε είχα αφήσει χαμηλά το reflex με τη λογική "ας λεβελάρει το assault και βλέπουμε". Τεσπά.
 12. iddqdiddqd

  Xbox Series X Topic v2

  Στην κονσόλα που ΕΣΥ εχεις δηλωμένη ως main, όλοι οι χρήστες έχουν τα προνόμια σου (gold και game pass), ακόμα και αν παίζουν με το δικό τους account.
 13. iddqdiddqd

  Xbox Series X Topic v2

  Γλυτώνουν κάτι ψιλά από κόστος μπαταρίας, κερδίζουν κάτι ψιλά από πωλήσεις play & charge. Εμένα μου είναι αρκετά βολικό: έχω ένα κουτάκι με γεμάτες eneloop/ladda στο σαλόνι, και όταν δω battery low αρκεί να βρω 30" downtime στο επόμενο δίωρο να κάνω τράμπα. Το προτιμώ από το να παίξω με καλώδιο για 1-2 ώρες αν ξεχαστώ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.