Προς το περιεχόμενο

rooter

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  49
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με rooter

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 26/07/1965

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Δεν υποστηρίζουν μόνο οι Radeon freesync ? Μπορώ να πάρω και Nvidia??
 2. Θέλω Amd για να υποστηρίξει freesync αν αλλάξει η χρήση του μηχανήματος. Το πολύ 100 €
 3. Πήρα την οθόνη LG 29UM69G-B η οποία δουλεύει σε γραφείο. Η onboard κάρτα είναι εντελώς ψόφια και φαίνεται να ζορίζεται να ζωγραφίσει τα εικονίδια στο desktop. Κάποια πρόταση για κάρτα low profile amd ?
 4. Να είσαι καλά για το κόπο που έκανες να γράψεις τόσα και μάλιστα χωρίς να ειρωνευτείς. Είναι το πρώτο χέρι. Το ρολό ήταν βρεγμένο πράγματι αλλά αυτός στη φωτογραφία είναι ο δεύτερος τοίχος. Προηγουμένως είχε βαφτεί μια γυψοσανίδα με το ίδιο χρώμα με καλύτερο αποτέλεσμα. Κι εγώ με παρόμοιο εργαλείο ανακάτευα.
 5. Έχει αρκετή υγρασία αλλά έχει ασταρωθεί όλος. Επίσης η ανάδευση γίνεται στον αρχικό κουβά στον οποίο έρχεται το χρώμα με κάτι σαν μεγάλη κουτάλα. Ανακατεύω αρκετή ώρα και με αρκετή δύναμη. Το αποτέλεσμα αυτό στο τοίχο υπήρχε και με αραίωση 10% και με αραίωση 5%. Το βάψιμο έχει γίνει από ερασιτέχνη αλλά με άλλο χρώμα σε άλλο δωμάτιο στο ίδιο σπίτι δεν υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα
 6. Όταν λέτε κακή αραίωση εννοείτε λίγο ή πολύ νερό? το κακή ανάδευση το κατάλαβα, η ανάδευση έγινε με το χέρι
 7. Ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και να υπάρχουν αυτές οι διακυμάνσεις στο χρώμα ? Είχα ρωτήσει πριν λίγες μέρες αλλά μια εικόνα μιλάει όσο χίλιες λέξεις και πιθανόν κάποιος να έχει μια ακόμα συμβουλή για το πρόβλημα
 8. Παλιό, ξαναέβαψε το 2014, μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο... Δε ξέρω τι μάρκα είναι, απ' ότι θυμάμαι δεν ήταν από τα φτηνά
 9. Το CRAFT είναι πανάκριβο...Όσον αφορά την αραίωση το υποπτεύτηκα αλλά όντας άσχετος δε μου πέρασε από το μυαλό να βάλω λιγότερο από όσο λέει ο κατασκευαστής.
 10. Βάφω με ρολό. Όταν λέω βουρτσιές εννοώ ίχνη από την διαδρομή του ρολού στον τοίχο, το χρώμα δηλαδή δεν είναι ομοιόμορφο, υπάρχει σε κάποια σημεία ορατό το ίχνος της κίνησης που έγινε με το ρολό, με αποτέλεσμα ελαφρά σκουρότερη απόχρωση στα συγκεκριμένα τμήματα.
 11. Δοκίμασα να βάψω μόνος μου και φυσικά έχω ταλαιπωρηθεί πολύ, έχω κουραστεί πολύ, και το έχω μετανιώσει πολύ. Ο λόγος βέβαια το οικονομικό, αλλά τελικά η ατζαμοσύνη έχει προστιθέμενη αξία και η δουλειά και η απογοήτευση μαζί έχουν μεγαλύτερο κόστος από όσα θα έπαιρναν οι επαγγελματίες. Θέλω να ρωτήσω κάτι, μιλάμε για εσωτερικό τοίχο. Όσα χέρια και να το περάσω φαίνονται βουρτσιές. Η αραίωση είναι 10% (τόσο μου είπαν από εκεί που το πήρα) και το χρώμα KRAFT ECO κιτρινοπορτοκαλί κάπως. Οι τοίχοι έχουν ασταρωθεί όλοι. Καμία συμβουλή για να μη φαίνονται οι βουρτσιές?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.