Προς το περιεχόμενο

vangel161

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  85
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

17 Good

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ vangel161

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 23/12/1973

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ο φασισμός δεν έγινε ποτέ αποδεκτός πάρα μόνο όταν επιβλήθηκε με την βια. Όσον αφορά την Ιταλία αλλά και την Γερμανία ανέβηκε με άλλη ατζεντα και εφάρμοσε άλλη. Το σύνταγμα προβλέπει πολλά και όχι τον φασισμό. 'Αρθρο 1: (Μορφή του πολιτεύματος) 1. Tο πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία. 2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. 'Αρθρο 2: (Πρωταρχικές υποχρεώσεις της πολιτείας) 1. O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας. 2. H Eλλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών. Για αυτό έγραψα ξύλο και σφαλιάρες και όχι κρεμάλες και πηγάδα. Γιατί κάποιοι σέβονται το σύνταγμα σε αντίθεση με κάποιους άλλους που το χρησιμοποιούν για ίδιους σκοπούς Επίσης δεν κρύβομαι πίσω από τις λέξεις. Λέω ξεκάθαρα αυτό που πιστεύω σε αντίθεση με εσένα που με πρόσχημα τις δημοκρατικές ελευθερίες προσπαθείς να παρουσιάσεις τον φασισμό σαν κάτι αποδεκτό. Ο φασισμός δεν είναι αποδεκτός όπως και οι φασίστες και αν είσαι φασίστας να μην ντρέπεσαι να το λες δημοκρατία έχουμε όχι φασισμό. Δεν κινδυνεύεις να πας στα ξερονήσια η να σε δείρουν στην ασφάλεια η να σε μαχαιρώσουν σε κάνα στενό. Κατάλαβες ποιες είναι οι διαφορές μας φίλε δημοκράτη που κόπτεσαι για τα δικαιώματα των φασιστών?
 2. Από πότε ο φασισμός εμπίπτει στο πολιτικό σύστημα; Από πότε ο φασισμός είναι αποδεκτός; Από πότε το ξύλο και σφαλιάρες σε φασίστες είναι πρόκληση σε βια;
 3. vangel161

  Xiaomi Redmi Note 9s Review

  Redmi Note 4X πατήσαμε τον τρίτο χρόνο και βαδίζουμε σαν την πρώτη ημέρα. Και ναι πλήρωσα το καπέλο και ας μην χρειάστηκε!!
 4. vangel161

  Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One X]

  Είχαμε τελικά και οι δύο δικιο
 5. vangel161

  Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One X]

  Το κρατας για παντα ειτε εχεις ειτε δεν εχεις Gold
 6. Όταν αυτά τα πρωτότυπα οχήματα φτάσουν να γίνουν καθημερινά ιχ οι πετρελαϊκές εταιρείες θα ελέγχουν τα αντίστοιχα φορτιστάδικα όπως ελέγχουν και σήμερα τα βενζινάδικα.
 7. Εγώ πάντως με Clio 2 από τους μάστορες υπέφερα και όχι από το αμάξι.
 8. Στο xbox είναι η demo έκδοση. Έβαλαν και ένα lite κάπου μέσα και όλα οκ. Και ναι δεν εχει microtransactions
 9. Εμένα πάντως παπαλα το pes 😢
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.