Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

petreus

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  162
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

75 Excellent

Σχετικά με petreus

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 1 Ιανουαρίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.408 προβολές προφίλ
 1. Από ότι ξέρω, οι μπαταρίες των αυτοκινήτων άμα ξεφορτίσουν παθαίνουν μονιμη ζημιά. Ακόμα και αν καταφέρεις να τις φορτίσεις δεν επανέρχονται πλήρως. Το παρατήσα και στο αμάξι μου. Μετά από ξεφόρτιση, την γέμισα και δούλεψε, αλλά κράτησε για λίγο.
 2. petreus

  HDD power switches

  Χρησιμοποιώ το 3,5''/4 switches της Orico αρκετά χρόνια. Δουλεύει άψογα.
 3. Η εισφορά του Μαίου δεν έχει εκδοθεί. Δεν γνωρίζω για παράταση.
 4. petreus

  Φακοί (Flashlights)

  Σαν Τ6 συνήθως αναφέρεται το XM-L2 LED με neutral color. Το XP-E είναι πιο παλιό από το XM-L2 με μικρότερη απόδοση (lumens/Watt). Για την "διασπορα" δεν ξέρω τη διαφορά μεταξύ τους, αλλά και τα δύο θεωρούνται καλά throwers.
 5. Έχεις πρόβλημα με την εξωτερική σου γραμή. Όπως είπες και συ το κέντρο δούλευε πριν σε PSTN, άρα τώρα πρέπει να ρυθμιστεί για VOIP. Επίσης αν θυμάμαι καλά, στην πλευρά του κέντρου που βρίσκονται όλες οι συνδέσεις, υπάρχει μια SD card. Σε αυτήν είναι αποθηκευμένο το firmware. Ίσως να χρειάζεται Update.
 6. Έχεις VOIP; Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα.
 7. Υποθέτω πως το πήρες μεταχειρισμένο, οπότε πιθανόν ο προηγούμενος χρήστης να το είχε ρυθμίσει για τις δικές του ανάγκες. Π.χ. μπορεί να είχε ISDN και να το ρύθμισε ανάλογα, με αποτέλεσμα να μην παίζει σε εσένα που μάλλον δεν έχεις.
 8. Το τηλεφωνικό κέντρο συνοδεύεται από softaware. Εγκαθιστάς το software σε υπολογιστή, συνδέεις τον υπολογιστή με το κέτρο και το προγραμματίζεις.
 9. petreus

  Φακοί (Flashlights)

  Το ετήσιο report για το 2018, του γνωστου Δανού reviewer HKJ: status2018
 10. Δεν έχω επιστημονική γνώση του θέματος. Την εμπειρία μου απλώς αναφέρω.
 11. @vairass Καμία ενόχληση στον ύπνο. Έχω πάρει Sparkplugs από φαρμακείο αλλά θέλει ψάξιμο. Θυμάμε και κάποιες της 3M πολύ καλές.
 12. Από το Ali τις παιρνω. Από αυτόν τον πωλητή aliexpress.com Να σου πω την αλήθεια αυθεντικές μου φαίνονται. Και το σχήμα/χρώμα και η συσκευασία. Μπορείς να δεις φωτο στο feedback.
 13. Moldex Sparkplugs, χρόνια δοκιμασμένες. Τις βρίσκω κατω απο 2$ τη δεκάδα (5 σακουλακια των 2). Είναι σε στυλ σφουγγαριού και έχουν καλή ηχομόνωση, αλλά δεν μπορείς να της πλύνεις γιατί ξεχειλώνουν. Οι σιλικόνης καθαρίζονται εύκολα, αλλά δεν έχου τόσο καλή ηχομόνωση.
 14. Μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Τα πανεπιστήμια δημιουργούν ειδικότητες, οχι προσωπικότητες." - Ζωρζ Πιλαλί
 15. petreus

  Φακοί (Flashlights)

  Ήταν άδειες όταν έκανες την φόρτιση;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.