Προς το περιεχόμενο

Navu

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.052
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

Αναρτήσεις δημοσιευμένο από Navu


 1. Στις 15/11/2018 στις 2:58 ΜΜ, oneironaut84 είπε

  Γεια σας ρε παιδια.μια ερωτηση απορια..εχει καει ο ενισχυτης του αυτοκινητου και ειμαι στοψαξιμο...ποιαη διαφορα δικαναλου με τετρακαναλου? 4 ηχεια εχω και ενα γουφερ..ο προηγουμενος δε θυμαμαι τι ηταν.επισης ειναι δευτερος που εχει καει..γτιμπορει να καιγετε? ποια η αποψη σας?

  Η διαφορά 2κάναλου και 4κάναλου ενισχυτή είναι σχεδόν προφανής: ο ένας διαθέτει 2 κανάλια ενίσχυσης, άρα εξυπηρετεί 2 ηχεία, ο άλλος διαθέτει 4 κανάλια ενίσχυσης άρα εξυπηρετεί 4 ηχεία. Το γιατί σου καίγονται έχει να κάνει με πολλά, αλλά οι αιτίες είναι 2 βασικά: κακή εγκατάσταση ή/και κακή ρύθμιση.

   

  Τηλεδιαγνώσεις δεν γίνονται, αλλά αν θες πες μας από τι αποτελείται το ηχοσύστημά σου χοντρικά (τι πηγή, ηχεία, καλωδιώσεις, μπαταρία, κτλ).


 2. Καλημέρα!

  Έχω και κάθονται έναν Intel 600P m.2 512GB και έναν Crucial CT256100MX.

  Είμαι τελείως εκτός κλίματος, οπότε το ερώτημα:

  για πόσα θα έφευγαν ο εν λόγω M.2 της Intel (ελάχιστη χρήση, 4 χρόνια υπόλοιπο εγγύησης) πακετάκι με τον CT256MX100 (ελάχιστη χρήση, χωρίς εγγύηση);


 3. Ευχαριστώ δικέ μου.

   

  Ναι, τη γνωρίζω τη σειρά Τ της Creative και όντως, το θέμα μου είναι με το πλάτος των ηχείων οπότε τα Τ40 θα με βόλευαν ΑΝ απέδιδαν ικανοποιητικά.

   

  Όσο για τα 1800, εφόσον η μόνη διαφορά τους είναι στην ισχύ τότε δεν έχει νόημα να δώσω ακόμα και λιγότερο από 10 Ευρώ να τα πάρω καθώς τα ηχεία προορίζονται για near-field καταστάσεις σε υπνοδωμάτιο 9-10 τ.μ. Οπότε τα 60W των 1600 υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου θαρρώ  :-)

   

  Μήπως θα ήταν προτιμότερο αυτά τα «λιγότερο από 10 Ευρώ» να τα δώσω για καλύτερα καλώδια σύνδεσης με την πηγή; Διαβάζω σε αυτήν εδώ την κριτική για τα 1280 ότι τα παρεχόμενα καλώδια είναι φτηνά (The jacks are not gold plated and produce a loud static when twisted within the jack, they also produce a very loud pop when first plugged in. Much thicker, gold plated, double shielded cables can be had for under $10 AUD online) και βλέπω ότι και τα 1600 έχουν τα ίδια.

   

  Θα "κουφάνω" και εσένα και τους άλλους φίλους στο νήμα, αλλά μην αποκλείσεις από τις επιλογές σου τα Creative Τ20. Κόντρα στα πιο θεαματικά αλλά ανούσια έως ενοχλητικά T40, έχουν πολύ φυσιολογικά πρίμα, αποδεκτά μεσαία και ένα ευχάριστο μπασάκι. ΔΕΝ είναι για τρελά χαμηλιάσματα, τη δουλειά τους την κάνουν όμως. Είναι και στενά, όπως τα θες. ΔΕΝ θα ήθελα να τα συγκρίνω με τα R1600, πιθανότατα τα Edi είναι συνολικά πιο ολοκληρωμένο προϊόν. Δυστυχώς έχω καιρό να τα ακούσω τα 1600, έχω όμως σχεδόν καθημερινές εντυπώσεις (από συμπαθητικές ως καλές) από τα Τ20. Ζητούμενο ήταν ο καλύτερος δυνατός ήχος από το μικρότερο δυνατό μέγεθος/μέτωπο.

   

  Α, κάτι τελευταίο. Αυτό με τα 60watt κτλ κτλ κτλ, ξέχνα το, μην το αναφέρεις καν, μην το υπολογίζεις καν στις άτυπες συγκρίσεις "ισχύος". Το μέγεθος που μετράει είναι η ευαισθησία του ηχείου (dB/1watt), τα watt είναι ούτως ή άλλως μια κουκουρούκου, σκοτεινή και berdeway κατάσταση.

  Ούτε είναι η μόνη κριτική που είναι αυστηρή για τα μπάσα του.

  Boomy τα 1700????? Με την καμία.

   

  Όπως δεν είναι ούτε τα 1600, ούτε τα 1800... ΔΕΝ ξέρω με τι κριτήρια δοκιμάζουν και τι θεωρούν boomy, προσωπικά τα χαρακτήριζα ως τον ορισμό του "ξερού" μπάσου με γρήγορη ατάκα και μάλιστα χωρίς περγαμηνές στο πραγματικά χαμηλό (δλδ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να είναι έτσι, παρά το πλαδαρό, boomy ψευτομπάσο τύπου Logi & Co).

   

   

  PS. Μου αρέσει πάντως που όλοι οι κατασκευαστές αρέσκονται στο να καλλιεργούν ένα σωρό απροσδιόριστες, τραλαλά τεχνικές πληροφορίες τύπου "total power output". OUTPUT???? BΓΑΖΕΙ WATT το ηχείο ρε Edi? θα μας τρελάνετε και σεις τώρα; Κι αν τα βγάζει, ΠΟΥ τα πάει; =D Nα έλεγε input, να το δεχθώ, αλλά το output είναι τελείως άσχετο. Aυτά διαβάζει ο κόσμος και μπουκώνεται στην παραπληροφόριση.

  • Like 2

 4.  

  Φαντάζομαι πως έτσι είναι, γιαυτό και τα γύρισα πίσω.

   

  Όπως ανέφερα και πιο πάνω, τα πήρα για να ακούω κυρίως μουσική, αλλά δυστυχώς ούτε και εκεί με ικανοποίησαν. 

   

  Εϊτε έχει εκπαιδευτεί το αυτί μου είτε όχι, το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό για το τι θεωρεί κανείς, καλό ήχο (όπως πολλά άλλα πράγματα στη ζωή)

   

   

  ...οπότε θα καταννοείς και θα συμφωνείς μαζί μου πόσο άκυρες και κενές περιεχομένου είναι και αυτές οι πάσης φύσεως ερωτήσεις περί ηχείων "είναι καλά τα τάδε, είναι καλά τα δείνα;", καθώς οι υποκειμενικές γνώμες/απόψεις σπανίως ταυτίζονται/συμπίπτουν με τα προσωπικά γούστα του εκάστοτε χρήστη.

  • Like 2

 5.  

  Φαντάζομαι πως έτσι είναι, γιαυτό και τα γύρισα πίσω.

   

  Όπως ανέφερα και πιο πάνω, τα πήρα για να ακούω κυρίως μουσική, αλλά δυστυχώς ούτε και εκεί με ικανοποίησαν. 

   

  Εϊτε έχει εκπαιδευτεί το αυτί μου είτε όχι, το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό για το τι θεωρεί κανείς, καλό ήχο (όπως πολλά άλλα πράγματα στη ζωή)

   

   

   

  ΚΑΜΙΑ αμφιβολία.

  • Like 1

 6.  

  https://www.msystems.gr/index.php?category=2410&product=17878

   

  τελικώς τα πήρα,

  εντυπώσεις, εμφανής η έλλειψη μπάσου που είχα συνηθίσει , αλλά σαφώς καλύτερη μουσική ποιότητα από τα logitech 523.

   

  Για να εκμεταλλευτώ πλήρως τις δυνατότητες τους, και επειδή κυρίως ακούω μουσική από youtube, από ποιότητα τι πρέπει να ψάχνω? 

   

  Σε games, απογοήτευση :)

   

   

  Το αφτί σας έχει εκπαιδευτεί/κακομάθει σε εξάρσεις των +5bB στο μπάσο, οπότε ένα ηχείο που παίζει ομαλά και φυσιολογικά χαρακτηρίζεται ως "απογοήτευση". Αν πήρες τα Edi για να ακούς τα μπάπα μπούπα και τα τακατούκα των games, μάλλον πρέπει να τικάρεις το "fail" στο αντίστοιχο εικονικό κουτάκι αξιολόγησης.

   

  Τα ηχειάκια είναι κάτι απαραπάνω από αξιοπρεπή στην αναπαραγωγή μουσικής, πάντα εντός του στενού πλαισίου των pc speakers για ανθρώπινα λεφτά.

  • Like 2

 7. http://www.e-shop.gr/gembird-spk631-21-multimedia-speakers-p-PER.584610?utm_campaign=newsletter170609&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=8-ixeia&utm_content=8.1-gembird+spk631+21+multimedia+speakers

   

   

  Έριξα παραγγελία για τα συγκεκριμένα επειδή είναι σε φουλ χαμηλή τιμή.

   

  Για απλή χρήση πως τα βλέπετε;

   

   

  Όταν τα παραλάβεις, κούμπωσέ τα πάνω και πες μας...

  • Like 1

 8. Το "μπάσο" έχει έκταση από τα 20Hz (λέμε τώρα) μέχρι χοντρικά τα 350Hz. Λογικό είναι ένα σετ ηχείων με dedicated subwoofer να αναπαράγει καλύτερα το "χαμηλό", ενώ ένα σετ 2.0 να είναι πιο εμφατικό στο τμήμα από 50-60Hz και πάνω.

  • Like 1

 9.  

  Ρωτάω γιατί διάβασα σε ένα διπλανό φόρουμ πως υστερούν πολύ σε χαμηλά (βέβαια είναι πολύ υποκειμενικό αυτό)

  Τελοσπαντων, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ελπίζω να μ αρέσουν :)

   

   

  Στο διπλανό φόρουμ μήπως αναφέρουν πως οδηγούμενα πχ από dedicated κάρτα ήχου αναπληρώνεται το υποθετικά ελλιπές μπάσο;


 10. Λέω να πάω προς r1800t, θα είναι πολύ χάλια αν τα βάλω σε onboard κάρτα ήχου;

   

  Ξέρει κανείς πως τα πάνε από ένταση; :)

   

   

  Γιατί να είναι χάλια με την onboard?

   

  Aπό εντάσεις, μόνον κάποιος κωφός ίσως εκφράσει παράπονα...


 11. Θα το καταθέσω κι αυτό κι ας πέσει κάτω: προ μηνός σχεδόν βρέθηκα για πολλοστή φορά τα τελευταία 4 χρόνια σε μια μονοκατοικία (στο Περιστέρι αυτή τη φορά), της οποίος ο πρώτος όροφος λειτουργούσε ουσιαστικά ως χώρος ακρόασης καθώς φιλοξενούσε οικιακά audio componets των πολλών 10άδων χιλιάδων € το καθένα. Είχαν μαζευτεί εκεί 4-5 τρελαμένοι highendάδες της γνωστής αθηναϊκής κοινότητας για να ακούσουν και να συγκρίνουν έναν κτηνώδη οικιακό τάξης Α (των 30.000€ προ μετατροπών) με ένα νεοφώτιστο μηχανάκι τάξης Α/Β των 2.000€. ΔΕΝ γνωρίζω λεπτομέρειες για όλα τα μηχανήματα, αλλά επί 5 ώρες ακούσαμε από cd, βινύλιο και ασυμπίεστο ψηφιακό αρχείο σχεδόν τα πάντα. Ο οικιακός βάσει απόλυτης ισχύος και μόνο, ήταν ο νικητής της βραδυάς (πάνω από 3πλάσια σε σχέσης με τον Α/Β η ισχύς τους ανά κανάλι), κατά τα άλλα οι ουσιαστικές ηχητικές διαφορές, κατά ομόφωνη "απόφαση" ήταν από μηδαμινές ως ανύπαρκτες, αλλά πάντα ο class A είχε το (έστω και ελαφρύ) προβάδισμα.

   

  Προς το κλείσιμο της βραδυάς, ένας κύριος Γιώργος, 50άρης τρελαμένος και προφανώς πολύ καταρτισμένος, μας ζήτησε να καθίσουμε με την πλάτη γυρισμένη προς τα ηχεία και να καταγράψουμε τις ακουστικές εντυπώσεις μας ή διαφορές στην αναπαραγωγή, ενόσο ο ίδιος θα έκανε εναλλαγές μεταξύ 2 ψηφιακών player (ο ένας εξ αυτών είχε για σηματάκι ένα κεφάλι τύπου alien).

   

  Ρεζουμέ; ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ σημειώσαμε ΣΚΕΤΕΣ placebo μπαρούφες, εφόσον οι εναλλαγές δεν έγιναν ποτέ, ο dj έπαιξε όλα τα προεπιλεγμένα κομμάτια με έναν και μοναδικό player σε φάση back2back... Γελούσαμε μεταξύ μας, οι πρεσβύτεροι της παρέας μεταξύ σοβαρού και αστείου παρακάλεσαν να "μην βγει παραέξω"...

   

  Τα παραπάνω για μένα σίγουρα δεν αποτελούν απόδειξη για ο,τιδήποτε, αλλά σίγουρα αποτελούν σοβαρή ένδειξη πως συχνά ακούμε και αισθανόμαστε αυτά που θέλουμε.

   

  Καλό ΣΚ, φίλοι μου.

  • Like 5

 12. Navu εντάξει θυμα του μάρκετινγκ δεν με λες στα 29 χρονια που ζω δεν εχω αγοράσει κατι περιττο κ ακριβό επειδή μου το "πούλησαν" μεσω διαφήμισης κάποιοι . Φιλε zacharis αν δεν μου ειχες προτεινει τα παρα πολυ καλα r1600 της Edifier θα κατέληγα με τιποτα 2.1 logitech κ θα γελαγαμε :-)

  Havik δεν θελω να διαθέσω πολλα για sound card οποτε θα μεινω με την onboard εξαλλου δεν είμαι πωρωμένος με την μουσική κλπ για βγαλω το 100% των ηχειων μου για χαλάρωμα την βαζω....

  OK...

   

  Oπότε, σου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις της κάρτα των 60€ και να σε βοηθήσει να ακούσεις διαφορές με τα ηχεία των 80€ (και τα οριακώς επαρκή ψηφιακά ενισχυτάκια των 5rms/10%THD). =D


 13. φιλε navu δεν ειμαι ειδικός στον ηχο αλλα φαντάζομαι μια ανεξάρτητη καρτα ηχου θα εχει καλύτερα αποτελέσματα απο μια onboard καπως παλια, μιλαμε για 80 ευρω μητρική του 2014.

   

  Δεν θέλω να σε ταράξω, αλλά είσαι αυτό που λέμε "θύμα του marketing". Αν καταφέρεις και προσδιορίσεις σε ρεαλιστικό επίπεδο τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και αξιοποιήσιμα πλεονεκτήματα της ανεξάρτητης κάρτας ήχου σε σχέση με το onboard, τότε βάλτη. Έχω την εντύπωση όμως πως το όλο "boost" θα είναι αυτό της αυθυποβολής για να λες πως έχεις κάνει το καλύτερο που μπορείς για τον ήχο σου. Σε ρεαλιστικό επίπεδο, δεν θα υπάρχει καμία διαφορά.

  • Like 1

 14. Δεν θα δω διαφορα δλδ? ειναι χαμηλου επιπέδου η Realtek η onboard στο λεω φιλε μου...

  Πως το ξέρεις πως η Realtek είναι χαμηλού επιπέδου; Διάβασες κάτι; Ακούς κάτι; "Θόρυβο" πχ στα πολύ ήσυχα περάσματα;

  Τι σε κάνει να πιστεύεις πως απλώς με μια αυτοδύναμη κάρτα ήχου θα ακούσεις ΟΝΤΩΣ κάποια διαφορά πάντα με τα ηχεία που διαθέτεις;


 15. Μπουμ μπουμ ειναι αυτα τα genius που εγραψες με 29αρι woofer κ 8αρια δορυφόρους, με 30w δορυφορους κ 30 woofer δεν υπάρχει μπου μπουμ.

  Δεν κατάλαβα τίποτα, μπορείς να κάνεις ένα explain?

   

  Logi = ξεκάθαρο μπουμ μπουμ κι βαβούρα σε βαθμό ηχορύπανσης. Περί προσωπικών προτιμήσεων και υποκειμενικών θεωρήσεων, πάσο, πιθανότατα για κάποιους αυτό είναι το ζητούμενο.

  • Like 1

 16. Καλησπέρα παιδιά,

   

  Έχω μικρό μπάτζετ(από 30 έως 50 ευρώ max). Στο pc χρησιμοποιώ την κάρτα ήχου Focusrite Scarlett 2i2. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια αξιόλογα ηχεία και να με βοηθήσει λίγο με το τι καλώδια θα πρέπει να αγοράσω για να τα συνδέσω στην κάρτα ήχου?

  (2 balanced monitor outputs – ¼” TRS Jack)

   

  Κάρτες ήχου και balanced καλώδια για ηχεία των 50 ευρώ max? Why bother? Ή μάλλον έχεις σπρώξει χρήμα στο λάθος άκρο.

   

  Ο,τιδήποτε αξιόλογο και να βάλεις που θα είναι καλύτερο από μπουγαδόσχοινο, θα είσαι μια χαρά. Τι διαφορά ή τι αποτελέσματα περιμένεις να ακούσεις ακόμη και με τα πιο σούπερ ουάου υλικά, όταν τα ηχεία σου είναι τόσο περιορισμένου δυναμικού;

   

  Σε ένα 600άρι Smart, ακόμη και 20άρες ζάντες μαγνησίου να βάλεις, ό,τι και να κάνεις, αυτό θα εξακολουθεί να είναι ένα 600άρι Smart.

  To σύστημά σου είναι τόσο καλό, όσο ο χειρότερος κρίκος της αλυσίδας που το συνθέτει...

  • Like 1

 17. Καλησπέρα!

   

  Το νέο μου PC δεν διαθέτει κάποιο optical drive, οπότε δεν μπορώ να εγκαταστήσω από εκεί το γνήσιο, αρχαίο Far Cry μου. Ψάχτηκα λίγο με ISO images και ιστορίες ή με κατέβασμα του παιχνιδιού, αλλά δεν έβγαλα άκρη... πολύ berdeway κατάσταση.

   

  Οπότε, ερωτώ: αν προσπαθήσω να το εγκαταστήσω από κάποιο external oprical drive, θα πετύχει; Υπάρχει ίσως κάποιος γνωστός ανασταλτικός παράγοντας που μου διαφεύγει; Παίξει να χρειάζεται να ρίχνω μέσα το γνήσιο δισκάκι για να ξεκινήσει το παιχνίδι;

   

  Όποιος γνωρίζει, ας μου πει.

   

  ΥΓ. Το όλο νταβαντούρι γίνεται γιατί δεν διαθέτω external optical, μην το αγοράσω και τζάμπα δλδ...


 18. Καλησπέρα και από εμένα. 

   

  Έχω στον υπολογιστή τα Creative A300 2.1, τα οποία είναι καλά για ηχεία των 20€, αλλά για τόσο και μόνο.

   

  Με ενδιαφέρει η αγορά ηχείων που θα τα αντικαταστήσουν, με γνώμονα όχι τόσο την ένταση (έχουμε πλέον μωρό στο σπίτι), αλλά καθαρό ήχο, όσο αχρωμάτιστο γίνεται καθώς θα τα χρησιμοποιώ κυρίως για χρήση home studio, αλλά και για ακρόαση μουσικής.

   

  Για παιχνίδια χρησιμοποιώ ακουστικά, οπότε αυτό δε μας αφορά στην επιλογή ηχείων.

   

  Επίσης το υπερβολικό μπάσο δεν είναι κάτι που με συγκινεί. Το αντίθετο. Θέλω όταν ακούω μουσική να ακούγονται όλα τα όργανα, καθαρά και να μην πνίγονται διάφορες συχνότητες.

   

  Από αυτά που έχω διαβάσει μου κίνησαν το ενδιαφέρον τα παρακάτω ηχεία:

   

  Edifier Studio 980T

  https://www.skroutz.gr/s/4816727/Edifier-Studio-980T.html?from=account_favorites

   

  Edifier R1280T

  https://www.skroutz.gr/s/4211048/Edifier-R1280T.html

   

  λίγο ακριβότερα αλλά στα χαρτιά φαίνονται καλύτερα

  Edifier R1800T III

  https://www.skroutz.gr/s/4845856/Edifier-R1800T-III.html?from=account_favorites#

   

  Και αρκετά πιο πάνω σε τιμή αλλά τριών δρόμων

  Edifier R2730DB

  https://www.skroutz.gr/s/6397515/Edifier-R2730DB.html#

  τα οποία όμως είναι εκτός από αρκετά ακριβότερα και ψιλοτεράστια για το γραφείο μου...

   

   

  Σε σχέση με τα πρώτα δύο (980Τ και R1280Τ), η μόνη διαφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά που μπόρεσα να βρω είναι ότι τα 980Τ είναι 2*12W, ενώ τα 1280Τ 2*21W. Άρα καλύτερος ενισχυτής. Κατά τα άλλα ίδια ηχεία (διαστάσεις, κώνοι, υλικό κλπ). Εκτός αν υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει, που να κάνει τα 980Τ να αξίζουν.

   

  Τα R1800T III μου φαίνεται πως είναι μία κατηγορία πάνω, καθώς από ό,τι κατάλαβα, έχουν διπλό ενισχυτή, χωριστά για woofer και tweeter (2*19W + 2*16W) και με μεγαλύτερα tweeter (19mm έναντι 13mm των 980Τ και R1280T), με ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις.

   

  Στα R2730DB τα πράγματα σαφώς σοβαρεύουν, καθώς μιλάμε για ηχεία τριών δρόμων με 6ιντσο woofer κλπ. Αλλά ξεφεύγουν και σε τιμή.

   

  Οπότε, ανάμεσα στα πρώτα δύο, αν η διαφορά στην απόδοση είναι αισθητή και δικαιολογείται το 20άρικο παραπάνω, δεν το συζητάμε καν. Μετά, ανάμεσα σε R1280T και R1800T είναι άλλα 40€. Εδώ θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν εμπειρία από αυτά, αν όντως αξίζει τη διαφορά.

   

  Αν με 50-70€ γίνεται η δουλειά δε με χαλάει,καθώς το χρήμα δε ρέει άφθονο, αλλά αν αξίζει να ανέβω στα 110€ που κοστίζουν τα R1800T μπορώ. 

   

  Σε ότι αφορά τα R2730DB, ΑΝ είναι τόσο καλύτερα και να αξίζει, να περιμένω μέχρι να μαζέψω το ποσό.

   

  Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς δεν έχω ακούσει ο ίδιος κανένα από αυτά και βασίζομαι σε reviews και απόψεις που διάβασα. Οπότε, κάθε συμβουλή και γνώμη θα εκτιμηθεί δεόντως.

   

  Πελαγοδρομείς με τους ενισχυτές... Παίζει φάση να είναι και όλοι ίδιοι. Σίγουρα δεν υπάρχει πάντως διπλοενίσχυση και σίγουρα τα ενισχυτάκια είναι ο απόλυτος πάτος από άποψη high fidelity, καθώς υλοποιούνται με την πιο ευτελή ψηφιακή τοπολογία IC και τέλος.

   

  ΠΑΝΤΩΣ εκείνο που μετράει που το συνολικό συντέριασμα, όπου τα κινεζόνια έχουν κάνει πολύ τίμια δουλειά. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ όλα αυτά τα ηχείο οδηγούμενα από κάποιο έστω και μέτρο πραγματικό αναλογικό ενισχυτή... Μιλάμε για απογείωση!

   

  Διάλεξε ένα σετάκι που σου αρέσει και τσίμπα το, τρελές διαφορές μεταξύ των σετ σε near field χρήστη μπροστά σε οθόνη PC, δεν θα καταλάβεις... Θα σου έλεγα απλά, Ό,ΤΙ και να προτιμήσεις, αποκλείεται να πέσεις έξω.


 19. Καλησπέρα, με μικρό update.

   

  To σύστημα μόλις και μετά βίας στήθηκε σήμερα, τελικώς επιλέχθηκε ο 7100 με τα 53W (λόγω διαθεσιμότητας και κόστους για να είμαι ειλικρινής). Mε τον Intel cooler στις 1000σαλ το μηχανάκι είναι τελείως αθόρυβο, ο εξεπεργαστής βόσκει κάπου στους 45C... (θερμοκρασία στην οποία θα διάγει και το 99,9% του εργασιακού του βίου)

   

  οπότε μέχρι εδώ καλά, αλλά έχω ένα ζητηματάκι, το οποίο ναι μεν είναι άσχετο με τον τίτλο του νήματος, επιτρέψατέ μου όμως να θέσω το ερώτημα: ενώ στο BIOS o 2oς SDD του συστήματος φαίνεται κανονικά, μέσα στα Win10 είναι άφαντος...

   

  ...αλλά είναι τόσα άλλα που πρέπει να συμμαζευτούν ώστε για την ώρα δεν ανησυχώ πως κάτι έχει στραβώσει άσχημα.

   

  Πάντως, ακόμη και με τα διάφορα χαζά (στοιχεία BIOS κτλ) στην εκκίνηση, το σύστημα ανοίγει πλήρως σε 4 δευτερόλεπτα με έναν απλό SATA, σοκ και δέος σε σχέση με τα 11 δεύτερα που χρειαζόταν το προηγούμενο σύστημα (επίσης με SATA).

   

  Aυτά. :)


 20. Καλημέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ηχεία για την κοπέλα μου.

  Budget 50~70Ε.

  Χρήση 70% μουσική 20% ακρόαση 10% ταινίες.  

  Κριτήριο επιλογής η ποιότητα του ήχου σε σχέση με την ένταση.

  Σαν μαγαζί κοιτάζω πλαίσιο γιατί είναι το μόνο που έχω προσβάσιμο αυτή την στιγμή. 

  Κοιτάζω αυτά Link.png Site: CreativeKratos γιατί έχουν ξύλινο κουτί. 

  Αν σας είναι εύκολο μια γνώμη και κάποια άλλη πρόταση.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

   

  Μην ψαρώνεις, με νοβοπάν είναι φτιαγμένο το κουτί του υπογούφερ (θεωρώ ξύλο τη φάση από MDF και πάνω, το νοβοπάν είναι πεπιεσμένα ροκανίδια), οι δορυφόροι είναι πλαστικάτζες. Αλλά, ΟΚ, δε λέει και τίποτε αυτό από μόνο του.

  • Like 2

 21. Έχοντας αρχίσει να μπαίνω κάπως στο νόημα τότε, να δώσω και αυτή την παράμετρο: ζήτημα να προλάβω να παίξω 1 ώρα το μήνα, το όλο σκηνικό γίνεται για το "απωθημένο", για να ξέρω πως αν θελήσω να ξεκουραστώ, τότε υπάρχει ένα παιχνιδάκι να τουφεκίσω κανένα τέρας...

   

  ...όμως τις υπόλοιπες όμως 150 ώρες του μήνα, απασχολούμαι με κειμενογράφο και κανένα tube/facebook, άντε να δω και καμιά ταινιούλα σε 720Ρ/1080Ρ.

   

  Οπότε, να υποθέσω πως ο T μας αρκεί για αυτά που ζητάω ή θα πάει τσάμπα το 140άρι ενώ θα έπρεπε από την αρχή να πάρω τον λίγο πιο ψωμωμένο και να καθαρίσω μια κι έξω;

   

  PS: είμαι μεταξύ NUC με i3-7100 και ASRock Deskmini 110 που δέχεται τα πάντα.

×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.