Προς το περιεχόμενο

Th3Beh0ldeR

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  382
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

146 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Th3Beh0ldeR

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Skype
  th3beh0lder

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

5.381 προβολές προφίλ
 1. Τελευταία προσθήκη, αγορά από Watch Shop (UK) χθες και παράδοση σήμερα με DHL Express. Βγήκε 106ε τελική με μεταφορικά και ένα κουπόνι του καταστήματος.
 2. Εγώ βλέπω ότι το P40 (το απλό) στα skroutzομάγαζα είναι στην ίδια τιμή και καλύτερο σε χαρακτηριστικά (εκτός οθόνης) από το P30 pro. Έτσι δεν υπάρχει λόγος αγοράς εκτός του μεγέθους της οθόνης και τις άτοκες δόσεις από Πλαίσιο. ΥΓ: Οι περισσότεροι αναφέρουν ότι η απουσία Google Services δεν αποτελεί πρόβλημα.
 3. Th3Beh0ldeR

  Κοριοι στο στρωμα

  Ναι θα είναι πρόβλημα, αλλά εδώ μιλάμε για θέμα υγείας και τα ημίμετρα δεν είναι αρκετά. Δράσε γρήγορα πριν επεκταθεί το πρόβλημα με αποτελεσματικές λύσεις. Φέρε επαγγελματίες και αν σου πούνε να πετάξεις πράγματα ναι θα το κάνεις και αυτό, κρίμα είναι να αφήσετε το πρόβλημα να γίνει πολύ χειρότερο
 4. Παραθέτω μήνυμα από το electricteeth.co.uk: "It is pretty much identical to the Genius 10000, but there is 1 major difference. This difference is how the position detection/real-time tracking works. With the Genius 100000, you need to position the smartphone in the holder and have the smartphone camera track the brush. With the Genius X, sensors in the brush handle do all the work, so there is no need to be stood in front of the smartphone camera. Basically, the Genius X approach is much better and more convenient if you really want the real-time tracking." Αυτό, αν και η μόνη ουσιαστική διαφορά που βρήκα είναι ότι φαίνεται να έχει στα χαρτιά δυνατότερο μοτέρ. Προσωπικά αν έβρισκα του θέματος θα έπαιρνα αυτή.
 5. Την παρήγγειλα και εγώ σήμερα, γιατί αυτή του θέματος φαίνεται πλέον να μην είναι διαθέσιμη στο μαύρο αλλά μόνο στο χρυσό χρώμα. Στο mediamarkt βρήκα την genius X σε κατάσταση "Κατόπιν Παραγγελίας", και έβαλα δωρεάν παράδοση στο σπίτι. Ελπίζω μόνο μην μου έρθει κανά εκθεσιακό κομμάτι και αρχίσω τον εξάψαλμο. ΥΓ: Ευτυχώς έχει και επιλογή για 12 άτοκες δόσεις. Τα καλά των μεγάλων καταστημάτων.
 6. Σε κάτι συζητήσεις που έχω δει σε forum, από άτομα που έχουν και τις δύο, θεωρούν καλύτερη την X3. Αυτό για όσους δεν έχουν ανάγκη το portability.
 7. Εγώ πιστευώ ότι αξίζει και στα 120. Σίγουρα αν δεν έχεις ακούσει ποτέ κάτι άλλο εκτός από τις onboard θα καταλάβεις μεγάλη διαφορά στον ήχο. Επίσης virtual μπορεί να κάνει σε όλα τα ακουστικά, ακόμα και αν δεν είναι στην λίστα αυτών με τα υποστηριζόμενα προφίλ καθότι υπάρχει η επιλογή για χρήση ενός γενικού προφίλ που δουλεύει με όλα. Απλά μπορεί να μην πάρεις το μέγιστο από αυτό που θα έπερνες αν υπήρχε ειδικό προφίλ γ΄ αυτά, κλάιν. Το πόσο καλή δουλειά θα κάνει στον τομέα virtual είναι άλλο θέμα καθώς εξαρτάται και από τις δυνατότητες των hdj1500 στο κομμάτι αυτό (π.χ. πόσο μεγάλο soundstage έχουν). Για μένα πάντως το soundstage ήταν ένας από τους λόγους που είχα αγοράσει τα AKG Q701 και αν και δεν υπάρχει ειδικό προφίλ γ αυτά, χρησιμοποιώ αυτό για τα K701 που είναι αρκετά όμοιας κατασκευής και το αποτέλεσμα είναι άριστο.
 8. Από ότι φαίνεται, δικό μου λάθος, και τώρα είδα ότι στην σελίδα δεν αναφέρεται κάτι, ίσως το είχα δει στην σελίδα άλλου μοντέλου.
 9. Φίλε μου, θυμάσαι όταν το αγόρασες αν στην συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και τσάντα μεταφοράς; Διότι ενώ αναφέρεται στο επίσημο site, στον Κωτσόβολο δεν γράφει κάτι.
 10. Σόρρυ για την καθυστέρηση, αλλά μόλις χθες κατάφερα να ασχοληθώ πλήρως με τις ρυθμίσεις όπου έπαιξα αρκετά με το SFXI και τα προεγκατεστημένα profile που υπάρχουν για gaming, music κτλ. Να πω ότι χρησιμοποιώ την κάρτα εκτός από τα ακουστικά μου και με τα ηχεία. Στο κομμάτι των ακουστικών τα πράγματα είναι πολύ απλά (ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν τα ακουστικά στα προεγκατεστημένα προφίλ) έβαλα το πρόγραμμα στο κινητό για την μέτρηση των διαστάσεων που κάνει στο κεφάλι (είναι λίγο της υπομονής αν δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει) μετά έκανα εγκατάσταση του Sound Blaster Command, ενεργοποίησα το SXFI και όλα πήγαν στον αυτόματο. Πολύ καλός ήχος, φοβερό virtual surround 7.1 σε ότι δοκίμασα, με τεράστια διαφορά από την on-board και θυμούμενος την Auzentech Prelude που είχα πριν κάποια χρόνια έχω να πω ότι ειδικά στο κομμάτι του surround υπάρχει και πάλι μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο. Όσον αφορά τα ηχεία, όπου το SXFI είναι απενεργοποιημένο, μπαίνει στην μέση το παιχνίδι των SBX Profile που επέλεξα κάποια από τα προεγκατεστημένα (Gaming, Music κτλ) και έπαιξα και λίγο με το Equalizer όπου έφτιαξα τρία προφίλ στα οποία έχω πρόσβαση έυκολα μέσω των πλήκτρων που έχει πάνω η κάρτα. Οι εντυπώσεις το ίδιο καλές και εκεί, οι διαφορές με την on board τεράστιες με εμφανή την βελτίωση και στο κομμάτι του surround. Γ αυτό που μου αναφέρεις με τις ομιλίες από το κεντρικό κανάλι, σε μια ταινία που είδα ίσως όντως να μου φάνηκαν κάπως πιο σιγανές σε σχέση με τους υπόλοιπους ήχους, αν λες αυτό. Τώρα μπορεί να ήταν και ιδέα μου ή και λόγο της συγκεκριμένης ταινίας. Σε προβολές μέσω Netflix δεν έχω παρατηρήσει κάτι, ίσα ίσα που ο ήχος είναι καθαρός και ισορροπημένος. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να παίξεις με τις ρυθμίσεις του Virtual Surround που σου δίνει πολλές επιλογές (απόσταση ηχείων κτλ). Προσωπικά χρησιμοποιώ τα 2.0 ηχεία μου για ταινίες και σειρές και όλα αυτά παίζουν ανάλογα και με το set-up που έχει ο καθένας.
 11. Μετά από τρεις μέρες έχω να δηλώσω ότι η αγορά της X3, άξιζε απόλυτα. Συγκεκριμένα αντικατέστησα την ενσωματωμένη κάρτα ήχου (S1220A) και τον ενισχυτή ακουστικών (O2) και η ποιότητα ήχου ανέβηκε αισθητά. Εκεί δε που υπάρχει τεράστια διαφορά είναι στο gaming, όπου το virtual surround κάνει παπάδες. Παλιότερα ήμουν κάτοχος μιας Auzentech Prelude την οποία έδωσα πριν δύο χρόνια λόγο κλεισίματος της εταιρίας-λήξης υποστήριξης της και από τότε ένιωθα ότι με την onboard κάτι μου έλειπε στον τομέα ήχου. Εντάξει οι onboard κάρτες όπως η S1220A καμία σχέση δεν έχουν με τις ενσωματωμένες που είχαμε παλιότερα σε motherboards αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται με καλές stand alone κάρτες ήχου. Αυτό που έκανε εντύπωσει είναι 1) ότι οδηγούν πάρα πολύ καλά τα AKG Q701 ακουστικά μου, τα οποία θεωρούνται απαιτητικά στον τομέα, 2) το virtual surround λειτουργεί αρκετά καλά και στα ηχεία μου, αν και η σύγκριση με τα ακουστικά είναι απλά άδικη. Δυστυχώς τα Q701 δεν υπάρχουν στην λίστα με εξατομικευμένα προφίλ του SXFI που υποστηρίζει η X3, οπότε χρησιμοποιώ την επιλογή "generic", υπάρχουν όπως το K701 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
 12. Th3Beh0ldeR

  Remote Backup

  Αρχικά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για να απαντήσω στον φίλο @Spect~ γιατί δεν θέλω να βάλω το Nas στο ίδιο σπίτι, είναι καθαρά για λόγους disaster recovery, δηλαδή προστασία των δεδομένων από ολική καταστροφή τύπου πυρκαγιά κτλ ή κλοπή. Με βάση αυτά που είπατε βλέπω ότι γενικά η λύση του NAS είναι η πιο καλή και από άποψη προσωπικών δεδομένων μιας και τα δεδομένα δεν ανεβαίνουν σε κάποιον τρίτο, αλλά και κόστους. Οπότε θα πάω σ αυτήν τη λύση και μάλλον με 2 bay, αν το σηκώσει τελικά η τσέπη, για να γλιτώσω στο μέλλον πιθανή αντικατάσταση δίσκου με μεγαλύτερο, για αύξηση χώρου, βάζοντας απλά έναν δεύτερο δίσκο. Σημειωτέον ότι παίρνω ήδη backup σε εξωτερικό δίσκο, αλλά αυτό δεν καλύπτει το disaster. Δηλαδή κάτι να γίνει στο σπίτι, ακόμα και το πιο απλό δηλαδή να πέσει ένας κεραυνός τριγύρω και να καούν όλοι οι δίσκοι. Μικρές οι πιθανότητες αλλά ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο.😀
 13. Θα συνδέσω και τα ακουστικά (AKG Q701) και τα ηχεία (Edifier R1700BT). Μέχρι τώρα και εγώ τα είχα συνδεδεμένα στην ενσωματωμένη της motherboard. Αν και στα ακουστικά είχα ξεχωριστό amp τώρα θα δοκιμάσω να τα έχω πάνω στην X3 χωρίς αυτόν, γιατί τα review γράφουν ότι μπορεί να παίξει και τους δύο ρόλους.
 14. Την παρέλαβα σήμερα, λογικά μέχρι αύριο θα την εγκαταστήσω και θα στείλω εντυπώσεις!
 15. Th3Beh0ldeR

  Remote Backup

  Καλημέρα στο team! Σκέφτομαι σοβαρά την επιλογή του remote backup από το PC που έχω στο σπίτι μου σε έναν NAS που θα είναι συνδεδεμένος σε άλλο σπίτι (π.χ. γονιών) , προκειμένου να έχω ασφαλισμένα τα αρχεία μου σε περιπτώσεις καταστροφής/κλοπής. Αρχικά είχα σκεφτεί την λύση του cloud αλλά συγκρίνοντας τιμές από ετήσια πλάνα (γύρω στα 90ε/έτος) και το συνολικό κόστος για αγορά NAS/δίσκου (που το υπολογίζω πρόχειρα στα 250ε), βλέπω ότι η τελευταία λύση θα μου κάνει απόσβεση σε 2,5-3 χρόνια και επιπλέον θα μου μείνει και κάτι. Το μέγεθος που θέλω να καλύψω είναι το 1TB με αέρα τα 2 ή 3TB για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Έχετε παρόμοια εμπειρία στο στήσιμο μιας τέτοιας λύσης backup και αν ναι ποια τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα που συναντήσατε; 2) Πιστεύετε η λύση του cloud είναι καλύτερη; 3) Αν καταλήξω σε NAS, έχει νόημα για να πάω σε λύση με περισσότερο από 1 Bay; Επίσης από μάρκες έχω δει ότι παίζει πολύ η Synology, αξίζει να δω και καμιά άλλη; 4) Αν θέλω ασφάλεια σε περίπτωση κλοπής του NAS μπορώ να έχω κρυπτογραφημένα εκεί τα αρχεία που είναι backup; Φαντάζομαι θα γίνεται μέσω του software του NAS, αλλά ρωτάω για επιβεβαίωση. Ευχαριστώ.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.