Προς το περιεχόμενο

PC_MAGAS

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  891
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

326 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ PC_MAGAS

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 29/08/1991

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Website URL
  http://pcmagas.wordpress.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Acharnai Attica
 • Ενδιαφέροντα
  Software Development, Linux, Animes, Japanees Culture

ΑΛΛΑ

 • Βιογραφικό
  I love pc's
 • Τοποθεσία
  Menidi city
 • Ενδιαφέροντα
  PC's Hacking (not crime)
 • Απασχόληση
  Μαθητης

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

7.694 προβολές προφίλ
 1. PC_MAGAS

  Vodafone H300s

  Διερωτώμαι υπάρχει κάποιο rootkit για το H300s ώστε να κάνεις extract τα credentials του VOIP?🤔 Εναλλακτικά εάν όχι τότε μπορεί η VF να στα δώσει.
 2. Καλησπέρες, Για μια ραφιέρα σκεύτικα, για να κατεβάσω το κόστος των υλικών, να αξιοποιήσω ξύλα απο παλέτες που βρίσκω πεταμένες στον δρόμο. Αλλά το ξύλο αυτό λόγο ότι είναι καφρομένο με πρόκες καταλήγει να έχει πρόκες και να σπάνε κομμάτια όταν τις βγάζω παρόλα αυτά με αρκετή προσοχή και κόβοντας τα καρφία με σιδεροπρίονο (κόβοντας τα στηρίγματα της παλέτας) καταφέρνω να σώζω κάποια ξύλα. Παρόλα αυτά κάποια έχουν τρύπες από τος πρόκες, δε κοντά στις τρύπες υπάρχουν σπασίματα επειδή οι πρόκες είναι αρκετά βαθεία μέσα στο ξύλο. Έτσι φοβάμαι όταν κόβω το ξύλο ίσως να προκληθούν σχισίματα. Έτσι θέλω να ενισχύσω τα σημεία αυτά ξέρετε πως; Ακόμη επειδή οι παλέτες είναι στα σκουπίδια θα ήθελα να καθαρίσω τα ξύλα πριν την κατασκευή, αλλά φοβάμαι μήπως το νερό τα αποδυναμώσει, ξέρετε μια εναλλακτική; Τέλος, όταν κόβω το ξύλο με σέγα σε ευθεία κάνει σκαλοπατάκια όπως επισυνάπτω. Έτσι θα ήθελα να ρωτήσω μήπως στο κόψιμο του ξύλου φταίει η λάμα που έκοψα (επισυναπτόμενη εικόνα) μήπως να επέλεγα άλλη λάμα εάν ναι ποια;
 3. Και σε εργαλεία αλλά και στην ξυλεία του. Πχ σήμερα αγόρασα δράπανο με 16€ και σέγα με 15€. Ενώ η 6δα καδρόνι απλάνηστο 45Χ45 tvn 220ψμ μήκος στα 15€.
 4. Για την παρακάτω ραφιέρα στο πράσινο σκελετό προτείνετε να χρησιμοποιήσω Πλανισμένο καδρόνι Ελάτης 35mmX15mm ή κάτι ποιο παχύ? Κυρίως θα τοποθετώ εξαρτήματα Η/Υ και πλήρη towers ενώ η επιφάνεια των 35mm θα είναι τοποθετημένη κατά πλάτος όπως το βλέπεις φάτσα.
 5. Εγώ που έκανα το μεταπτυχιακό "Ασφάλεια Ψηφιακών συστημάτων" στο ΠαΠει είχα δυνατότητα και για συμμετoχή σε εξετάσεις πιστοποίησης ISO27000 με χαμηλότερο κόστος.
 6. Έτσι λέει: https://www.praktiker.gr/p/kadroni-elatis-planismeno-15x35x3000mm-92308 Βασικά θέλω να κάνω μια ραφιέρα και λέω να αξιοποιήσω καδρόνια για 2 πλαϊνά πλαίσια και στα πλαίσια αυτά να τοποθετήσω τα ράφια.
 7. Πως μπορώ να κάνω τις άκρες ενός καδρονιού όπως δδείσνω στην εικόνα. Θέλω να το κάνω mostly με όσα λιγότερα ηλεκτρικά εργαλεία λόγο ότι δεν τα διαθέτω και θα πρέπει να τα αγοράσω. Το πλάτος και το βάθος του καδρινιού θα είναι 15mm*35mm και θελω να κάνω το προφίλ της εικόνας στις 2 άκρες του καδρονιου απο την πλευρά των 15mm.
 8. Χμμ μήπως στον υπολογισμο σε βολεύει το: https://calculating-it.com/math-calculators/roots/ Ακόμα ίσως και να όριζες τον μιγαδικό σε πολική μορφή να βόλευε: https://www.engineeringmathgeek.com/roots-of-a-complex-number-how-to-find-out/ H ακόμα και το: https://www.onlinemathlearning.com/complex-numbers-roots.html Όπως είπαν δοκίμασε πρώτα pencil & paper και μετά σε κώδικα.
 9. Χμμ σε τι θέση κάνεις αιτήσεις; Εάν είναι θέση προγραμματιστή κάνε ένα demo/porfolio και βάλτο στο βοιογραφικό σου. Κάνε μικρο πρότζεκτ για να δεις μια τεχνολογία ενώ κάνε ένα προφίλ της εργασίας τι τεχνολογίες θέλουν. Δλδ εάν δεις ότι 10/20 αγγελίες ζητούν laravel ε μάθε laravel. (believe me θα είσαι σε καλό σημείο) Απλά πάρε το poio popular now και ΞΕ_ΚΟ_ΚΑ_ΛΗ_ΣΕ_ΤΟ.
 10. Βασιζόμενος στο https://redd.it/gnahku γιατί η Comic Sans MS θεωρείτε άσχημη γραμματοσειρά για web? Ακόμη δεν μπορεί να υπάρχει μια γραμματοσειρά βασιζόμενη στην Comic Sans που να είναι web friendly?
 11. Well ο στόχος είναι ναι μεν να σου μάθω τι χρειάζεσε γενικά για να είσαι software engineer αλλά και να μπορείς να ποιάνεις ένα TASK ASAP. Έτσι με την προεραιτική Πρακτική που θα μπορείς να έχεις το καλοκαίρι θα μπορείς να είσαι ποιο προετοιμασμένος. Άρα δίνοντας skills όπως CI/CD και virtualization θα μπορείς να αναπεξέλθεις καλύτερα στο να κάνεις maintain ένα scallable web app.
 12. Well θέλω κάτι ενδιάμεσο σε Παν/μιο και ΙΕΚ δηλαδή κάτι που να δίνει focus στα βασικά skills ώστε να γίνεις ένας software engineer στον xαλεπό κόσμο του software engineering. Τα Παν/μια προετοιμάζουν ώστε να έχεις επιστημονική γνώση και όχι Επαγγελματική. Εγώ θέλω να κάνω focus το να είσαι επαγγελματίας δίνοντας και βάση και στα soft skills και ότι χρειάζετε ένας λωστε να είναι software engineer.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.