Προς το περιεχόμενο

ikaruga24

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  12.504
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

7.662 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ikaruga24

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 06/10/1981

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Αρκεί να του δώσεις τον χρόνο του καθώς έχει αρκετό learning curve και άπειρο mastery curve.
 2. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Διότι από κάποιο σημείο και μετά έχεις από την αρχή της μάχης όλα τα skills διαθέσιμα με δυνατότητα cancel από skill σε skill και με δυνατότητα blade switch με όλα τα skills πάλι διαθέσιμα και τούμπαλιν. Το κάθε blade εκτός από active skills έχει και passives τα οποία δουλεύουν και στακαρουν με αυτά των άλλων blades. Οπότε με το να έχεις παράδειγμα blades που δίνουν +40% total damage, + 60% skill damage, +60% blade combo damage, + 50% damage from the side + τα όποια combos φαγητών + bonus από max affinity που έχεις ενεργά ανά χαρακτήρα μπορείς να κάνεις τον οποιονδήποτε αντίπαλο μαρμελάδα σε δευτερόλεπτα και ας έχει τα μύρια όσα HP θέλει. Επειδή όμως όπως ειπώθηκε το σύστημα μάχης είναι αρκετά απαιτητικό και θέλει να μελετάς κάπως το ποια blades και πως κάνουν combos μεταξύ τους γι αυτό και παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να ξεδιπλωθεί πλήρως και να μην χαθείς από την αρχή στο πλήθος επιλογών που έχει. Το ΧΧ έχει ακόμα πιο βαρβάτο, ανοιχτό και απαιτητικό σύστημα μάχης για να καταλάβεις για τι όγκο πληροφορίας μιλάμε.
 3. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Τα άπειρα hp που λες ήταν από normal mode και πάνω που όμως με σωστό set up ακόμα και εκεί οι εχθροί έλιωναν σε πολύ λίγο χρόνο. Όταν λέω σωστό set up μην φανταστείς τίποτα min max καταστάσεις. 5 blades attack/support , 2 defense/support, 2 healer/support και είσαι έτοιμος. Μιλάμε οι εχθροί λιώνουν σε δευτερόλεπτα.
 4. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Το xc1 και xcx είναι πραγματικά σπέσιαλ παιχνίδια. Δεν γίνεται να είσαι φίλος των jrpg και να μην έχεις παίξει XC1, θα κάνεις τα πάντα για να απολαύσεις αυτό το σύγχρονο αριστούργημα. Το XCX άποψη μου ακόμα καλύτερο. Το XC2 δώσε του μια δεύτερη ευκαιρία γιατί το ίδιο είχα πάθει και εγώ. Με είχε κουράσει με το δύστροπο ui του και το έπαιζα σε μικρές σεζόν. Την δεύτερη φορά που πιάστηκα όμως ήμουν ήδη έτοιμος να το παραβλέψω για το υπόλοιπο παιχνίδι και δεν με απογοήτευσε. Να ειπωθεί ότι δεν είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δύο όμως σε ιστορία και μουσική είναι masterclass όπως τα άλλα.
 5. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Μου κάνει τρομερή εντύπωση που πρόκειται για εντελώς διαφορετικό Project ενώ περίμενα ότι απλά θα ήταν επί της ουσίας ένα MHW portable. Έχει άπειρες προσθήκες και νέο design + νέα τέρατα. Me likes a lot.
 6. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Εγώ το τσίμπησα και ασχολούμαι ως το main game τώρα που είμαι εκτός. Η χαρά του να μπορώ να παίζω όσο θέλω και πάντα κάτι να γίνεται ενώ να μπορώ να το κλείνω όποτε θέλω είναι αξία ανεκτίμητη. Από τα ελάχιστα παιχνίδια που μπορώ να παίζω και χωρίς ήχο χωρίς να χάνω ουσία. Το rise πάντως και εμένα με έψησε τρελά. Δεν ξέρω αν θα είναι αγορά από την αρχή αλλά σίγουρα θα το τιμήσω.
 7. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Κατά λάθος σε έκανα παράθεση. Κατά τα άλλα ωραίο direct. Disgaea 6 (hell yeah), Rune factory 5 (δείχνει φοβερό), Ori 2 και τα monster hunter που επίσης δείχνουν φοβερά νομίζω ότι φτάνουν και παραφτανουν. Από την άλλη και το mafia like tactics παιχνίδι δείχνει ενδιαφέρον. Αναπάντεχα καλό direct για τα γούστα μου.
 8. Γιατί όπως πάντα ξεχνάτε ότι τα δολάρια που γράφουν είναι πάντα χωρίς φόρους. Ξέρεις στο αμερικα οι τιμές που ανακοινώνουν δεν είναι τελικές όπως εδώ.
 9. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Έχουμε αυτό και disco elysium! Άψογα, πραγματικά άψογα. Σε άλλα νέα, κάνα δίωρο που ασχολήθηκα με το Sinking City είναι solid. Μέχρι τώρα η μεταφορά είναι πάρα πολύ καλή.
 10. Δεν με κατάλαβες, προφανώς και την συσκευή την πληρώνεις όμως με το πακέτο πρόγραμμα που σου δίνουν έχει σύνολο μεγάλη αξία και σου βγαίνει φθηνότερα από το αν τα πάρεις χώρια. Παράδειγμα το πρόγραμμα σκέτο της three για 2 έτη κοστίζει 22 λίρες τον μήνα, το 1+ nord μόνο του κοστίζει 380 λίρες. Με το πρόγραμμα πακέτο όμως + την συσκευή μου βγαίνει 31 λίρες τον μήνα. Άρα η συσκευή μου βγαίνει περί τις 220 λίρες στο σύνολο. Και ναι, οι μπάντες έχουν σημασία. Καθαρά εμπειρικά και λόγο δουλειάς που πάω διαρκώς παντού με dual sim και βλέπω τις διαφορές (ελληνική κάρτα ΟΤΕ που δουλεύει με Ο2 στην Αγγλία).
 11. Μα και το άρθρο για αμερικανική αγορά μιλάει που και εκεί το ίδιο κάνουν με τα προγράμματα. Κανείς δεν αγοράζει σκέτη συσκευή από την πιο φθηνή ως την πιο ακριβή. Αντιλαμβάνομαι πως ψωνίζει ο κόσμος στην Ελλάδα όμως δεν έχει σχέση με το παρόν θέμα για να κρίνεις και το κόστος της συσκευής όταν το πρόγραμμα που θα του κοτσαρουν θα είναι τέτοιο και τόσο οικονομικό που δεν θα σε ενδιαφέρει τι χαρακτηριστικά θα κουβαλάει η συσκευή. Το λογισμικό όμως σίγουρα θα παίξει ρόλο. Το θέμα της μπάντας είναι σοβαρό, εγώ στην 3 ανήκω και με το Ζ3 play (που χρησιμοποιώ ακόμα μέχρι να μου έρθει το 1+ γαμω το κορονοβιρουσι μου μέσα) και το δεύτερο τηλέφωνο redmi note 8 είχα σοβαρά προβλήματα κάλυψης. Έπρεπε να φάω τα μούτρα μου και να ξοδέψω αρκετά λεφτά σε συσκευές μέχρι να μάθω τι σημαίνει "universal" συσκευή και αυτό είναι κάτι που το 1+ το προσφέρει και δεν είναι μικρό πράγμα.
 12. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  The sinking city αυτή τη στιγμή στο store πλήρης edition με ένα δεκάρικο. Την τσιμπάτε χωρίς οίκτο. Το οποίο Ys έχει κυκλοφορία τον Φεβρουάριο για Ps4 και λίγο αργότερα για pc/switch.
 13. Οι περισσότεροι αγοράζουν με πρόγραμμα. Πρόσφατα πήρα το nord με πρόγραμμα απεριόριστα τα πάντα για 2 χρόνια με μόλις 40 ευρώ (σε λίρες) τον μήνα. Μπορεί η συσκευή να μην πέφτει επίσημα σε τιμή όμως οι παροχοι μπορούν να προσφέρουν άνετα επιπλέον καλούδια είτε στην υπηρεσία είτε σε αξεσουάρ είτε σε credit. Το κόστος της συσκευής σε πρόγραμμα διετίας θα βγαίνει μηδενικό. Σχεδόν κανένας στο εξωτερικό δεν χρησιμοποιεί κάρτες, σχεδόν όλοι έχουν πρόγραμμα. Η ανάλυση μια χαρά είναι για IPS και σημαίνει ότι το τηλέφωνο και θα πετάει από επιδόσεις και θα κάνει επιπλέον χρήση της τερατώδης μπαταρίας του. Εγώ εδώ Αγγλία τόσο το moto z3 play όσο και το Redmi Note 8 που είχα έχουν πρόβλημα στην λήψη σήματος και είναι λογικό γιατί δεν υποστηρίζει όλες τις μπάντες της εταιρείας μου. Γι αυτό και όταν αγοράζεις συσκευή εδώ πέρα προτείνεται να παίρνεις πάντα συσκευή που πουλάει ο παροχος σου και αυτό κάνουν όλοι. Διετή συμβόλαια με ακριβές συσκευές, απεριόριστα ή σπέσιαλ προγράμματα και δυνατότητα trade in για επόμενο μοντέλο.
 14. Με την διαφορά ότι αυτές οι συσκευές βρίσκονται καιρό στην αγορά. Για νέα συσκευή τα 199 δολάρια αρχική μια χαρά είναι καθώς σε λίγους μήνες θα πέσει στα 150 ή λιγότερο. Τίμια συσκευή για αυτά που παίρνεις.
 15. Εννοείς στα 230+ το note 9 pro και ούτε καν από κάποια αλυσίδα. Κατά τα άλλα το 1+ έχει το σημαντικό πλεονέκτημα του oxygen OS και το γεγονός ότι η τιμή του είναι επίσημα στα 200 δολάρια. Επίσης από την στιγμή που θα βγει και αμερικα σημαίνει ότι είναι universal συσκευή που δουλεύει παντού με όλα τα δίκτυα και όχι όπως τα xiaomi που έτσι και φύγεις από την χώρα που το πήρες καληνύχτα και σφύρα μου αν ποτέ πιάσεις σήμα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.