Προς το περιεχόμενο

ikaruga24

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  12.528
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από ikaruga24

 1. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Για να λέμε και την αλήθεια, άπαξ και μάθεις τα συστήματα του xenoblade απλά θα σε συνεπάρει. Είναι αρκετά τρομακτικό στην αρχή καθώς πρόκειται για overload πληροφοριών όμως αξίζει. Ξεκινάς με το xenoblade 1 definitive μιας και είναι το πρώτο σύστημα και είναι συνεπώς απλό σε σχέση με τα επόμενα παιχνίδια οπότε θα ψηθείς εκεί και θα είσαι έτοιμος για τα επόμενα.
 2. Δεν θα καταλάβεις ποτέ την κανονική πορεία. Την αγγαρεία δεν την γλυτώνεις, είναι σχεδιασμένο να σου τσακίσει την υπομονή αλλά όχι επειδή φταις εσύ. Ο χαρακτήρας σου δεν θα μπορέσει ποτέ να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα τους εχθρούς. Δεν έχεις απαντήσεις, είσαι πολύ αργός γι αυτούς και τα skills πιο πολύ ζημιά σου κάνουν πάρα σε θωρακίζουν λόγο super armor εχθρών με ελάχιστες εξαιρέσεις. Δυστυχώς μεγάλη απογοήτευση το παιχνίδι στο κομμάτι αυτό. Hollow knight δεν είναι.
 3. Blasphemous - switch version Δίνω 6/10. Ας πάρουμε τι μου άρεσε πρώτα. Το artwork είναι απλά τρομερό, το θεματικό μαρεσει και η μουσική είναι καλή όμως ίδιου χαρακτήρα. Το παιχνίδι έχει σχεδιασμό τύπου metroid Vania όμως δεν είναι. Είναι γραμμικό και οι γύρω περιοχές είναι μόνο αν θέλετε να πάτε. Ωραία ποικιλία εχθρών και περιοχών. Πάμε τώρα τι έκοψε τόσους πόντους. Όλα έχουν σχέση με το gameplay. Πρώτο βασικό πρόβλημα, ο σχεδιασμός των εχθρών και το skill set τους σε σχέση με τα δικά σου skills. Δεν υπάρχει καθόλου συνοχή, τίποτα από αυτά που έχεις δεν κάνει για συγκεκριμένες επιθέσεις ή πατέντες εχθρών και σχεδόν όλα σου τα skills δεν γίνονται χωρίς να χτυπηθείς και εσύ. Αυτό συμβαίνει ακόμα και στα executions καθώς στο τελείωμα του animation αν στέκεσαι πάνω σε εχθρό την τρως αμέσως μετά. Οι εχθροί επίσης έχουν "μαγικές" μαντικές ικανότητες καθώς η κάθε επίθεση (ειδικά τα projectiles) βρίσκουν στόχο πάντα. Ειδικά στο platforming θα τραβάτε τα μαλλιά σας για το πόσο άδικο και εκνευριστικό είναι καθώς δεν έχεις απολύτως καμία απάντηση. Μπορώ να πω πολλά ακόμα αλλά βαριέμαι. Δεύτερον, η ιστορία ακολουθεί το Dark souls theme με μυστικιστική αφήγηση και χωρίς παρουσίαση όμως το κάνει με λάθος τρόπο. Έχασε εντελώς τον λόγο που γίνεται αυτό στα souls και υπόλοιπα μινιμαλιστικα story presentation παιχνίδια. Γενικά το παιχνίδι είναι style over substance που λένε και οι ξένοι όμως αξίζει να το δει κάποιος για το εντυπωσιακό Sprite work. Χαμένη ευκαιρία όμως.
 4. https://www.destructoid.com/stories/another-zelda-breath-of-the-wild-fact-i-never-knew-the-divine-beasts-have-sos-morse-code-in-their-themes-607667.phtml Συνεχίζει να δίνει!
 5. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Το shadow dragon υπήρχε κανονικά στο ds. Το blade of light όμως ήταν Japan only οπότε καλό δεχόμενος.
 6. Για εμένα είναι σοβαρός λόγος να μην αγοραστεί το μηχάνημα. Keep politics off our games idiots.
 7. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Hollow knight γιατί πρόκειται για πραγματικό special παιχνίδι. Το HADES σύντομα θα βγαίνει και αυτό σε προσφορά.
 8. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Ναι γιατί σκέψου, ξεκινάς εν μέσω του πολέμου με έναν χαρακτήρα που τελικά δεν είναι ο κεντρικός. Μετά fast forward να παίξεις με τον αδερφό του και την φιλεναδιτσα του ως no name κλεφτρονια και λες "ααααα αυτά τα δύο τσογλανια είναι οι κεντρικοί". Έλα όμως που δεν είναι. Δύο άλλοι (και ο τρίτος επίσης secondary πρωταγωνιστής) είναι οι βασικοί και θα τους βρεις μετά τις 15 ώρες περίπου. Παρά αυτά το αρσενικό τσογλανι έχει τα καλύτερα οπτικά στις super moves του από όλους. Όλοι έχουν γαματες super moves όμως ο πιτσιρικάς έχει άψογη φαντασία και σκηνοθεσία.
 9. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Το ff12 πάντως έχει κεντρικούς πρωταγωνιστές, απλά πρέπει να προχωρήσεις για να καταλάβεις ποιοι είναι γιατί το παιχνίδι ξεκινάει 2 φορές χωρίς αυτούς. Μόλις τους γνωρίσεις μετά είναι smooth sailing στο να ακολουθήσεις το στόρι τους. Υπήρχε τεράστια διαμάχη τότε με το στούντιο και τον δημιουργό στο ποιος "φαίνεται" να είναι ο κεντρικός ήρωας. Ας πούμε ότι δεν τον άφησε το στούντιο να δείξει τους πραγματικούς ήρωες. Κοινώς το παιχνίδι θα σου την "παίξει" με reverse bait and switch.
 10. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Tales of Vesperia, Disgaea 4 (το λέω γιατί είναι δυσκολότερο του 5 με καλύτερη ιστορία), Atelier Ryza, YS 8, Lost Sphere, Trails of cold steel (ΠΡΟΣΟΧΉ, είναι συνέχεια οπότε πρέπει να δεις τα άλλα δύο πριν περάσεις σε αυτό, μην δεις τρέιλερ επίσης). Για το FF12 καταλαβαίνω γιατί το απεχθάνεται η σκούφια σου, τέρμα όχι κλασσική τζαπανιλα, όχι shounen, τέρμα πολιτικό. Θα σου πρότεινα σίγουρα να του δώσεις ευκαιρία, θα σε εκπλήξει.
 11. Για τους turricanοφιλους έχουμε άξιο συνεχιστή τόσο σε gameplay όσο και σε μουσική. Για τους classic beat em ups εδώ το διαμάντι. Και για τους μερακλήδες
 12. ikaruga24

  Πρώτη επαφή με το OnePlus 8T

  Εδώ βέβαια μιλάμε για deal breaker σφάλμα. Όταν μια εταιρεία σαν την one+ επιτρέπει την πώληση της συσκευής με τέτοιο τεράστιο πρόβλημα για εμένα χτυπάνε καμπανάκια. Σημαίνει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αξιοπιστία για μετέπειτα χρήση της γιατί στο μυαλό σου πάντα θα υπάρχει η σκέψη ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή το factory reset θα συμβεί. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι dead, έτσι απλά και ασχέτως το hardware που κουβαλάει.
 13. ikaruga24

  Πρώτη επαφή με το OnePlus 8T

  Όχι απλά τα πήρα αλλά το έκανα πακέτο εκεί και τότε και το πήγα πίσω στον πάροχο. Ευτυχώς είχα κάνει transfer από το παλιό μου τηλέφωνο και τα δεδομένα μου υπήρχαν στο παλιό. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν είχα back up. Η συσκευή που είχα ήταν η μικρή 8/128 οπότε μια χαρά υπάρχει. Για OS που θεωρείται το καλύτερο από τα third party το συγκεκριμένο είναι απλώς απαράδεκτο. Ακόμα και bug fest της τσιομι δεν μου έκανε κάτι τέτοιο. Πρώτη επαφή με one+ συσκευή και το OS και πέτυχα σε αυτό. Πραγματικά απίστευτα απογοητευμένος.
 14. ikaruga24

  Πρώτη επαφή με το OnePlus 8T

  Εμένα αυτό με τράβηξε εξ αρχής στο να πάω στο nord και αυτό με ανάγκασε να χάσει η one+ για πάντα έναν πελάτη. Το OS έχει γνωστό bug που κάνει factory reset από μόνο του. Παθών εδώ και μάλιστα στην αρχή νόμισα πως έκανα εγώ κάτι ή πέτυχα σε προβληματικό hardware. Από ότι φαίνεται το bug είναι γνωστό και υπάρχει καιρό χωρίς λύση. Λυπάμαι αλλά δεν πουλάς συσκευές με τόσο αναξιόπιστο software. Μπήκε στο κουτί του και αλλάχτηκε με pixel 4a.
 15. Δυστυχώς με απογοήτευσε. Πήρα one plus nord και μου έσβησε τα πάντα επειδή έκανε factory reset μόνο του. Από ότι φαίνεται είναι γνωστό bug και υπάρχει καιρό. Το έβαλα στο κουτάκι του, το πήγα πίσω στον πάροχο μου και πήρα pixel 4a. Δυστυχώς αυτή ήταν η πρώτη επαφή μου με το UI και έχω την χειρότερη άποψη.
 16. Δεν έχω άποψη για το κόμικ αλλά δεν μπορώ να διαφωνήσω σε αυτό που λες. Η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για καλό αποτέλεσμα παρά αυτές τις αλλαγές. Προσωπικά θα ήθελα να κάνουν το βήμα με το να φέρουν τα πάνω κάτω, να το τολμήσουν, αλλά εδώ μιλάμε για άτομα που δεν τολμούν να ξεστομίσουν τη λέξη nigger,πόσο μάλλον κάτι πιο ζόρικο.
 17. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Ενδιαφέρον, αυτός πέφτει μέσα συχνά.
 18. Η ισορροπία στη δεύτερη σεζόν μεταξύ woke και όχι είναι σίγουρα υπέρ του woke. Όχι τραγικά αλλά σίγουρα το βλέπεις. Κατά τα άλλα το τελευταίο επεισόδιο ήταν άψογο. Και μόνο Eomer και homelander άξιζαν ολόκληρο το επεισόδιο.
 19. False positive όμως. Ναι μεν θετικό αλλά σε επίπεδο λογισμικού θα έχει γεράσει από τον πρώτο χρόνο.
 20. Σε εμένα είναι η μοναδική τοποθέτηση καθώς δεν χωράει κάτω από την ΤV και είναι η πρώτη κονσόλα που θα κάτσει δίπλα στα όρθια.
 21. Μου άρεσε αρκετά η σειρά. WTF έγινε στο τελευταίο επεισόδιο; Ο Karl για εμένα είναι φοβερός, πραγματικά likeable φυσιογνωμία και μεγάλο εύρος ηθοποιίας. Onwards στην επόμενη σεζόν.
 22. Εγώ από πρόγραμμα στην Αγγλία με one plus nord έφαγα την ξενερα της ζωής μου όταν η συσκευή μου έκανε μόνη της factory reset και μου έσβησε τα πάντα. Έφυγε πίσω ευτυχώς λόγο 14 ημερών υπαναχωρησης και άλλαξα εταιρία με κινητό το Pixel 4a (όχι το 5G). Το περιμένω τις επόμενες μέρες. Από την στιγμή που στην Ευρώπη μόνο στην Αγγλία μπορείς να το πάρεις τότε δεν χρειάζεται να έχουν απαιτήσεις σε πωλήσεις.
 23. Ας γράψω και εγώ με 18 χρόνια στην κατοχή μου ένα γαλλικό corolla G6 1332cc, στρογγυλοφαναρο με περίπου 90 ίππους και με μέτρια προς μικρή χρήση τα τελευταία 5 χρόνια και λιώσιμο τα προηγούμενα. Κάθεται σχεδόν στα 230Κ χιλιόμετρα τώρα. - πρόκειται σίγουρα για σκύλο μαύρο. Με σέρβις στην ώρα του κάθε χρόνο σε δικό μας τοπικό μάστορα και αλλαγή λάδι ανά 5Κ χιλιόμετρα. - αυτό που πρέπει να αλλάξεις είναι η τρόμπα νερού αν δεν έχει αλλαχθεί ποτέ. Από εκεί και έπειτα δεν αντιμετώπισα άλλο μεγάλο θέμα. - οδική συμπεριφορά και φρένα είναι μέτρια προς αδιάφορα. Το μοτέρ όμως είναι θησαυρός όπως και η ποιότητα υλικών της καμπίνας. Κατανάλωση ανάλογα τα λάστιχα και οι ίντσες, μπορεί να είναι από πολύ καλό ως ρουφάει αρκετά για τα σημερινά δεδομένα. Αν βρεις καλό διατηρημένο και θες κάτι οικονομικό είναι ασφαλέστατη επιλογή. Όμορφο, πρακτικό, μικρό και άνετο. Σίγουρα αμάξι για τα πολύ περιορισμένα οικονομικά. Μικρά τέλη κάθε χρόνο και μικρή ασφάλεια (230 ευρώ τον χρόνο όλα μαζί).
 24. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Με την σειρά τα έπαιξα και θεωρώ το sunshine τρομερό και παρεξηγημένο. Η προσθήκη της τρόμπας δεν ταιριάζει σε Mario όμως στο desigh του τίτλου έγινε εξαιρετική δουλειά μετά που ξεκλειδώνει όλα τα skills και ειδικά στους κόσμους που είναι transformable. Επίσης δύσκολο για Mario.
 25. ikaruga24

  Nintendo Switch Topic v2

  It's alive!!! https://youtu.be/8Bg-6bJaHNo
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.