Προς το περιεχόμενο

sougiasdj

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  425
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

50 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ sougiasdj

 • Κατάταξη
  Junior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

2.288 προβολές προφίλ
 1. sougiasdj

  TRANSFERING BOT

  Τα αρχεία έχουν σταθερή γραμμογράφηση;
 2. sougiasdj

  Blog εταιρίας στο Medium

  Εχετε ήδη site; Αν ναι φτιάξτε μια ενότητα εκει. Αν οχι, έχετε αυξημένες ανάγκες για δημοσίευση ή μοναδικό περιεχόμενο;
 3. Υπάρχει τεράστια αγορά για prenium templates σε σχεδόν όλες τις πλατφόρμες. Θα εστίαζα περισσότερο στο τι δυνατότητες ψάχνω και μετά πως θα τις καλύψω. Just a thought: Το κόστος μου φαίνεται χαμηλό εχει υπολογίσει εργατοώρες, αλλαγές, διασυνδέσεις, φόρους κλπ και ειναι με κέρδος;
 4. Δε μπορούμε να δώσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση σε μια γενική ερώτηση. Σε περίπτωση που ήδη δουλεύεις στην εταιρία σε άλλο πόστο απο αυτο που προσλήφθηκες αρχικά τότε: Δαπανάς προσωπικό χρόνο; Μαθαίνεις απο την ενασχόληση σου με αυτο που κάνεις; Πιστεύεις οτι στο μέλλον οι γνώσεις θα σε βοηθήσουν σε μια αντίστοιχη θέση; Πόσο καιρό το κάνεις; Γενικά οι εξωτερικοί (per bussiness model) ειτε χρεώνουν εργατοώρες είτε αν project/εργασία. Εκει παιζει σημαντικό βαθμό τι προσφέρεις. Για παράδειγμα ο @elorant εδωσε ενα σημαντικό aspect που αφορά τι πρόσθετη αξία τους προσφέρει η εργασία που κάνεις. Αλλο θα ήταν οτι τους εξοικονομείς χρήματα γιατι δεν πάνε σε εξωτερικό συνεργάτη ή εταιρία marketing. Μάζεψε τα strong points σου και σε καλό και χαρούμενο κλίμα ζήτα οτι παραπάνω πιστεύεις οτι χρειάζεσαι ή αξίζεις.
 5. sougiasdj

  Video locker για wordpress

  Τους όρους του Facebook.
 6. Αυτο είναι αρκετά ακυρο σε πάρα πολλά σημεία, δεν έχει να κάνει μόνο το πως στήνεις την καμπάνια τα γρουμπς κλπ αλλα τι ανταγωνισμός υπάρχει για την συγκεκριμένη ομάδα-keywords. Τώρα ο καθένας αξιολογεί το χαμηλό και το υψηλό κόστος ανάλογα με το τι θέλει να πετύχει και το BUDGET που έχει να διαθέσει.
 7. Οταν λες έδρα εννοείς τα γραφεία τους, ή το datacenter; Εμπειρία σε forum έχουν όλες οι σοβαρές εταιρίες αρα μη σε περιορίζει αυτο. Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις τις αρχικές απαιτήσεις που θα χρειαστείς ώστε να ξεκινήσεις απο shared->vps και σου εύχομαι αργότερα και dedicated .
 8. sougiasdj

  Video locker για wordpress

  Η κοινοποίηση που να γίνεται; Facebook; Γιατί είναι αντίθετο στους όρους χρήσης του.
 9. sougiasdj

  extra χρεωση για IE

  Κάτι τέτοια διαβάζω και απορώ που τους βρίσκεται..
 10. sougiasdj

  extra χρεωση για IE

  Αυτο είναι κατι πολύ γενικό που ρωτάς. Εξαρτάτε από τι έχεις φτιάξει, με βάση ποιες βιβλιοθήκες/εργαλεία και σε πια πλατφόρμα; Στο project που είμαι τώρα υπάρχει υποστήριξη μέχρι ie8, ουσιαστικά εχω φτιάξει 2 διαφορετικές εφαρμογές (ie-8 table / Html 5 camvas bootstrap AngularJS)που στο core έχουν τις ίδιες δυνατότητες αλλά σε εμφάνιση και τεχνολογίες είναι η μέρα με την νύχτα. Αν αναγκαστείς απλά να χρησιμοποιείς τα hacks που υπάρχουν για να παίζουν μερικά css3 animation τοτε δε βλέπω παράλογο να χρεώσεις τον χρόνο που θα ασχοληθείς. Απλα να υπολογίσεις και τα όποια conflict προκύψουν.
 11. και αυτο είναι η αρχή για κάτι που στο μέλλον θα θεωρείτε συνηθισμένο.
 12. sougiasdj

  Hol jetspeed 520+

  Έχω το παραπάνω modem και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, τα λαμπάκια WAN WWW USB όταν μπαίνει σε λειτουργία αναβοσβήνουν συνεχόμενα. Δοκίμασα να κάνω reset αλλα τίποτα. Δε μπορώ να μπω στη σελίδα του modem. Δεν έχω κάτι συνδεδεμένο στη usb. Σε διάστημα 1 έτους είναι η 3 φορά που το παθαίνει(καθε φορά μου φέρνουν ένα καινούργιο). Το πρώτο που υπέθεσα είναι η τάση μήπως υπάρχει κάποια διακύμανση και αυτο προκαλεί βλάβη, μέχρι στιγμής δεν εχω διαπιστώσει κάτι. Μιας και δε μπορώ να βρώ τι συμβαίνει αποφάσισα να αναζητήσω αντικαταστάτη, μέχρι 70 E οικιακή χρήση - με ethernet συνδέομαι, αν υπάρχει δυνατότητα για ασύρματο ακόμα καλύτερα. Αυτό που είδα μέχρι τώρα είναι : http://www.skroutz.gr/s/2996114/TP-LINK-TD-W8980.html
 13. Όντως άσχετο.. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, έτσι και αλλιώς αρκετά site πχ Microsoft έχουν κόψει απο καιρό τα ping request.
 14. sougiasdj

  my account has been suspendeed

  Πότε έληξε η συνδρομή;
 15. Ετσι και αλλιως το like gate δεν θα υπάρχει για πολύ. https://developers.facebook.com/blog/post/2014/08/07/Graph-API-v2.1/
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.