Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

dagkas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  51
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

Σχετικά με dagkas

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Όταν αγοράζεις κάτι συνυπογράφεις μια συμφωνία, εσύ σαν αγοραστης που δίνεις τα ωραία σου τα χρήματα και ο πωλητής που σου δίνει το ωραίο του το προϊόν εάν ένας από τους δύο υπαναχωρήσει από τη ΓΡΑΠΤΉ αυτή συμφωνία έχει νομικές κυρώσεις (εκτός και αν προβλέπει διαφορετικό ο νομοθέτης, πχ υπαναχωρηση αγοραστή). Δυστυχώς ο μόνος τρόπος είναι να κινηθείς νομικά εφόσον βέβαια έχεις τα απαραίτητα στοιχεία όπως απόδειξη αγοράς και δόλια αλλαγή τιμής. Πιθανόν δε να μπορείς να ζητήσεις και διαφυγόντα κέρδη εφόσον είναι απαραίτητο για την εργασία σου.
 2. Δύο απορίες έχω: Τα χρήματα από refund του paypal επιστρέφουν κανονικά στην κάρτα ? Έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει ανάληψη από εταιρία στοιχημάτων? τα χρήματα πάνε κανονικά στην κάρτα ?
 3. Επιβεβαιώνω μεταφορά χρημάτων (10€) στο paypal Balance με κάρτα Πειραιώς. Οι κρατήσεις του pay pal αρκετά υψηλές στα 10€ κράτησε 70 λεπτά (0.7€) δηλαδή 7%.
 4. «Ανοίγουν» οι αγορές μέσω καρτών από το εξωτερικό Για το νέο πλαίσιο της τελευταίας ΠΝΠ, με το οποίο μπορούν πλέον να γίνουν και συναλλαγές αγορών- πληρωμών στο εξωτερικό με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες, χωρίς τη φυσική παρουσία των κατόχων τους μέχρι του ημερήσιου ορίου των 300.000 ευρώ για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες (Alphabank, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική) και των 90.000 ευρώ για την AtticaBank, ενημέρωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, τον πρόεδρο της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο τη Δευτέρα. Sit
 5. Αν καίγεσαι τόσο πολύ αγόρασε bit coin και κάνε τη δουλεία σου να ησυχάσουμε και εμείς..... Απλά μην απειλείς γιατί γίνεσαι γραφικός.
 6. Δεν το κάνει για σε εκδικηθεί το κράτος, δεν αφήνει να φύγει εκτός των ορίων του € μια που μπορεί να του χρειαστεί για να αγοράσει προϊόντα πρώτης ανάγκης (φάρμακα τρόφιμα, καύσιμα) που αναγκαστικά τα εισάγει. νομίζω ότι και εσύ θα συμφωνήσεις ότι είναι ποιο σημαντικό να εισάγεις για ένα άνθρωπο τα φάρμακα του παρά εσύ να πάρεις νέο κινητό.
 7. Με τη δραχμή δεν θα είχες ούτε να πάρεις να απαραίτητα για να φας όχι να κάνεις αγορές από το εξωτερικό (εκτός και αν έχεις τόσα πολλά χρήματα, που δεν το νομίζω μια που τότε θα το αγόραζες αυτό που θέλεις από εδώ και όχι από έξω που είναι πιο φτηνό) . Δεν έχεις καταλάβει σε πόσο δύσκολη θέση είμαστε.
 8. Σε κανένα εξάμηνο θα έχει γεμίσει το ebay με κινέζικα αντίγραφα που θα κάνουν 10$
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.