Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Otacon

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  76
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

238 Excellent

Σχετικά με Otacon

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.442 προβολές προφίλ
 1. Μπήκα για να αναφέρω ακριβώς αυτό, αλλά με πρόλαβες! Δεν το προτείνει σε όλους τους συνδρομητές, αλλά αρκετοί αναφέρουν ότι δέχθηκαν πρόταση να μην προχωρήσουν σε pause με αντάλλαγμα έκπτωση $2. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για το Humble Choice αυτού του μήνα ή κάποιου επόμενου, ας δοκιμάσει προτού προχωρήσει στην απόκτηση των games να προσποιηθεί ότι θέλει pause ώστε ενδεχομένως να γλιτώσει $2. Όχι, είναι ξεχωριστά bundles. Ειδικά για αυτό το μήνα προσφέρθηκαν και τα δύο, από τον επόμενο θα υπάρχει μόνο το Choice. Έχει επιλογή για άμεση απόκτηση των games, αν κοιτάξεις
 2. Μπορείς να τα αποκτήσεις και σήμερα αν θέλεις. Στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνει η αυτόματη χρέωση για το Humble Choice Δεκεμβρίου 2019, μπορείς όμως να πληρώσεις νωρίτερα ώστε να αποκτήσεις τα games πριν από αυτή την ημερομηνία, καθώς φυσικά και να κάνεις pause το μήνα ώστε να μη χρεωθείς σε περίπτωση που δε σε ενδιαφέρουν. Αυτό το μήνα υπήρξε και Humble Monthly Δεκεμβρίου 2019 και Humble Choice Δεκεμβρίου 2019. Από τον Ιανουάριο θα υπάρχει μόνο Humble Choice κάθε μήνα.
 3. Όχι, δε χρειάζεται να πληρώσεις κάτι. Αν έχεις ενεργή συνδρομή στις 20:00 σήμερα, αυτόματα κατοχυρώνεις την προσφορά! Όσοι έχουν υπάρξει συνδρομητές του Monthly στο παρελθόν και έχουν ακυρώσει τη συνδρομή τους, το μόνο που έχουν να κάνουν για να εξασφαλίσουν την Classic συνδρομή είναι απλώς να την ενεργοποιήσουν ξανά πριν τις 20:00 σήμερα! Επίσης ευχαριστώ για τη χρήση του link μου, αλλά δυστυχώς μου δίνει bonus μόνο για νέους συνδρομητές... Η πρόθεση μετράει βέβαια! 😊 Την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα για την ακρίβεια, εκτός κι αν κάνεις pause ή αποφασίσεις να πληρώσεις νω
 4. Το δεύτερο! Αύριο θα αναβαθμιστείς σε Classic συνδρομή, την οποία και θα χάσεις μόνο αν προχωρήσεις σε οριστική κατάργηση της συνδρομής σου.
 5. Το έλαβα το bonus, ευχαριστώ πολύ!!! Αύριο στις 20:00 θα λάβεις και τα υπόλοιπα games του bundle που πλήρωσες και επίσης θα μάθεις ποιά θα είναι τα games του πρώτου Humble Choice, ώστε να αποφασίσεις αν επιθυμείς να χρεωθείς στις 27 του μήνα ή αν θα κάνεις pause.
 6. Κανονικά πληρώνεις είτε $15/μήνα και κρατάς τα 3 από τα 10 games, είτε $20/μήνα και κρατάς τα 9 από τα 10 games κάθε μήνα. Η προσφορά είναι ότι αν γίνεις συνδρομητής πριν τις 6 Δεκεμβρίου στις 20:00, θα πληρώνεις $12/μήνα (~11€) και θα κρατάς και τα 10 games (ή τα 10 από τα 10+ αν κάποιο μήνα αποφασίσουν να δώσουν πάνω από 10 επιλογές). Κάνεις pause οποιαδήποτε στιγμή μετά τις 20:00 της πρώτης Παρασκευής του μήνα (οπότε και ανακοινώνεται το νέο Humble Choice) και πριν τις 20:00 της τελευταίας Παρασκευής του μήνα (οπότε και χρεώνεσαι αυτόματα αν δεν έχεις κάνει pause). Αν αποφασί
 7. Ακριβώς αυτό! Εγώ πληρώνω με πιστωτική, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω τι ισχύει για PayPal. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ακόμα και αν ξεχαστείς και χρεωθείς για ένα μήνα ενώ δε θέλεις, επικοινωνείς μαζί τους και σου επιστρέφουν τα χρήματα, με την προϋπόθεση φυσικά ότι δε θα έχεις κάνει redeem κανένα key.
 8. Ο πρώτος μήνας θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά του Humble Monthly του Δεκεμβρίου και οι υπόλοιποι 2 θα πάνε σε Classic που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις. Επίσης αν μετά τη χρήση των 3 μηνών συνεχίσεις με μηνιαία ή ό,τι άλλο θέλεις, και πάλι θα έχεις το Classic, αρκεί να μην ακυρώσεις πλήρως τη συνδρομή σου (μπορείς να την κάνεις pause κάθε μήνα, για όσους μήνες θέλεις, και δε θα χρεώνεσαι τίποτα).
 9. Θα είμαι στη δουλειά μέχρι τις 21:00 σήμερα, οπότε επειδή δε θα μπορώ να απαντήσω σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας κι επειδή τα χρονικά περιθώρια για εκμετάλλευση της προσφοράς είναι στενά, αποφάσισα να φτιάξω ένα αναλυτικό FAQ που να απαντάει σε όσες θεώρησα πιθανέστερες ερωτήσεις. 😊
 10. Καταστροφολογίες και πεσιμισμός... Το Humble Monthly του φετινού Νοεμβρίου ήταν το πιο δυνατό και πιο vfm που έχει δοθεί ποτέ... Το Monthly του Δεκεμβρίου επίσης έχει δυνατούς τίτλους. Η αύξηση της τιμής έγινε προκειμένου σταδιακά να υπάρχουν σταθερά κάθε μήνα 3 πολύ δυνατοί τίτλοι, τους οποίους και θα επιλέγει η πλειοψηφία του κόσμου αγοράζοντας τη συνδρομή των $15.
 11. Από τις 6 Δεκεμβρίου το Humble Monthly μετατρέπεται σε Humble Choice. Το Humble Choice θα προσφέρει κάθε μήνα μια συλλογή από 10 (ή περισσότερα) PC games και οι συνδρομητές θα επιλέγουν και θα κρατάνε για πάντα τα games (3 στην Basic συνδρομή των $15/μήνα και 9 στην Premium συνδρομή των $20/μήνα) που τους ενδιαφέρουν. Όσοι ωστόσο είναι ήδη ενεργοί συνδρομητές ή γίνουν συνδρομητές για πρώτη φορά πριν τις 20:00 της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, θα αναβαθμιστούν αυτομάτως στην Classic συνδρομή, που με $12/μήνα (~11€/μήνα) θα τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτούν και τα 10 games κάθε μήνα.
 12. Καλημερίζω την παρέα! Φίλη μου χρειάζεται laptop. Η χρήση που κάνει είναι κυρίως Office, browsing και streaming ταινιών/σειρών. Αραιά και πού παίζει The Sims 4, αλλά δεν την απασχολεί η ποιότητα των γραφικών. Τα χαρακτηριστικά που την ενδιαφέρουν είναι η ποιότητα οθόνης (αποκλειστικά Full HD ανάλυση με IPS/VA panel), η αυτονομία, η φορητότητα (να είναι σχετικά ελαφρύ ώστε να μεταφέρεται εύκολα) και η όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Σκεφτόμουν να της προτείνω το ASUS ZenBook UX410UA με i3 7100U στα 449€, με προοπτική να αναβαθμιστεί με SSD στο σύντομο μέλλον. Είναι αξιόπιστο
 13. Otacon

  Destiny 2 για PC Δωρεάν

  Μόλις κάνεις claim το game από το tab Gifts του Battle.net client θα σου εμφανίσει το μήνυμα: Πηγαίνεις στο tab του Destiny 2 και το κατεβάζεις δωρεάν.
 14. Otacon

  Destiny 2 για PC Δωρεάν

  Μπορείς να το κατεβάσεις από σήμερα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.