Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Otacon

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  76
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Otacon

 1. Μπήκα για να αναφέρω ακριβώς αυτό, αλλά με πρόλαβες! Δεν το προτείνει σε όλους τους συνδρομητές, αλλά αρκετοί αναφέρουν ότι δέχθηκαν πρόταση να μην προχωρήσουν σε pause με αντάλλαγμα έκπτωση $2. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για το Humble Choice αυτού του μήνα ή κάποιου επόμενου, ας δοκιμάσει προτού προχωρήσει στην απόκτηση των games να προσποιηθεί ότι θέλει pause ώστε ενδεχομένως να γλιτώσει $2. Όχι, είναι ξεχωριστά bundles. Ειδικά για αυτό το μήνα προσφέρθηκαν και τα δύο, από τον επόμενο θα υπάρχει μόνο το Choice. Έχει επιλογή για άμεση απόκτηση των games, αν κοιτάξεις
 2. Μπορείς να τα αποκτήσεις και σήμερα αν θέλεις. Στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνει η αυτόματη χρέωση για το Humble Choice Δεκεμβρίου 2019, μπορείς όμως να πληρώσεις νωρίτερα ώστε να αποκτήσεις τα games πριν από αυτή την ημερομηνία, καθώς φυσικά και να κάνεις pause το μήνα ώστε να μη χρεωθείς σε περίπτωση που δε σε ενδιαφέρουν. Αυτό το μήνα υπήρξε και Humble Monthly Δεκεμβρίου 2019 και Humble Choice Δεκεμβρίου 2019. Από τον Ιανουάριο θα υπάρχει μόνο Humble Choice κάθε μήνα.
 3. Όχι, δε χρειάζεται να πληρώσεις κάτι. Αν έχεις ενεργή συνδρομή στις 20:00 σήμερα, αυτόματα κατοχυρώνεις την προσφορά! Όσοι έχουν υπάρξει συνδρομητές του Monthly στο παρελθόν και έχουν ακυρώσει τη συνδρομή τους, το μόνο που έχουν να κάνουν για να εξασφαλίσουν την Classic συνδρομή είναι απλώς να την ενεργοποιήσουν ξανά πριν τις 20:00 σήμερα! Επίσης ευχαριστώ για τη χρήση του link μου, αλλά δυστυχώς μου δίνει bonus μόνο για νέους συνδρομητές... Η πρόθεση μετράει βέβαια! 😊 Την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα για την ακρίβεια, εκτός κι αν κάνεις pause ή αποφασίσεις να πληρώσεις νω
 4. Το δεύτερο! Αύριο θα αναβαθμιστείς σε Classic συνδρομή, την οποία και θα χάσεις μόνο αν προχωρήσεις σε οριστική κατάργηση της συνδρομής σου.
 5. Το έλαβα το bonus, ευχαριστώ πολύ!!! Αύριο στις 20:00 θα λάβεις και τα υπόλοιπα games του bundle που πλήρωσες και επίσης θα μάθεις ποιά θα είναι τα games του πρώτου Humble Choice, ώστε να αποφασίσεις αν επιθυμείς να χρεωθείς στις 27 του μήνα ή αν θα κάνεις pause.
 6. Κανονικά πληρώνεις είτε $15/μήνα και κρατάς τα 3 από τα 10 games, είτε $20/μήνα και κρατάς τα 9 από τα 10 games κάθε μήνα. Η προσφορά είναι ότι αν γίνεις συνδρομητής πριν τις 6 Δεκεμβρίου στις 20:00, θα πληρώνεις $12/μήνα (~11€) και θα κρατάς και τα 10 games (ή τα 10 από τα 10+ αν κάποιο μήνα αποφασίσουν να δώσουν πάνω από 10 επιλογές). Κάνεις pause οποιαδήποτε στιγμή μετά τις 20:00 της πρώτης Παρασκευής του μήνα (οπότε και ανακοινώνεται το νέο Humble Choice) και πριν τις 20:00 της τελευταίας Παρασκευής του μήνα (οπότε και χρεώνεσαι αυτόματα αν δεν έχεις κάνει pause). Αν αποφασί
 7. Ακριβώς αυτό! Εγώ πληρώνω με πιστωτική, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω τι ισχύει για PayPal. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ακόμα και αν ξεχαστείς και χρεωθείς για ένα μήνα ενώ δε θέλεις, επικοινωνείς μαζί τους και σου επιστρέφουν τα χρήματα, με την προϋπόθεση φυσικά ότι δε θα έχεις κάνει redeem κανένα key.
 8. Ο πρώτος μήνας θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά του Humble Monthly του Δεκεμβρίου και οι υπόλοιποι 2 θα πάνε σε Classic που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις. Επίσης αν μετά τη χρήση των 3 μηνών συνεχίσεις με μηνιαία ή ό,τι άλλο θέλεις, και πάλι θα έχεις το Classic, αρκεί να μην ακυρώσεις πλήρως τη συνδρομή σου (μπορείς να την κάνεις pause κάθε μήνα, για όσους μήνες θέλεις, και δε θα χρεώνεσαι τίποτα).
 9. Θα είμαι στη δουλειά μέχρι τις 21:00 σήμερα, οπότε επειδή δε θα μπορώ να απαντήσω σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας κι επειδή τα χρονικά περιθώρια για εκμετάλλευση της προσφοράς είναι στενά, αποφάσισα να φτιάξω ένα αναλυτικό FAQ που να απαντάει σε όσες θεώρησα πιθανέστερες ερωτήσεις. 😊
 10. Καταστροφολογίες και πεσιμισμός... Το Humble Monthly του φετινού Νοεμβρίου ήταν το πιο δυνατό και πιο vfm που έχει δοθεί ποτέ... Το Monthly του Δεκεμβρίου επίσης έχει δυνατούς τίτλους. Η αύξηση της τιμής έγινε προκειμένου σταδιακά να υπάρχουν σταθερά κάθε μήνα 3 πολύ δυνατοί τίτλοι, τους οποίους και θα επιλέγει η πλειοψηφία του κόσμου αγοράζοντας τη συνδρομή των $15.
 11. Από τις 6 Δεκεμβρίου το Humble Monthly μετατρέπεται σε Humble Choice. Το Humble Choice θα προσφέρει κάθε μήνα μια συλλογή από 10 (ή περισσότερα) PC games και οι συνδρομητές θα επιλέγουν και θα κρατάνε για πάντα τα games (3 στην Basic συνδρομή των $15/μήνα και 9 στην Premium συνδρομή των $20/μήνα) που τους ενδιαφέρουν. Όσοι ωστόσο είναι ήδη ενεργοί συνδρομητές ή γίνουν συνδρομητές για πρώτη φορά πριν τις 20:00 της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, θα αναβαθμιστούν αυτομάτως στην Classic συνδρομή, που με $12/μήνα (~11€/μήνα) θα τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτούν και τα 10 games κάθε μήνα.
 12. Καλημερίζω την παρέα! Φίλη μου χρειάζεται laptop. Η χρήση που κάνει είναι κυρίως Office, browsing και streaming ταινιών/σειρών. Αραιά και πού παίζει The Sims 4, αλλά δεν την απασχολεί η ποιότητα των γραφικών. Τα χαρακτηριστικά που την ενδιαφέρουν είναι η ποιότητα οθόνης (αποκλειστικά Full HD ανάλυση με IPS/VA panel), η αυτονομία, η φορητότητα (να είναι σχετικά ελαφρύ ώστε να μεταφέρεται εύκολα) και η όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Σκεφτόμουν να της προτείνω το ASUS ZenBook UX410UA με i3 7100U στα 449€, με προοπτική να αναβαθμιστεί με SSD στο σύντομο μέλλον. Είναι αξιόπιστο
 13. Otacon

  Destiny 2 για PC Δωρεάν

  Μόλις κάνεις claim το game από το tab Gifts του Battle.net client θα σου εμφανίσει το μήνυμα: Πηγαίνεις στο tab του Destiny 2 και το κατεβάζεις δωρεάν.
 14. Otacon

  Destiny 2 για PC Δωρεάν

  Μπορείς να το κατεβάσεις από σήμερα.
 15. Otacon

  Destiny 2 για PC Δωρεάν

  Μέχρι τις 18 του μήνα διατίθεται δωρεάν μέσω του Battle.net το Destiny 2. Ανοίγετε το Battle.net, πηγαίνετε στο tab Gifts, κάνετε claim το Destiny 2 (εμφανίζεται αυτόματα), και πλέον το game είναι για πάντα δικό σας!
 16. Το πολύ καλό Orwell: Keeping an Eye On You δωρεάν για τις επόμενες 46 και κάτι ώρες στο Humble Bundle.
 17. Otacon

  Προσφορές παιχνιδιών v2

  Τους έχει αγοράσει από τον Οκτώβριο του 2017 η μητρική του IGN, οπότε άλλοι κάνουν πλέον κουμάντο.
 18. ProtonMail: Δωρεάν (με κάποιους περιορισμούς), χωρίς διαφημίσεις, και με συντομότερη κατάληξη από το Gmail (@pm.me). Επίσης το inbox σου κρυπτογραφημένο.
 19. Otacon

  Προσφορές παιχνιδιών v2

  Adventures of Shuggy (0,99€): Ένα από τα καλύτερα puzzle-platformers όλων των εποχών, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Κάθε level αποτελεί και ένα puzzle, στα δεδομένα του οποίου πρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο παιχνιδιού σας. Συνιστάται σε όσους αγαπούν τόσο τα platformers, όσο και τα puzzle games. Από τα games που μου αρέσει να ξαναπαίζω κάθε λίγα χρόνια. Virginia (0,99€): Πολύ ιδιαίτερο. Αν σας αρέσουν τα walking simulators και απολαμβάνετε τις ταινίες του David Lynch, θα σας αρέσει. Αν πάλι όχι, μάλλον θα το μισήσετε. The Cave (2,59€): Σε αντίθεση με τα δύο ανωτέρω games, το συγκεκρι
 20. Επειδή έχει κουράσει η συζήτηση περί ποιότητας κινεζικών προϊόντων επί τόσες σελίδες, θα αναφέρω ορισμένα πράγματα και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Η ίδια κινεζική εταιρεία που παράγει τα πιο αναξιόπιστα Ι.Χ. αυτοκίνητα παγκοσμίως (Geely), παράγει πλέον και τα πιο αξιόπιστα (Volvo). Πολλά μεγάλα και αναγνωρίσιμα δυτικά brands που ο κόσμος εμπιστεύεται, διαφοροποιούν πλέον την ποιότητα των προϊόντων τους αναλόγως της αγοράς για την οποία αυτά προορίζονται (συμβαίνει πολύ συχνά σε ρούχα και τρόφιμα). Τα προϊόντα της Apple συναρμολογούνται στην Κίνα κι ενίοτε χρησιμοποι
 21. Otacon

  Προσφορές παιχνιδιών v2

  Πολύ χλιαρές οι εκπτώσεις στο Steam, ως συνήθως... Ξεχώρισα ωστόσο το εξαιρετικό Firewatch στα 4,99€, τιμή η οποία αποτελεί και ιστορικό χαμηλό.
 22. Τα Toshiba, από όσα έχω διαβάσει και σύμφωνα με 2 ψυκτικούς με τους οποίους έχω συζητήσει περί ποιότητας κλιματιστικών, είναι από τις top μάρκες σε αξιοπιστία. Για τον έναν εκ των δύο ψυκτικών μάλιστα, ο οποίος ήταν και περισσότερα χρόνια στο επάγγελμα, η top μάρκα. Σε αυτά τα χρήματα ωστόσο βρίσκεις κλιματιστικά με χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος και διπλάσια έτη εγγύησης (10 για τα πάντα αντί για 3 έτη για τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη και 5 έτη για τον συμπιεστή που δίνει η αντιπροσωπεία της Toshiba), οπότε αναλόγως του τι θεωρείς σημαντικότερο, κρίνεις και αποφασίζεις.
 23. Τι ακριβώς δεν είδα καλά; Σου παρέθεσα 2 links, ένα από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία κι ένα από κατάστημα όπου αναφέρεται ότι η οθόνη είναι IPS. Αν δε σε καλύπτουν πάρε και άλλα: Εσύ μπορείς να μου παραθέσεις τα reviews όπου όλοι σχολιάζουν ότι η οθόνη είναι το αδύνατο σημείο του; Όσον αφορά τα laptops με 6πύρηνους Coffee Lake, το φθηνότερο αυτή τη στιγμή στα Public κοστίζει 1.699€, σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από το laptop του θέματος. Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι άλμα η μετάβαση από 4 σε 6 πυρήνες (ας είναι καλά η AMD... ), αλλά μην περιμένεις
 24. Otacon

  Προσφορές παιχνιδιών v2

  Το Constructor του 1997 δωρεάν στο GOG.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.