Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

liakix

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από liakix

 1. 68,88 € όφελος ανά έτος + 9,28 € επιπλέον έκπτωση. To Dual Energy 4Home λες; EDIT: Αυτό μάλλον λες. Δεν είναι κακό, αν και δεν έχω reference κατανάλωσης στο φυσικό αέριο (έως τώρα πετρέλαιο κεντρική). Όπως και να έχει αξίζει να το μελετήσω ως το μονο που αξίζει και για το double του.
 2. @korakios αυτό είναι το καλύτερο τιπ για να ξαναξεκινήσω. Είχα κολλήσει ότι σώνει και ντε αυτό το "όλα σε έναν πάροχο" θα λειτουργήσει υπέρ μου. Ξαναπιάνω excel και μόλις κλείσω με το ρεύμα πάω μεμονωμένα να βρω για φυσικό αέριο. Χαρά στα κουράγιο σας που κάνετε maintain αυτό εδώ, 5 μέρες ασχολούμαι και ήδη σκέφτομαι να κόψω ρεύμα / φυσικό αέριο και να τα δίνω όλα στα ζαναξ.
 3. ...Ένιωσα που να μην ένιωθα. Δεν είχα διαβάσει σε κανένα συμβόλαιο μέχρι τώρα αυτό: το οποίο λειτουργεί ουσιαστικά ως explicit declaration of no ΟΤΣ. Και διαβάζω και το μήνυμα του Herthan περί προβλημάτων με elpedison και αέριο και καταλαβαίνω ότι πάλι από την αρχή θα πρέπει να τα ψάξω. Βασικά το πρόβλημα μου εξαρχής ήταν ότι α) ξεκινάω με Γ1Ν και 3.5MHw ετησίως (30% εκ των οποίων νυκτερινό) και β) καινούργια σύνδεση αυτόνομου φυσικού αερίου στην οποία περιμένω και εκεί μικρή κατανάλωση. Όποτε είπα να διώξω το Γ1Ν και να βρω κάτι συνδυαστικό ρεύμα και φυσικό που να με καλύψει κ
 4. Συγνώμη που σε έβαλα να διορθώνεις βραδιάτικο 😃. Μάλλον για elpedison θα παω λόγω dual με αυτόνομο φυσικό που (μόλις) βάλαμε και eurobank. Δεν είμαι σίγουρος ότι κάνω το σωστό, αλλά με 3.5Κ KWh ετησίως τα τελευταία 4 χρόνια και με την δεύτερη μικρότερη κατανάλωση σε 10 διαμερίσματα σε πετρέλαια έως τώρα πιστεύω ότι διυλιζω τον κόνωπα. Οπότε είπα καταρχάς να βγάλω από πάνω μου το Γ1Ν και οι όποιες αλλαγές στο μέλλον με trial and error, με όσα καταλαβαίνω, και την πολύτιμη βοήθεια που πήρα από εδώ. Ευχαριστώ και πάλι!
 5. Ναι, από εχθές άρχισα να το ψάχνω εγώ, λογικά για αυτό το άλλαξανε, γκαντέμης γαρ. Πάντως ψάχνωντας στον τιμοκατάλογο του 24 ώρες νυκτερινό βλέπω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι πέρα απο την μείωση του παγίου (αν ισχύει). Και τα 50 Ευρώ (εφάπαξ;) μέσα είναι. εκτός φυσικά και αν βάλανε το ΟΤΣ κάπως αλλιώς εκεί μέσα. Γιατί το έξτρα πάγιο ήταν αυτό που ανέβαζε πρακτικά το κόστος του προγράμματος σε σχέση με τα άλλα.
 6. Αρχικά χίλια ευχαριστώ στα παιδιά που δημιουργήσαν και συντηρούν τοσο νήμα όσο και τα συγκεντρωτικά αρχεία. Κάτι χάνω στο excel sheets και συγκεκριμένα στο ΠάροχοιΧωρίςΟΤΣ_Νυχτερινό, στον υπολογισμό του παγίου για το "elpedison 24 Ώρες νυχτερινό fixed". Στον τύπο "=(4,4+9)*0,85", το 9 από που προκύπτει; Άνοιξα να διαβάσω τους όρους χρήσης και δεν το πετυχαίνω πουθενά. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.