Προς το περιεχόμενο

guzel

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  421
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  2
 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.120 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ guzel

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Περσινά ξινά σταφύλια. Επαναφέρεις ένα θέμα που έχει χιλιοσυζητηθεί προσπαθόντας απλά να στοχοποιήσεις και να προκαλέσεις την αντίδραση των τρολ με τα γνωστά περί φωταγωγησης πόλης κλπ Χαρακτηρίζεις δε τα λεγόμενά μου αλλά και άλλων @Rnd1978 ως μπαρουφες, ενώ τότε μιλούσαμε ξεκαθαρα για τα izuru, το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν λάθος και με μέτρηση και από το pdesign του κλιματιστικού και το παραδέχτηκε και η ίδια η εταιρεία. Ατύχησες πάντως, δεν θα ασχοληθώ παραπανω μαζί σου.
 2. Η μέτρηση που έχεις παραθέσει είναι λάθος. Προφανώς δεν μετράει τοσο μικρό φορτίο η εφαρμογή. Αν θέλεις να μετρήσεις τέτοιο φορτίο χρειάζεσαι αμπεροτσιμπήδα. Δεν παίζει 1w το shorai όταν εγώ βλέπω 5-6w. Επίσης το πρόβλημα τότε, που κανεις χρήση σήμερα (?), ήταν για τα izuru και όχι για τα kuro. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει..
 3. φυσικά, 1w τα kuro, 0.5 τα izuru. Στα izuru είχε μετρηθεί με όργανο και δεν υπήρχε αυτή η τιμή, όπως δεν υπήρχε και στο pdesign. Μπες από την εφαρμογή του kasa θα δεις αλλά watt και όχι 1.
 4. Λάθος είναι η μέτρηση σου. 5w τώρα το Toshiba. Για το άλλο που αναφέρεις, αναγραφόταν σαν feature τα 0.5w αναμονή. Ωστόσο αποδείχτηκε ψέμμα μιας και είχε μετρηθεί με αμπεροτσιμπηδα από δικό τους τεχνικό. Είναι παλιό, αν κάνεις αναζήτηση θα τα βρεις εδώ μέσα. Έχει χιλιοσυζητηθει το συγκεκριμένο θέμα.
 5. Όχι πως θα φανεί; Κάνε αιτηση στο άλλο όνομα ακόμη και ΔΕΗ μπορείς
 6. Για δοκιμή μάλλον, σε ένα μήνα θα γυρίσει πίσω πάλι
 7. guzel

  Φορολογική δήλωση 2020

  https://www.aade.gr/polites/eisodima/enimerosi-ekkatharisis-dilosis-forologias-eisodimatos εδώ δεν θα έπρεπε να βγαίνει του 20;
 8. guzel

  Φορολογική δήλωση 2020

  Τι έλεγχο; Δεν ελέγχονται όλες;
 9. guzel

  Φορολογική δήλωση 2020

  Η εκκαθάριση ξέρει κανείς ποτέ φαίνεται στο σύστημα; Έχω κάνει φορολογική περίπου 20 ημέρες τώρα και ακόμη του 19 φαίνεται
 10. E κάτσε στην καρέκλα και γελα. Όταν βρεις τις μετρήσεις περνα της εδώ να γελάσουμε και εμείς.
 11. Άλλο thread θα κοιτάς ... Δεν θυμάμαι καταναλώσεις/γραφηματα για μεγάλα άλλων κατασκευαστών. Ένα Morris θυμάμαι και του @energy52 Tα midea που τα είδες =>18 ?
 12. Τα έχεις δώσει σε φάρμακα και αλοιφές. Είτε για πονοκέφαλο (λόγω θορύβου), κρυολογημάτων (λόγω συνεχιζόμενης αλλαγής στη θερμοκρασία), ψύξης ή ακόμη και σε δικηγόρο γιατί ο γείτονας σου έκανε ασφαλιστικά μέτρα επειδή δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. τα μικρά εννοείς .. γιατί στα μεγάλα δεν παίζει. Εκτός από ένα Morris που έχουμε δει και κάνα δυο ακόμα ...
 13. Αν η μόνη σου εμπειρία ήταν κινεζικό κλιματιστικό, λυπάμαι αλλά δεν έχεις γνωρίσει τι σημαίνει καλό κλιματιστικό και πως λειτουργεί. Επίσης το κινεζικό πολύ πιθανόν έχεις πληρώσει ήδη 2-3 φορές την αξία του σε ρεύμα και απλά δε το γνωρίζεις.
 14. Κατάλαβες επιτέλους ότι το edge έχει αλλά φίλτρα? Η επιμένεις ότι είναι τα ίδια με άλλη ονομασία; ελπίζω να τρολαρεις 🤣
×
×
 • Δημιουργία νέου...