Προς το περιεχόμενο

Spira

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  110
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

7 Neutral

Σχετικά με Spira

 • Κατάταξη
  Junior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Το command rate που το έχεις αγνοήσει είναι πολύ σημαντικό για 4 dims. Φρόντισε να το βάλεις 2T. Επίσης αν η μητρική έχει ενεργοποιημένο κάποιο feature εξοικονόμησης ενέργειας καλό είναι να δοκιμάσεις να το απενεργοποιήσεις. Για τα latencies εχε υπόψιν σου οι προδιαγραφές που βάζουν είναι για 2 dimm οπότε σε 4 αλλάζει η συμπεριφορά τους. Το tcl θα το άφηνα 9 αλλά δοκίμασε να αλλάξεις τα υπόλοιπα σε κάτι μεγάλο. Δοκιμάζεις και αν δεν σου κάνει πρόβλημα κατεβάζεις και βλέπεις που μπορείς να φτάσεις. Όταν σου ξανακολλησει δοκίμασε να κάνεις clear to bios, λογικά πιστεύω θα σου ξεκινήσει
 2. Τουλάχιστον για τώρα που έκανα αγορά σε λίρες αγγλίας με revolut, με χρέωσε κανονικά σε λίρες. (καμία έξτρα χρέωση) Κάντε copy paste και ελέγξτε αν εμφανίζονται οι επιλογές για την μετατροπή του συναλλάγματος. https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub
 3. Νομίζω η κάρτα είναι φοβερή εξυπηρέτηση για όσους αγοράζουν πράγματα από το εξωτερικό. Ακόμα και μετά την λήξη των capital controls θα συμφέρει η χρήση της. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει κάποιου είδους υποστήριξη (εντός Ελλάδας), αλλά μιλάμε για μια υπηρεσία σχεδόν δωρεάν. Ξέρει κανείς αν η εταιρεία βγάζει κέρδος από αυτήν την υπηρεσία?
 4. Επικοινώνησα με την τράπεζα σήμερα και μου είπε λόγω cc απορρίπτεται η συναλλαγή. Στην ερώτηση μου γιατί κάποιες περνάει, είναι κάποιες κατηγορίες που δεν επιτρέπονται και αναλόγως με το είδος της εταιρείας αν ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες.
 5. Αυτό σκέφτομαι να το κάνω αλλά θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω?? Δεδομένου ότι άλλη παραγγελία δεν μπορώ να κάνω γιατί θα χάσω την τιμή της προσφοράς... Θα μπορεί να ενσωματωθεί στην υπάρχουσα παραγγελία? Θα κάνω ένα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω αύριο το πρωί και ίσως να έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω με μία ακόμη της Εθνικής. Edit: δοκίμασα και αυτό και δεν...
 6. Ήταν σε προσφορά στα 179Ε. Ούτε με κάρτα της Πειραιώς μου προχωράει. Δοκίμασα να γεμίσω τον λογαριασμό με χρήματα αν εννοείς αυτό αλλά ούτε αυτό δούλεψε.
 7. @denthnpalevw Ευχαριστώ, τι να πω μου κάνει εντύπωση, ίσως να υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που να μην γνωρίζω @PETROS13 Υπάρχει και σε άλλα καταστήματα αλλά η έκδοση με τα 16Gb ήταν σε συμφέρουσα τιμή και την προτίμησα κυρίως για την επιπλέον ram (2GB) που έχει. Έκανα και μια τελευταία προσπάθεια με μία κάρτα της Πειραιώς και βλέπουμε.
 8. Τι κάρτα χρησιμοποίησες?? Από ποια τράπεζα? Επειδή δοκίμασα και με Alpha και με Eurobank και δεν μου προχωράει η συναλλαγή!
 9. Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση για αγορά από το amazon.fr??? Λόγω cc απορρίπτονται οι συναλλαγές?
 10. Spira

  Αγορές από το εξωτερικό

  Θέλω να αγοράσω ένα κινητό από το amazon.fr αλλά δεν μου δέχεται την κάρτα. Έχω δοκιμάσει με την ίδια κάρτα αγορά από amazon.de και μου έχει γίνει αποδεκτή. Κάποια γνώμη?
 11. Από γαλλικό amazon δεν μου δέχεται την κάρτα μου. Έχεις κανείς άλλος πρόβλημα??? Στο Γερμανικό που είχα δοκιμάσει πιο παλιά δεν είχα πρόβλημα.
 12. Εμένα πάντως δεν μου δίνει την δυνατότητα να το εγκαταστήσω offline.
 13. Υπάρχει καλύτερη τιμή γιαυτόν εδώ στις 100 λίρες με χρήση κωδικού. Δεν γνωρίζω αν στέλνει Ελλάδα το συγκεκριμένο κατάστημα
 14. Spira

  Προσφορά Cosmote

  Η προσφορά ισχύει από 1η Ιουλίου (μετά τις 17:00) μέχρι και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής με σύνδεση φωνής. Τα 400ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων COSMOTE Internet On the Go. Για την ενεργοποίηση της προσφοράς οι συνδρομητές χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματα συμβολαίου και COSMOTE Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητές Καρτοκινητής ή ΚαρτοΣυμβολαίου. Σημειώνεται ότι η αποστολή του μηνύματος και η ενεργοποίη
 15. Γενικά ελπίζω... ποτέ μην λες ποτέ... Αλλά εντάξει δεν καίγομαι κιόλας... Αν είναι να έχω VDSL με την εξαγορά καλύτερα να μην έχω. Θεωρώ αυτή η εξαγορά δεν θα βοηθήσει την αγορά (καταναλωτές) καθόλου.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.