Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

barca10

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  497
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

136 Excellent

Σχετικά με barca10

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 3 Ιουνίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα, Καλλιθέα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.747 προβολές προφίλ
 1. Περνάω νέα καλωδίωση δικτύου σε ένα κατάστημα. Θα βάλω cat 6a. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω στην επιλογή καλωδίου; Λέω να πάω σε S/FTP καθώς η τιμή δεν έχει μεγάλη διαφορά. Τα καλώδια θα καταλήγουν σε rack.
 2. barca10

  KAΔ και εργασία

  Μήπως μπερδεύεσαι με τον κύριο ΚΑΔ της επιχείρησης; Αυτό δεν μπορείνα αλλάξει στη σύμβαση. Τι ειδικότητα γράφει σε εσένα;
 3. barca10

  KAΔ και εργασία

  Μάλλον λες για την αναγγελία πρόσληψης, με τι ειδικότητα σε έχουν δηλωμένο; Δεν θυμάμαι αν στους εργαζομένους δηλώνεται κάποιος ΚΑΔ. Νομίζω ότι υπάρχει λίστα με ειδικότητες και επιλέγει ο εργοδότης. Σε αυτό που λες έχεις δίκαιο. Καλό είναι η ειδικότητα που είσαι δηλωμένος να είναι η σωστή και όταν χρειαστείς να πάρεις βεβαίωση από τον εργοδότη σου σε ποια θέση εργαζόσουν και για πόσο διάστημα.
 4. barca10

  KAΔ και εργασία

  Παλιά έπαιζε ρόλο φορολογικά. Τώρα όχι. Απλά βάζεις όσους ΚΑΔ καλύπτουν τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Πρωτεύον ΚΑΔ μπαίνει η κύρια σου δραστηριότητα, λογικά αυτή με τα περισσότερα έσοδα. Στο Ε3 κάνουμε δήλωση με έσοδα ανά ΚΑΔ. Όντως κάποιοι ίσως επικαλύπτονται (στην ουσία μερικοί είναι κάπως γενικοί), αλλά δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα, διάλεξε αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στην δραστηριότητα σου.
 5. Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ, αν ξέρει κάποιος. Λέω από 1/11 να αρχίσω να μεταβιβάζω τα δεδομένα στο mydata μέσω του εμπορικού μου προγράμματος. Απ' ό,τι διαβάζω υποχρεωτικό θα είναι από 1/1/2021. Ξέρει κάποιος με τα υπόλοιπα τιμολόγια του 2020 τι θα γίνει; Θα πρέπει να διαδιβαστουν κι αυτά (αναδρομικά); Θα υποβάλλουμε ΜΥΦ για το 2020;
 6. Το Lovelifeexperience.com ανακατευθύνει σε login page του google drive; Ο καθένας μπορείνα κατοχυρώσει όποιο domain θέλει που είναι ελεύθερο. Όποτε δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τα άλλα (διαφορετικά) domains. Μπορείς να κατοχυρώσεις και εσύ όποια θέλεις.
 7. Τι ακριβώς εννοείς ότι σου έχουν κλέψει το domain; Μπορείς να αναφέρεις όλο το domain; (με την κατάληξη του)
 8. Συνήθως αυτές οι κινεζιές έχουν χαμηλής ποιότητας app και firmware. Ωστόσο αν είναι onvif και συνδεθούν σε nvr δουλέυουν καλά διότι τις χειρίζεται το καταγραφικό χωρίς ενδιάμεση τρίτη εφαρμογή.
 9. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι ONVIF;
 10. barca10

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Γενικά ρωτάω γιατί μου το ανέφερε κάποιος και θεωρούσα ότι μόνο οι σχετικοί μπορούν να πάνε εκεί ανεξαρτήτως άλλων παραγόντων... Ευχαριστώ.
 11. barca10

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Ερώτηση: Κάποιος που δεν έχει σχετικό πρώτο πτυχίο με την ιατρική αλλά έχει μεταπτυχιακό από τμήμα ιατρικής υπάρχει περίπτωση να μπει στο υγειονομικό σώμα;
 12. Στο site του στην κατηγορία media υπάρχει αυτή η φωτογραφία. [https://www.spyrospanopoulos.com/ftp/media-19.jpg] Αυτή η φωτο προέρχεται από εδώ: https://www.sledm.com/ (κοιτάξτε στο τέλος της σελίδας)
 13. Στα γρήγορα τα 2 ερωτήματα. Χωρίς καμία σιγουριά... 6. SELECT DISTINCT sname FROM ( SAILORS NATURAL JOIN RESERVATION ) NATURAL JOIN BOATS WHERE color='κόκκινο' 7. SELECT DISTINCT color FROM ( SAILOR NATURAL JOIN RESERVATION ) NATURAL JOIN BOATS WHERE sname='Bob'
 14. Επίσης εδώ https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/4_Τιμ_Ειδικα_Τέλη_Εκτελωνισμού_02_2020.pdf έχει επανέλθει το 22 εως 150 ευρω. με το μόνο αρνητικό "Προσοχή: Στα αντικείμενα που επιλέγονται από τις Τελωνειακές Αρχές για περαίτερω έλεγχο αλλά φέρουν τελωνειακή διασάφηση με μηδενικούς φόρους και δασμούς, το τέλος εκτελωνισμού ορίζεται σε 15 ευρώ". ΥΓ εχουν γραψει και λάθος το "περαίτερω"
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.